Kızlar merhaba..
Ben de pco oldumu öğrendm ay gebe kalmıştm. İlk gebeliğimdi. Düşük oldu maalesef.
Düşükten sonra doktor kist olmadını sölemişti.
Tekrar olur mu sizce. Düşükle kisti ya da başka bişile kistin de gitme ihtimali olabilir mi?
Her işte bi hayır vardır ya bilemiorm.. 3 kere regl oldum düşükten sonra. Acaba diorum tekrar olur mu.
Bida gitmedm doktora ama gidicm sanırsam.
Bu arada doktor kist gördünde önemli olmadını sölemişti daha önce. Testlerim normal ve adetlerm düzenlidi. Şimdi de düzenli! Tekrar hormon testine gereksinimim yoktr di mi? Temmuz da yapılmıştı en son! O regle gebe kalmıştm ama ilk haftalarda ağustosta düşük oldu iştee..
elixir cnm benim de çok bilgm yok maalesef. Pataloji ve kan pıhtılaşması gibi şelere baktırsan olabilir.. Düşüklerinden sonra da hep kist var mıdı. Ben bir düşük yaptm ve ilk kontrolümde kist yoktu. Bida olmuşmudur yaaa offf..
canım aslında doktorlar kistle gebe kalınmaz diyenide var kalınır bir alakası yok diyenide ben kocaman kistle kaldım
ama düştü düşüğün onla alakası var diyende oldu yok diyende bencede yok alakası çünki kistim yokkende düşük yapmıstım

yani kistle alakası yok kist her kadında olabilirmiş