- 10 Kasım 2018
- 76
- 24
- 88
7 buçuk yıldır süren bir ilişkim var çocukluk aşkım ilk aşkım.. geçen sene martta askerden geldi, geldi geleli ilişkimizi eski düzenine oturtamadık benim çok arkadaşım yok bi kaç tane onlarda şehir dışında eğitim görüyorlar ve tatillerde geldiklerinde 1 kez görüşüyoruz mayısta mezun oldum ve ekimden beri çalışmıyorum ve erkek arkadaşım sürekli dışarı da etrafında çok arkadaşı altında arabası var önceden benle görüşmek için ölen çocuk artik arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor bende bu duruma sinirleniyorum onun gezmesi bana o kadar çok batmaya başladı ki ilişkimizde çok monotonlasti farkındayım yani işin içinden çıkamıyorum. Çok sık kavga eder olduk.
Erkek arkadaşımın ilgisi azaldı biliyorum. Ama bende çok sinirli herşeye sinirlenen birine dönüştüm bununda farkındayım ne yapmam gerekiyor sizce bu ilişki bitiyor mu ?
Erkek arkadaşımın ilgisi azaldı biliyorum. Ama bende çok sinirli herşeye sinirlenen birine dönüştüm bununda farkındayım ne yapmam gerekiyor sizce bu ilişki bitiyor mu ?