sürekli düşük yapıyorum ve... kimse anlamıyor halimden

Kızlar merhaba..
Ben de pco oldumu öğrendm ay gebe kalmıştm. İlk gebeliğimdi. Düşük oldu maalesef.
Düşükten sonra doktor kist olmadını sölemişti.
Tekrar olur mu sizce. Düşükle kisti ya da başka bişile kistin de gitme ihtimali olabilir mi?
Her işte bi hayır vardır ya bilemiorm.. 3 kere regl oldum düşükten sonra. Acaba diorum tekrar olur mu.
Bida gitmedm doktora ama gidicm sanırsam.
Bu arada doktor kist gördünde önemli olmadını sölemişti daha önce. Testlerim normal ve adetlerm düzenlidi. Şimdi de düzenli! Tekrar hormon testine gereksinimim yoktr di mi? Temmuz da yapılmıştı en son! O regle gebe kalmıştm ama ilk haftalarda ağustosta düşük oldu iştee..

elixir cnm benim de çok bilgm yok maalesef. Pataloji ve kan pıhtılaşması gibi şelere baktırsan olabilir.. Düşüklerinden sonra da hep kist var mıdı. Ben bir düşük yaptm ve ilk kontrolümde kist yoktu. Bida olmuşmudur yaaa offf..

canım aslında doktorlar kistle gebe kalınmaz diyenide var kalınır bir alakası yok diyenide ben kocaman kistle kaldım

ama düştü düşüğün onla alakası var diyende oldu yok diyende bencede yok alakası çünki kistim yokkende düşük yapmıstım:14:

yani kistle alakası yok kist her kadında olabilirmiş:34:

acaba ben devamlı kimyasal gebelikmi yaşıyorum hep 3 veya 4 haftada düşüyor bebeklerim sadece1rinde kese gördük:14:

canım oncelıkle Rabbım sabırlar versın gercekten zor bı durum cunku bende 4 dusuk yasadım hatta bı ara esımden ayrılmayı bıle dusundum sımdı sukurler olsun bı kızım var ona baktıkca eskı gunlerı anımsıyorum Rabbım ısteyen herkese versın oncelıkle ıyı bı dr sec kendıne kan pıhtılasmasıda olabılır gercı bende hıcbır soruna rastlanılmadı ona ragmen ıgneler kullandık hıtereskopı oldum rahmımde herhangı bı sorun yoktu Rabım yrdımcın olsun canım....

canım bide kan pıtılaması ıle ılgılı paylasım yapan bır konu baslıgı var oraya gor ordakı arkadslar 2-3 dusuk yapmıs bıde aralarında ıstanbulda oturanlarda var emınmkı sana dr tavsıyelerınde yardımcı olacaklardır.....

canım oncelıkle Rabbım sabırlar versın gercekten zor bı durum cunku bende 4 dusuk yasadım hatta bı ara esımden ayrılmayı bıle dusundum sımdı sukurler olsun bı kızım var ona baktıkca eskı gunlerı anımsıyorum Rabbım ısteyen herkese versın oncelıkle ıyı bı dr sec kendıne kan pıhtılasmasıda olabılır gercı bende hıcbır soruna rastlanılmadı ona ragmen ıgneler kullandık hıtereskopı oldum rahmımde herhangı bı sorun yoktu Rabım yrdımcın olsun canım....

sağol canım inş bulucam iyi bir doktor:34:

canım bide kan pıtılaması ıle ılgılı paylasım yapan bır konu baslıgı var oraya gor ordakı arkadslar 2-3 dusuk yapmıs bıde aralarında ıstanbulda oturanlarda var emınmkı sana dr tavsıyelerınde yardımcı olacaklardır.....

kan bırtılaşması 3 veya 4 haftada da düşük yaptırımı :14:

birde bana göde re rahimde yapısıklık olmus olabilir gibime geliyor rahim filmi çektiricm:14:

öncelikle dilerim bir daha yaşamazsın ben 2 kez yaşadım zorluğunu biliyorum ve bunun için şimdi araştırma aşamasındayız...sana tavsiyem özel dr lara özel hastanelere çok fazla güvenme bu konuda...tekrarlayan düşüklerle ilgili fakülte hastanelerine git..iyi bir doçent bul ( isim yapmış işinde başarılı bir doçent prof.tan daha ilgili ve araştırmacıdır) ve araştırın...

ben geçen ay gittim her türlü tahlil ve tetkik yapılmaya başlandı cuma günü genetik araştırma için kan verdik eşimle bir iki ay içinde tüm sonuçları toplayacağız bakalım ne var...belki de hiçbirşey yok sadece tesadüf...

özel hastanelere hiç ama hiç güvenmiyorum ben...ikinci hamileliğimde bir kez gitmek zorunda kaldım ve sanırım zorunlu kalmadıkça gitmem...yine söylüyorum tekrarlayan düşük için araştırma yapacak en iyi yer iyi bir fakülte hastanesi ve orada bulacağın iyi bir doktordur...

geçmiş olsun tekrar...

ELİXİr benimkiler mm kşstti. küçük lerdi yaane. Bi doktor adetle de atabilirsin dedi. dİĞERİ hiç geçmez dedi. Ama en son giittimde o kistlerden eser yoktu. Düşüğümün sebebini büyük oranda kromozomlardadır gibi bişi demişti doktor. Şimdi düşükten sonraki 2. denmemi yapcaz bakalım hayırlısı.

kızlar ya ynt yok mu kistim vardı mm . en son kontrolümde yoklardı. Sizce tekrar olurlar mı. öle bi ihtimal var mı?

öncelikle dilerim bir daha yaşamazsın ben 2 kez yaşadım zorluğunu biliyorum ve bunun için şimdi araştırma aşamasındayız...sana tavsiyem özel dr lara özel hastanelere çok fazla güvenme bu konuda...tekrarlayan düşüklerle ilgili fakülte hastanelerine git..iyi bir doçent bul ( isim yapmış işinde başarılı bir doçent prof.tan daha ilgili ve araştırmacıdır) ve araştırın...

ben geçen ay gittim her türlü tahlil ve tetkik yapılmaya başlandı cuma günü genetik araştırma için kan verdik eşimle bir iki ay içinde tüm sonuçları toplayacağız bakalım ne var...belki de hiçbirşey yok sadece tesadüf...

özel hastanelere hiç ama hiç güvenmiyorum ben...ikinci hamileliğimde bir kez gitmek zorunda kaldım ve sanırım zorunlu kalmadıkça gitmem...yine söylüyorum tekrarlayan düşük için araştırma yapacak en iyi yer iyi bir fakülte hastanesi ve orada bulacağın iyi bir doktordur...

geçmiş olsun tekrar...

sanada geçmiş olsun canım :34:

istanbuldayım nerde o doktor acaba özelime yazarmısınız adresini vs..

Mesaj sayım yeterli olmadığı için özeline yazamıyorum malesef,Acedemic Hospital'de netten araştırırsan yeri Altunizade'de,çok başarılı bi doktor: anne karnında ki bebek rahatsızlıklarıyla ilgili bi tezi var bildiğim kadarıyla, ben gitmeden önce araştırmıştım,geçmiş olsun umarım hayırlısıyla istediğine kavuşursun.

Mesaj sayım yeterli olmadığı için özeline yazamıyorum malesef,Acedemic Hospital'de netten araştırırsan yeri Altunizade'de,çok başarılı bi doktor: anne karnında ki bebek rahatsızlıklarıyla ilgili bi tezi var bildiğim kadarıyla, ben gitmeden önce araştırmıştım,geçmiş olsun umarım hayırlısıyla istediğine kavuşursun.

cok sağol cnm:34:

Back
X