- 23 Ocak 2021
- 34
- 6
- 1
- Konu Sahibi esma1kuleli
-
Canım sperm DNA hasar tersti var Ankara düzen labı yapıyor spermlerin DNA’sına bakalıyor
Ayrıca bende 2 kez yaşadım 3. De doktorum gizli şeker olabileceğini birkaç vitamin b12 ve şeker ilacı kullandım artıpıhtılaşma vardı düşük düzeyde gerek görmeyen doktorlar olsadabenşm doktorun aylar öncesinden evopirrim beta değerim 100 kende oksapar başlattı çöm şükür aldım yavrumu kucağıma darısı sana olsun inş
Ha ayrıca ANti tpo baktır haşimato olabilir o da bir sebep
Canım seni az da olsa anlıyorum bende aynı şeyi 2 kez üstüyse yaşadım ama senin ki tabi ki çok Farklı bir durum allah yardımcın olsun Oksapar kullandın mı hiç bir hamileliğinde benim doktorum diyagormin mi ne bir şeker ilacı vermişti başka kadın doğumlular gebelikte kullanılmaz bu falan da demişti hatta başka doktorlara gitmeye fikir almaya gerek var tabi biraz da akışına Allah’a sığınmak lazım zamanı vardır allah büyük allah kimsenin kucağını boş bırakmasınDüzen laboratuvarına gittim kaç kez herşeye baktırdım
En son eşim dedigin gibi DNA HASAR testi de yaptırdı hiç bişey cıkmadı hersey normal .5 senedir genetik kromozom aklına gelen herseyin testini yaptırdık hersey gayet normal bieşy cıkmadı . Her gittigim doktar sizde bişey yok diyip yolladı her gittigim doktor sebeb bulamadıgı için kafadan bana bi vitamin verdi yolladı.canım bizde öyle bi durum var ki allah kimseye vermesin
Hamile kalyorum 5. Haftaya girer girmez düşüyor . Bunun üzerine artık paraya kıyıp tüp bebek yaptıralım dedik . 15 tane yumurtam alındı gayet olgun cok kaliteli dedi doktorum
Sonra bunları seçicez PGT ye gondericez bakcaz 5. Güne gelince dedi emriyolar da gayet iyi 5. Güne geldi 1. Kalite dedi PGt ye gönderdik sonuc geldi . Emriyolar bozulmus ve sadce 1 inde kromozom eksikligi cıkmış. Diyerleri neden bozuldu bilinmiyor . Ve 2019 da 7 haftalık hamileydim kalbi durdu kürtaj mataryelinde kromozom fazlalıgı cıkmıs ondan mış .YANİ BENim anlamadıgım sürekli farklılık mı gösteriyor sürekli farklı mı cıkıyor . Artık yaşayan bi ölü gibiyim sebeb ilişkisi kuramıyorum
Canım seni az da olsa anlıyorum bende aynı şeyi 2 kez üstüyse yaşadım ama senin ki tabi ki çok Farklı bir durum allah yardımcın olsun Oksapar kullandın mı hiç bir hamileliğinde benim doktorum diyagormin mi ne bir şeker ilacı vermişti başka kadın doğumlular gebelikte kullanılmaz bu falan da demişti hatta başka doktorlara gitmeye fikir almaya gerek var tabi biraz da akışına Allah’a sığınmak lazım zamanı vardır allah büyük allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim Gittiği bir doktor kimyasalı hemen hemen her kadın Yaşar ama fark etmez demişti birde olağan bir şey demişti hatta bazı kadınlar her ay Yaşar gibi bir şey demişti sağlıklı beslenmek ve sporu önermişt
Onu yaptık yumurtalar aşındı eşim bütün testleri yapıldı kaliteli sperm ile döllendi .ama 15 tane yumurtadan 5.güne kadar gelen 5 yumurta oldu pgt yapıldı sonuç hüsran . 5 yumurtanın pgt ye gitmesi zTen maddi açıdan yıktı tanesi 2.500₺ tek yumurtaya bakılmasıTek aklıma gelen NGS ile sağlıklı gelen embriyo bulup transfer edilmesi . Kan pırtılaşması bakılmıştır tabi ama bunu göz önünde bulundurun , birde bağışıklık sistemi belki çok güçlüdür.
Canım inş rabbim sağlıklı kucağına alacağın bir bebek nasip eder rahim filmi çektirdin mi hiçÇok sagol gercekten beni anlayan biri olması cok önemli benim için.
Benim gittigim doktor özel devlet hepsine gittim sayısını ben unuttum gittiklerimin. En som bi bayan doktora gittim tavsiye üzerine
O bana adetine 4 5 gün kala bhcg baktralım ona göre kan sulandırıcı dedigin gibi Oksapar igne baslatalım dedi. Ve dedigi gbi yaptık .hamileydim yine ve igneyi kullandım yine düşük kimyasal gebelik oldu bhcg 850 idi. Düşüşe geçti. Sonra bana dediki sizlik bişey yok eşinde sende emriyolar oluşurken bölünmede sorun oluyor ve hatalı oldugu için rahim devam ettirmiyor atıyor.gercekten de bunu netleştirdik tüp bebege basladıgımızda emriyolar gözlendi aynı sonucu aldık.Ve buna yapacakları bişey yokmuşsadece yumurta havuzu yApılcakmiş iyi olanı seçip transver olcakmış oda %100 sonuç degil tabikide. Şuan gtmiyorum hiç bi doktora okadar yorulduk ki artık aglayamıyorum bile rabbimden sürekli mücizesini diliyorum bekliyorum canm
Kesinlikle çol çok or maddi açıdan sizi anlıyorum ama manevi açıdan yaşadıklarınız daha zor . Pgtden kaçtanesi temiz geldi . Ngs kromozomsal ve kalıtsal hastalıkları tarıyor . O yüzden ngs dedim oda pahalı kesinlikle ama diğer türlü kayıplarınızda çok . Ve kromozomsal bişey çıktı demissiniz . 5 ci güne giden embriyo kalitelimi değilmi kromozomsal bozukluklar varmı diye tek mantıklı o geldi . Çünki 5 ci güne giden her embriyo sağlıklı diye birşey yok mağlesef. Tüp bebek merkezide önemli bu konuda .Onu yaptık yumurtalar aşındı eşim bütün testleri yapıldı kaliteli sperm ile döllendi .ama 15 tane yumurtadan 5.güne kadar gelen 5 yumurta oldu pgt yapıldı sonuç hüsran . 5 yumurtanın pgt ye gitmesi zTen maddi açıdan yıktı tanesi 2.500₺ tek yumurtaya bakılması
Rahim filmi ve hetoroskopi miydi 2 sini de yaptırdım çook güzel hersey normal diyip gönderdiler o çekilen görüntüleri farklı doktora gösterdim onlarda aynılarını söyledi.öyle çıkmazdayım ki evlendim sadece 3 ay mutlu yasadık eşimle çocuk düşündük hayatımız karardı elimizi nere atsak boş . Sebebini bile bilemedigim bulamadıgım bişey le yaşıyorum kaç senedir ama RABBİME SONSUZ GÜVENİYORUM UMUDUM TAMCanım inş rabbim sağlıklı kucağına alacağın bir bebek nasip eder rahim filmi çektirdin mi hiç
Benim doktorum birde kan sulandırılınız rahme iyi geldiğini ödem atmasına mı ne iyi geliyor gibi birşeyler demişti tekrar olursa doktoruna danış bence bunu öyle valla Allah’a sığınmak iyi geliyor insana linç yemek istemiyorum çok şükür Allah’a olan inancımız da da sıkıntı yok ama türbelere gidip bir Fatiha okuyup Allah’a dua etmek bana iyi gelmişti o dönem
Ngs yaptırmadım diye hatırlıyorum ama hani eşime bna kromozal yapı genetik falan bakıldı hersey düzgün cıktı .o ayrı bişey se onu da yaptırırımKesinlikle çol çok or maddi açıdan sizi anlıyorum ama manevi açıdan yaşadıklarınız daha zor . Pgtden kaçtanesi temiz geldi . Ngs kromozomsal ve kalıtsal hastalıkları tarıyor . O yüzden ngs dedim oda pahalı kesinlikle ama diğer türlü kayıplarınızda çok . Ve kromozomsal bişey çıktı demissiniz . 5 ci güne giden embriyo kalitelimi değilmi kromozomsal bozukluklar varmı diye tek mantıklı o geldi . Çünki 5 ci güne giden her embriyo sağlıklı diye birşey yok mağlesef. Tüp bebek merkezide önemli bu konuda .
Kesinlikle çol çok or maddi açıdan sizi anlıyorum ama manevi açıdan yaşadıklarınız daha zor . Pgtden kaçtanesi temiz geldi . Ngs kromozomsal ve kalıtsal hastalıkları tarıyor . O yüzden ngs dedim oda pahalı kesinlikle ama diğer türlü kayıplarınızda çok . Ve kromozomsal bişey çıktı demissiniz . 5 ci güne giden embriyo kalitelimi değilmi kromozomsal bozukluklar varmı diye tek mantıklı o geldi . Çünki 5 ci güne giden her embriyo sağlıklı diye birşey yok mağlesef. Tüp bebek merkezide önemli bu konuda .
Aynn öyle canım inancın olduktan sonra umut sonsuz bende ismimi buraya o düşünceyle gelip kk üye olmultım zaman geçti bana nasip oldu şuan yazıyorum inanıyorum ki sana da nasip olacak gönlümden de öyle geçiyor allh yardımcınız olsun en güzel en yakın zamanda nasip etsinRahim filmi ve hetoroskopi miydi 2 sini de yaptırdım çook güzel hersey normal diyip gönderdiler o çekilen görüntüleri farklı doktora gösterdim onlarda aynılarını söyledi.öyle çıkmazdayım ki evlendim sadece 3 ay mutlu yasadık eşimle çocuk düşündük hayatımız karardı elimizi nere atsak boş . Sebebini bile bilemedigim bulamadıgım bişey le yaşıyorum kaç senedir ama RABBİME SONSUZ GÜVENİYORUM UMUDUM TAMAllah büyüktür duamı yaşadıklarımı gören duyan o . İnsallah birgün olursa buraya yazarım kızlar teşekkürler .çok zor oldugunu bilyodum çevremde de burda da çook okudum çok üzüldüm duyduklarıma Ama benimki Bambaşkaa bişey hayırlısı neyse O olsun allah bilir
Ngs size yapılmıyor embriyo ya yapılıyor . Bakın 23 sizden 23 eşinizden kromozom geçerek oluşuyor embriyo tam 46 kromozomla yani . Ama embriyo oluşurken yumurta veya spemden delozyona uğrayıp hatalı / sağlıksız embriyo oluyor ve bu şekilde ilerliyor . Pgtde çıkmıyor kromozomsal bozukluklar diye biliyorum. Sperm dna hasarı bakıla bilinir . Sperm Fissh bakılabilinir . Birde embriyo kalsiyum var o denile bilinir . Umarım sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip eder allah .Ngs yaptırmadım diye hatırlıyorum ama hani eşime bna kromozal yapı genetik falan bakıldı hersey düzgün cıktı .o ayrı bişey se onu da yaptırırımteşekkürler araştırayım onuda
Çok sagol çok iyi kalplisiniz allah kalbinize göre versinAynn öyle canım inancın olduktan sonra umut sonsuz bende ismimi buraya o düşünceyle gelip kk üye olmultım zaman geçti bana nasip oldu şuan yazıyorum inanıyorum ki sana da nasip olacak gönlümden de öyle geçiyor allh yardımcınız olsun en güzel en yakın zamanda nasip etsin
Pgtye giden embriyo nasıl ilerliyemiyor ? Anlamadım 5 ci gün biopsi alınıp yollanmadı mı pgtye ?Pgt en 4 tanesi sonucu geldi diyerleri neden bozuldu hani ilerlemedi sebeb yokmuş tek bitanesinde de monozomi 22 cıkmış oda bitane kromozom eksikligiymiş
Ngs size yapılmıyor embriyo ya yapılıyor . Bakın 23 sizden 23 eşinizden kromozom geçerek oluşuyor embriyo tam 46 kromozomla yani . Ama embriyo oluşurken yumurta veya spemden delozyona uğrayıp hatalı / sağlıksız embriyo oluyor ve bu şekilde ilerliyor . Pgtde çıkmıyor kromozomsal bozukluklar diye biliyorum. Sperm dna hasarı bakıla bilinir . Sperm Fissh bakılabilinir . Birde embriyo kalsiyum var o denile bilinir . Umarım sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip eder allah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?