Sürekli ekilen ben...

Diğerlerinden sadece biri ile aram yok. O da sosyal medyadaki resimlerimin hepsini beğenmiyorsun diye küstü bana. Özür dilememi bekliyormuş. Dilemedim tabi. Onun dışındakiler ile çok iyiyiz.
O zaman diğerlerine davrandığınız gibi samimi davranmayın. Alelade bir iş arkadaşı gibi olsun sizin için. Sosyal medyadaki fotoğraflarını beģenmiyorsunuz diye küsmek de iyice çocukluk artık ayrıca. İnsanlardaki bu olgunlaşmamışlık düzeyi beni benden alıyor.

Bence bir sal artik onu. Mesela davet etme eger ayni okul ortaminda digerlerini davet ediyorsan onu da dilinin ucuyla et. Gelmis gelmemis cok umursama. Biraz iliskini askiya al. Verdigi deger kadar deger ver artik bundan sonrasi onun kaybi.

Neden ısrarla affedip gorusmeye calisiyorsunuz, arkadasınız size deger vermiyor bu net.
Saygısız da, sıze saygısı da yok. Nasıl olmussa, elinin altında pozisyonundasınız..
Bırakın lutfen, ne arayın ne yazın ne cagırın.. Ne de ararsa gorusun.

Teklif etmeyin görüşmeyi. Kız bence sizinle görüşmek istemiyor. Başka plan oldu mu hemen ona koşuyor. Bırakın salın gitsin. Engellemeyin de birşey de yapmayın. Herkesi çağırsanız da onu çağırmayın. Sorarsa da ya aaa hiç aklıma gelmedin dersiniz ya da gelmezsin diye düşündümdersiniz.

Neden ısrarla affedip gorusmeye calisiyorsunuz, arkadasınız size deger vermiyor bu net.
Saygısız da, sıze saygısı da yok. Nasıl olmussa, elinin altında pozisyonundasınız..
Bırakın lutfen, ne arayın ne yazın ne cagırın.. Ne de ararsa gorusun.
Aynı yerde çalışıyoruz küslük olmasın diye. Zaten kendisi koşuyor sonra peşimden anlamadım bu işi

Aynı yerde çalışıyoruz küslük olmasın diye. Zaten kendisi koşuyor sonra peşimden anlamadım bu işi
Niye aynı yerdeyız kusluk olmasını sadece siz dusunuyorsunuz? Aynı yerdeysenız aynı seyi o da dusunsun, dusunmuyor cunku nasılsa naapsa affediyorsunuz. Pesten kosmak degıl o, hem pastam dursun hem karnım doysun kafası. Insan pesınden kosacagı birine saygısızlık yapmaya korkar.
Ayni yerdesınız diye ısrarla gelmedıgı evinıze cagırmak zorunda degılsınız.

Hani bazı ilişkilerde taraflardan biri ayrilmak ister ama o ayrilik konusmasini yapmaya bir turlu cesaret edemez, karşı tarafı yildirarak terk edilmeye çalışır ya... sizin arkadaşınız da aynen öyle. Bence daha fazla ugrastirmayin kendinizi de onu da.

Söyledim öncekilerde. Söz verip tutmuyorsun deidm. Uzun Süre konuşmadım. Ama kendini orda burda anlata anlata bir güzel aklıyor.

Kız boşver istediği kadar anlatsın. Bak ben artık kendimi kötü hissettiren kişilerden uzak duruyorum. Tabi mükemmel insan yok orası ayrı ama. Bana sürekli zarar verenlerden en azından uzak duruyorum ve kafam çok rahat. Sana da tavsiyem. Arama sorma o seni arayınca da müsait değilim, şununla buluşacağım vb. yaz geç. Hatta bir kaç kere bunları yapmadan önce sen onu ek... Sana yaptıklarının aynısını yap..

Günaydın hanımlar. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten sorun mu var ortada siz söyleyin. Canımı çokça sıkan bir mesele var. Çok yakın bir arkadaşım var ve ara ara buluşur dışarda vakit geçirirdik. Ben evlenmeme rağmen de kopmadık sık sık görüştük ama hep çağıran buluşalım diyen ben oldum. Ben evlendikten sonra iki yıl boyunca beni evine 1 kere çağırmadı ama ben iftar olsun, çaya olsun yemeğe olsun sürekli çağırdım onu.

Herkesle resim paylaşır, onlara sürpriz yapar, evinde ağırlar. Bana gelince ses Seda yok. Dıdısının dıdısına doğum günü sürprizi yapar, bana mesaj bile atmaz. Ortak arkadaşlarımın hepsine—ki onlarla ben tanıştırdım— buluşalım der. Gider buluşur ve bana söylemez. Beni Ortak arkadaşlarım çağırır. X buluşalım dedi yarın sen de gel derler mesela. Ben onlardan duyarım.

Kopma noktamız da şöyle oldu. Bir keresinde 2 hafta önceden söyledim evde arkadaşlara iftar vereceğim sen de gel diye. Hepsini de tanır. Tabi iftar günü geldi bundan ses yok. O gün ne aradı ne sordu. Yardım lazım mu demedi. Ben ona misafir geleceği zaman 2-3 çeşit şey yapıp götürürdüm. karşılık beklediğim için söylemiyorum ama yakın arkadaş ilgilisiz olunca üzülüyor. İftara yarım saat kalmış herkes gelmiş, o yok. Ben de aradım nerde kaldın diye. Cemre ben gelemicem bi arkadaş davet etti de kıramadım dedi. O kadar üzüldüm ki beni kırabiliyor demek dedim. Arkadaşım anlamış tabi bozulduğumu. Ara ara mesaj atıyor cevap yazmıyorum. Bişeyler soruyor yine yok. Sonra numarasını da sildim telefondan. Geldi özür falan diledi. Neyse barıştık.

iki gün önce yine eve arkadaşlarım gelecek. Bu arkadaşıma da 1 hafta önceden söyledim. Tamam dedi. Yine o gün geldi. Abartmıyorum 1saat kala mesaj atmış ben şehir dışına çıkacağım acil diye. Tamam dedim ama sonra bi baktım instagramdan resim atmış. Gayet güzel oturduğumuz semtteki bir cafede başkaları ile yemek yiyor. Hani gidecektin deidm. Kem küm etti. Tamam gitmedin niye gelmedin o zaman deidm. Yine aynı cevap. Kıramadım kızları onlarla buluştum. İyi buluş ama bari beni salak yerine koyma.Bari resim atma demi? Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama insanlara küsmeyi sevmem. O yüzden iyi olmaya çalıştım hep ama bu son olmalı demi. Dün oturdum hayal kırıklığından ağladım. Buna ağlanmaz ama neden değer görmüyorum diye ağladım.
Bakın şimdi konuşacak konularınız eskisi kadar kalmamış olabilir. Bir de şöyle düşünün acaba siz davet ettiğinizde illede size gelmesini istiyor başka arkadaşlarıyla buluşmasına bozuluyor olabilirsiniz. Sanırım o arkadaşınız bekar, çevresi muhabbetleri daha hoşuna giden yerleri tercih edebilir. Sizi kırmak istemiyordur yalan söylüyordur. Onun takıldığı ortamlara evli olduğunuz için otomatikman sizi dahil etmeyebilir. Abartıyorsunuz demiyorum ama belki sizin şu an yaşadığınız hayattan farklı bir hayat yaşıyor olabilir. Tercih etmeyebilir. Size değer vermediğini göstermez.

Kız boşver istediği kadar anlatsın. Bak ben artık kendimi kötü hissettiren kişilerden uzak duruyorum. Tabi mükemmel insan yok orası ayrı ama. Bana sürekli zarar verenlerden en azından uzak duruyorum ve kafam çok rahat. Sana da tavsiyem. Arama sorma o seni arayınca da müsait değilim, şununla buluşacağım vb. yaz geç. Hatta bir kaç kere bunları yapmadan önce sen onu ek... Sana yaptıklarının aynısını yap..
Normalde ben de yaparım. Mesela okulda bir arkadaş var neden tüm resimlerimi beğenmiyorsun. Neden hepsine yorum yapmıyorsun? Durumlarıma bakmıyorsun, bana her şeyini anlatmıyorsun diye sürekli küserdi. Yeter hee dedim bir gün ve her yerden engelledim. Okulda yüz yüze bakmıyoruz. Benden özür bekliyormuş. Çok bekler. Ama bu kız önce yapıyor sonra özür dileyip kendini haklı çıkarıyor. Bu son oldu ama artık asla çağırmayacağm

Bakın şimdi konuşacak konularınız eskisi kadar kalmamış olabilir. Bir de şöyle düşünün acaba siz davet ettiğinizde illede size gelmesini istiyor başka arkadaşlarıyla buluşmasına bozuluyor olabilirsiniz. Sanırım o arkadaşınız bekar, çevresi muhabbetleri daha hoşuna giden yerleri tercih edebilir. Sizi kırmak istemiyordur yalan söylüyordur. Onun takıldığı ortamlara evli olduğunuz için otomatikman sizi dahil etmeyebilir. Abartıyorsunuz demiyorum ama belki sizin şu an yaşadığınız hayattan farklı bir hayat yaşıyor olabilir. Tercih etmeyebilir. Size değer vermediğini göstermez.
Ama ben ortak arkadaşlarımı da çağırıyorum ve o ortamda evli olan tek benim. Yani 10 kadın buluşuyoruz ve tek evli ben oluyordum. Üstelik benim evime çağırdığım kızlarla karşılaşınca buluşalım deyip gün veriyor onlara ama bana gelmiyor ya da beni davet etmiyor

Niye ısrarla üstüne düşüyorsunuz? Demek ki çok da hoşlanmıyor sizinle vakit geçirmekten. Bana sizin ısrarınız aşırı geldi. Bu kadar üstüne düşmeyin. Sizi görmek görüşmek isteyen davet beklemez zaten.

Ama ben ortak arkadaşlarımı da çağırıyorum ve o ortamda evli olan tek benim. Yani 10 kadın buluşuyoruz ve tek evli ben oluyordum. Üstelik benim evime çağırdığım kızlarla karşılaşınca buluşalım deyip gün veriyor onlara ama bana gelmiyor ya da beni davet etmiyor
Sana hiç değer vermese aranızı düzeltmek için uğraşmaz. Zamanında uğraşmış. Ama demekki böyle ev oturmalarını falan çok sevmiyor diğer arkadaşlarınız gibi. Buna saygı gösterin.

Sana hiç değer vermese aranızı düzeltmek için uğraşmaz. Zamanında uğraşmış. Ama demekki böyle ev oturmalarını falan çok sevmiyor diğer arkadaşlarınız gibi. Buna saygı gösterin.
Peki o zaman evine başka arkadaşlarını çağırıp resim atıyor. Başkalarının evine de gidiyor. Bekar evli ayırmadan. Ben de bunu anlamıyorum

Nedir bu ısrar belli ki sizle olmaktan keyif almıyor. Bunu uygun dille ifade etmeyi becerememis, davranışlarıyla anlatmaya çalışmış ama siz anlamamak için direniyorsunuz. İlla küs olmanız gerekmiyor. Bırakın umursamayi, kendisi görüşmek isterse ne ala ama arayıp sormazsa da ayda yılda bir ortak arkadaslar vasıtasıyla karşılaşırsanız hal hatır sorarsiniz tamam. Herkesle can ciğer olmanıza gerek yok. Tercih edilmediginiz için kotu hissetmeye de gerek yok. Demek ki ikiniz de değişmişsiniz ve diğerleri ile daha çok paylaşacak şeyi var.

Peki o zaman evine başka arkadaşlarını çağırıp resim atıyor. Başkalarının evine de gidiyor. Bekar evli ayırmadan. Ben de bunu anlamıyorum
Muhabbetler farklıdır. Şimdi siz ya küsüyorsunuz yada çok samimi olmak istiyorsunuz. Ortası olsun oluruna bırakın. Belki bazı şeyleri yanınızda konuşamıyor. Mesela bir örnek, çok samimi arkadaşım var fakat alkol almıyor. Biz birarada olunca çağırmıyoruz. Alınıyor ama çağırınca karışıyor. Bu sadece bir örnek.... Belki hoşuna gitmeyecek muhabbetler ediyor. Sen olsan rahat edemicen. Artı insanlar istediği yere gider. Bukadar ısrarcı olmayın. Küsmeyin oluruna bırakın. Diğer arkadaşlarınız geliyormuş işte. Bir insanda takılı kalmayın. Çevresi geniştir istediği gibi takılsın bırakın.

Günaydın hanımlar. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten sorun mu var ortada siz söyleyin. Canımı çokça sıkan bir mesele var. Çok yakın bir arkadaşım var ve ara ara buluşur dışarda vakit geçirirdik. Ben evlenmeme rağmen de kopmadık sık sık görüştük ama hep çağıran buluşalım diyen ben oldum. Ben evlendikten sonra iki yıl boyunca beni evine 1 kere çağırmadı ama ben iftar olsun, çaya olsun yemeğe olsun sürekli çağırdım onu.

Herkesle resim paylaşır, onlara sürpriz yapar, evinde ağırlar. Bana gelince ses Seda yok. Dıdısının dıdısına doğum günü sürprizi yapar, bana mesaj bile atmaz. Ortak arkadaşlarımın hepsine—ki onlarla ben tanıştırdım— buluşalım der. Gider buluşur ve bana söylemez. Beni Ortak arkadaşlarım çağırır. X buluşalım dedi yarın sen de gel derler mesela. Ben onlardan duyarım.

Kopma noktamız da şöyle oldu. Bir keresinde 2 hafta önceden söyledim evde arkadaşlara iftar vereceğim sen de gel diye. Hepsini de tanır. Tabi iftar günü geldi bundan ses yok. O gün ne aradı ne sordu. Yardım lazım mu demedi. Ben ona misafir geleceği zaman 2-3 çeşit şey yapıp götürürdüm. karşılık beklediğim için söylemiyorum ama yakın arkadaş ilgilisiz olunca üzülüyor. İftara yarım saat kalmış herkes gelmiş, o yok. Ben de aradım nerde kaldın diye. Cemre ben gelemicem bi arkadaş davet etti de kıramadım dedi. O kadar üzüldüm ki beni kırabiliyor demek dedim. Arkadaşım anlamış tabi bozulduğumu. Ara ara mesaj atıyor cevap yazmıyorum. Bişeyler soruyor yine yok. Sonra numarasını da sildim telefondan. Geldi özür falan diledi. Neyse barıştık.

iki gün önce yine eve arkadaşlarım gelecek. Bu arkadaşıma da 1 hafta önceden söyledim. Tamam dedi. Yine o gün geldi. Abartmıyorum 1saat kala mesaj atmış ben şehir dışına çıkacağım acil diye. Tamam dedim ama sonra bi baktım instagramdan resim atmış. Gayet güzel oturduğumuz semtteki bir cafede başkaları ile yemek yiyor. Hani gidecektin deidm. Kem küm etti. Tamam gitmedin niye gelmedin o zaman deidm. Yine aynı cevap. Kıramadım kızları onlarla buluştum. İyi buluş ama bari beni salak yerine koyma.Bari resim atma demi? Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama insanlara küsmeyi sevmem. O yüzden iyi olmaya çalıştım hep ama bu son olmalı demi. Dün oturdum hayal kırıklığından ağladım. Buna ağlanmaz ama neden değer görmüyorum diye ağladım.

ne koşucam peşinden, gerçekten bu kadar değer vermek çok fazla. ne gerek var.

Konuşmayin bence çokta umursayacagini sanmıyorum. Bende arkadaşlarıma bozuldum çocuk gibi küsmek olmaz en iyisi akışına bırakayım dedim. Baktim bir hafta geçti arayan yok bir ay geçti yok. Bı baktım ben kimsenin umrunda değilmişim kendi kendimi sıkmışım onca zaman bosyere

Ben siz yakın hissediyorsunuz o hissetmiyor falan demeyeceğim arkadaşınızın direk karakter problemi var. Çünkü insan gelmeyecek olsa bile üslubunca arar bir açıklama yapar. Düpedüz saygısızlık yaptığı. Uzak tutun hayatınızdan böyle insanları enerjinizi tüketmesinler.

Back
X