- Konu Sahibi kitap dostu
Devlet hastanesine git oradakiler daha tecrübeli ben özeldekilere zerre güvenmiyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata diyemem deEvet hep özel hastaneye gittim hata mi ettim ki![]()
Ama amh testine bakınca da fikir degistiyorlar 1 yıl senin için uzun bi süre diyorlar ki ilk doktor hiç bir hormona bakmadı.ilk doktor doğrusunu demiş 35 yaşa kadar 1 sene deneyipte olmadığında bakılır sıkıntı mı var diye.
AnlıyorumAynen dert bende ama ağzınıza sağlık siz benden daha güzel özetlemişsiniz
Evet aynı yere bakıp aynı testlere bakıp farklı şeyler söylüyorlar ve benim doktorlarımıza olan güvenim allak bullak bu ara
Ayyy o anki psikolojinizi düşünemiyorum iste aynı yere bakıp nasıl böyle bir şey söylüyorlar anlamıyorumBende 29 yaşındayım hamileyken ilk gittiğim doktor hamile değilsin menapoza giriyorsun demişti yumurtalıklarım rezervi azmış. Başka doktora gittim o da hamile olduğumu söyledi nitekim kalp sesini de duydum çok şükür yani doktorların öyle dediğine bakmayın her türlü araştırılması lazım.. menapoza girmek genetik bir şey değil diye okumuştum bir yerde inşllh en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız.
Yuregime su serptiniz cok tesekkur ederimAmin inşallah canım darısı başına olsun ben de 1,5 sene doktor doktor gezdim eşime de bana da hiç sorununuz yok herşey güzel demelerine rağmen olmadı yaşım 37 o yüzden çok baskı hissettik. Çok şükür ilk tüp bebek transferimizde hamile kaldım. Yine de tabi endişeli oluyor insan tedaviyle olunca. Allahım isteyen herkese hamile kalmayı, benim gibi hamilelere de sağlıkla kucağımıza almayı bi an önce nasip etsin inşallahAcele edip strese girme yaşın uygun bebek bi mucize Allah ne zaman derse o zaman oluyor. Seninki de gelicek sen hsg çektir yumurtaları takip ettir eşin herşeyine baktırsin normal denemeye devam edin tedavi son çareniz olsun
Rahat olmak en guzeli ama nedense bu konuda cok stresliyim, çok haklısınız.Dört ay bu kadar doktor gezmek için erken bence,ben 32 yaşındayım hamile kalmaya karar verdiğim dönemde kafadan kendime bir yıl vermiştim,yumurtlama döneminde ilişki sıklaştırmaktan başka bişe yapmayı da düşünmedim,nitekim üçüncü ayda hamile kaldım,biraz fazla stres yapmışsınız gibi hissediyorum
Ozeldekiler hep iyi doktorlara iş veriyorlar vs diye bir söylenti var ya onu düşünüp gittim. 5.ayda devlete ya da özel muayeneye gidip ne yaşayacağım bakalimDevlet hastanesine git oradakiler daha tecrübeli ben özeldekilere zerre güvenmiyorum artık
Bulunduğum şehirde yabancıyım çok yer bilmiyorum ve çalışıyorum diye özeli tercih etmemistim ordan oraya gideceğim diye ama bi dahaki aya özel muayene ya da devlete gideceğim bakalim o ay ne olacakHata diyemem de
Aynı hastanenin bir kaç yeri var, hepsinde aynı doktor
Atıyorum c bey jinekolog sadece salı günü Güney hastanesinde olur
Ben tüm hastaneleri gezdim
C doktoru takip ettim
Her defasında farklı teşhiş koydu.
Artık özel muayenehaneye gidiyorum
Anlaşmalı olduğu yerde tahlil vs yaptırıyor
Rahat olmak en guzeli ama nedense bu konuda cok stresliyim, çok haklısınız.
Normalde bu hafta tatile gidecektik ama şu yumurtlama haftası diye onu bile erteledim ama doktora gidip bir şey çıkmaz rahatlarım dedim ama malesef doktora gidip bu farkli soylemleri duymak beni iyice strese soktu
Bulunduğum şehirde yabancıyım çok yer bilmiyorum ve çalışıyorum diye özeli tercih etmemistim ordan oraya gideceğim diye ama bi dahaki aya özel muayene ya da devlete gideceğim bakalim o zaman hangi ekşını yaşayacağım acabaAnlıyorum
Çok iyi anlıyorum
Maddi imkan yoksa, araştırma hastanesi, üniversite
Varsa, özel muayenehane:))
Rahat olmak en guzeli ama nedense bu konuda cok stresliyim, çok haklısınız.
Normalde bu hafta tatile gidecektik ama şu yumurtlama haftası diye onu bile erteledim ama doktora gidip bir şey çıkmaz rahatlarım dedim ama malesef doktora gidip bu farkli soylemleri duymak beni iyice strese soktu
Evet öyle diyorlar ama bugüne kadar gittiğim özel hastanelerden hiç memnun kalmadımOzeldekiler hep iyi doktorlara iş veriyorlar vs diye bir söylenti var ya onu düşünüp gittim. 5.ayda devlete ya da özel muayeneye gidip ne yaşayacağım bakalim![]()
İçin rahat olsun sen isteyip uğraştıktan sonra Rabbim yolunu gösterir yıpratma kendini. Biz ilk sene istemedik yurtdışı yurtici gezdik eğlendik sonra 6 ay da normal bekledik bi yandan testleri yaptırdık. Çevre sıkıştırmasa rahattık hep. Siz de gezin tatil yapın doktora ara verin. Ben 3 ayda gitmeni kinamiyorum sonuçta menopoz korkusu varmış sen de haklısın. 40 yaşında bir arkadaşım ağustosta düğünü var kaç ay once doktora gitmeye başladı ne yapsin kritik yaş. Ama benim 42 yaşında 43 yaşında anne olan bi sürü tanıdığım var. Bu sitede de bulabilirsin geç kaldım diye panikleme hatta artık nerdeyse büyük şehirlerde ve okumuş insanlar 35 yaşından sonra çocuk sahibi oluyorlar tip da ona göre ilerliyor sen dediğim gibi tatile git sonra gidilmiyorYuregime su serptiniz cok tesekkur ederim![]()
Inşallah arkadaşım bir dahakini sağ salim kucağına alirsin inşallahBiz de çocuk düşünmeye başladıktan 5 ay sonra hamile kalmıştım. Gerçekten en önemli şey strese girmemek ama insanın elinde olmuyor ben de o 5 ayı zor geçirmiştim. Sonra ne oldu anlatayım kısaca, şans eseri süper bir doktora denk geldim ve onunla devam ettim. 1.5 ay olduğunda şehir dışındaydım başka bir doktora görüneyim demiştim o doktordan çıkınca kanamam başladı. Daha sonra bulunduğum şehire gelince başka bir doktora daha gittim kanamamdan dolayı korktum. Tam 2.ayında kalbinin durduğunu öğrendim bebeğimin. Başka doktorlarla ilgili benim hep kötü anılarım var, o yüzden size tavsiyem içinizin tam anlamıyla sineceği bir doktor bulup ona güvenmek. Çünkü her doktor başka şey söylüyor, bana bir doktor 4 ay çocuk düşünme dedi, kendi doktorumsa 2 ay. İnsanın çok kafası bulanıyor bu süreçte. İnşallah en kısa zamanda içinize sinecek bir doktor bulursunuz. Siz de ben de ve isteyen herkes de bebek sahibi olur inşallah
Inşallah siz de tez zamanda beğeninize kavuşursunuz2 yıldır çocuk uğraşıyoruz bizde canım. Gerçekten çok stresli , insanlar iyi niyetlerinden stress yapma diyorlar ama bu maalesef insanın elinde değil . 3 başarısız aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başladık . Ama dilerim senin herşey kendiliğinden olur . Ama hormonlarına baktirabilirain, onun için niye bekletiyorlar anlamadım ne saçma. Belki gerçekten hormonlarında bir sorun vardır. Sen bence baktır, en azından zaman kaybetmemiş olursun . Bol şans!
Eşim benden daha meraklı, ilk aylarda doktor sende sıkıntı var dedi bana garibim beni teselli ediyordu 3 gün önce başka bir doktor sizde değil eşinizde sıkıntı dedi adam yıkıldı resmenZaten ne yaparsanız yapın o geleceği zamanı biliyor :) ayrıca benim de yumurtlama dönemim tatile denk gelmişti,açık havada keyifli zaman geçirip sonra da sıkı çalışırız diye düşünmüştüm mesela ben:) normal hayatınızı sekteye ugratacak herangi bişe yapmayın yumurtlama döneminde eşinizin yakasından düşmeyin sadece :)
Yakın bi arkadaşım yıllarca bebek yapmak için uğraştı,altı ay önce bambaşka bi aile problemi ile karşılaştı o ay o kadar sarsıldı ki çocuk olayını ilk defa unuttu ve o ay hamile kaldı,sadece odak noktasının değişmesi gerekiyormuş,bu olayda stres çok önemli o ortadan kalkınca olay çözülüyor ,bol şans :)