Sürekli ekşın isteği

Boşanma
Boşanma
Boşanma
...
....
....
Tatil?

Bu sallantıdaki evliliğe son sanş verip
Öner’i yapar umarım kk kadınları
:)
Aşırı duyarlılar malum kötü evliliğe

Disari cikmak mutlu ediyosa her gun cik:) tum gun evdeysem akssm bi arabayla turlarim muzik acip tek basima iyi gelir.. bazen gidip yanliz kahve icerim ohh sessiz..bise bilmiyosan carsi pazar dolas yuruyus yap..

Elbette psikolojik durumunu bilmiyorum, seni tanımıyorum ama böyle sürekli kafasını meşgul edecek planlara ihtiyaç duyan insanların hayatında genelde büyük bir boşluk, mutsuzluk oluyor. Öyle bir şeyler var mı? Psikoloğa gittin mi? Hiç bir sorun yoksa action'ı eve taşı. İnsan evinde de heyecanlanacağı, hoşuna gidecek aktiviteler yapabilir. Ya da spor yap. Şu hayatta herşeye iyi gelen aktivitelerden biri spor bence.

Her zaman bi ekşın olsun istiyorum

Ay ben konu basligini cok yanlis anlamisim, kk da ekşınli konu okuya okuya ne hale gelmisim :D

Konu icerigine gelecek olursak, havalarin guzel olmasinin etkisi olabilir mi , yaz gunu cok bunaliyoruz evlerde, ben de bir an once h.sonu olsa da biseyler yapsak diye darliyorum esimi:KK51:

Aynı ben:) bende temizlik takıntısı yok ama yemek yapma takıntısı var Ayaklarımı uzatıp yatamıyorum. Kendimi rahatsız ediyorum. İlla dışarı çıkıcam,alışveriş yapıcam,çıkmazsam çeşit çeşit yemek yapıyorum :) yazın Türkiye ‘ye gidince de aynıyım. Daha sabahtan ne yapsak,nereye gitsek,kim gelse diye plan yapıyorum. Annem ve ablam normal olmadığımı düşünüyor. Önemli bir davet falan varsa günler önceden hazırlanmaya başlıyorum.plan yapıyorum sürekli. Şunu giyerim,şu çantayı alırım,şu küpeyi takarım vs gibi. Ve çok heyecanlı,mutlu oluyorum hazırlanırken.Eğer biryere gidemeyeceksem mutlaka eve birilerini çağırıyorum. Mümkünse büyük davet veriyorum en az 20 kişilik,mümkün değilse kapının önünden geçen komşuyu kahveye çağırıyorum. Davete hazırlanmaktan da büyük zevk alıyorum. Yemekleri yapıp masayı kurarken canım çukıyor ama mutluluktan ölüyorum :)

Eee çıkın gezin ne olacak sanki? O bende de var. Evde olduğum vakit mutlaka kendimi üzecek bir şey bulup, kafama takip onu düşünüyorum . Ama dışarda iken dünya yansa umrumda değil o kafada oluyorum. Özellikle tatilde iken hep kop kop şeklinde ,hiçbir şey aklıma gelmiyor. Çıkıp gezince daha mutluysaniz çıkın gezin boşverin ,tabi para varsa yeteri kadar:)
İşte her zaman her şey müsait olamıyor :)

Disari cikmak mutlu ediyosa her gun cik:) tum gun evdeysem akssm bi arabayla turlarim muzik acip tek basima iyi gelir.. bazen gidip yanliz kahve icerim ohh sessiz..bise bilmiyosan carsi pazar dolas yuruyus yap..

Küçük bi yerdeyiz her gün çıkacağım yer anca çarşı market olur. Bunların hepsini de ezberlediğim için sıkıldım..
Elbette psikolojik durumunu bilmiyorum, seni tanımıyorum ama böyle sürekli kafasını meşgul edecek planlara ihtiyaç duyan insanların hayatında genelde büyük bir boşluk, mutsuzluk oluyor. Öyle bir şeyler var mı? Psikoloğa gittin mi? Hiç bir sorun yoksa action'ı eve taşı. İnsan evinde de heyecanlanacağı, hoşuna gidecek aktiviteler yapabilir. Ya da spor yap. Şu hayatta herşeye iyi gelen aktivitelerden biri spor bence.
Bilmem ki evliliğe alışma dönemimiz zorlu geçti ama şu an eşimle birbirimizi iyi tanıdık ne o beni ne de ben onu bilerek kıracak hiçbir şey yapmıyoruz daha hoşgörülü sevgi doluyuz. Evde ne beni heyecanlandırır düşünüyorum ama bulamıyorum. Spora bi ara gidiyodum tekrar yazılsam güzel olur evet teşekkürler.
Ay ben konu basligini cok yanlis anlamisim, kk da ekşınli konu okuya okuya ne hale gelmisim :KK70:

Konu icerigine gelecek olursak, havalarin guzel olmasinin etkisi olabilir mi , yaz gunu cok bunaliyoruz evlerde, ben de bir an once h.sonu olsa da biseyler yapsak diye darliyorum esimi:KK51:
Eveeet bu da bi etken ama kışın da pek farklı olduğum söylenemez
Aynı ben:) bende temizlik takıntısı yok ama yemek yapma takıntısı var Ayaklarımı uzatıp yatamıyorum. Kendimi rahatsız ediyorum. İlla dışarı çıkıcam,alışveriş yapıcam,çıkmazsam çeşit çeşit yemek yapıyorum :) yazın Türkiye ‘ye gidince de aynıyım. Daha sabahtan ne yapsak,nereye gitsek,kim gelse diye plan yapıyorum. Annem ve ablam normal olmadığımı düşünüyor. Önemli bir davet falan varsa günler önceden hazırlanmaya başlıyorum.plan yapıyorum sürekli. Şunu giyerim,şu çantayı alırım,şu küpeyi takarım vs gibi. Ve çok heyecanlı,mutlu oluyorum hazırlanırken.Eğer biryere gidemeyeceksem mutlaka eve birilerini çağırıyorum. Mümkünse büyük davet veriyorum en az 20 kişilik,mümkün değilse kapının önünden geçen komşuyu kahveye çağırıyorum. Davete hazırlanmaktan da büyük zevk alıyorum. Yemekleri yapıp masayı kurarken canım çukıyor ama mutluluktan ölüyorum :)
Yemek yapmayı sevsem keşke ben de. Hazırlanma kısmı aynı ben :) aklımda şunu giyerim bunu sürerim :) yemek pasta yapmayı sevsem ben de sizden farksız olmaz hep birilerini çağırırdım heralde

Kendi başınalığınız ile barışmanız gerekiyor. İnsan tek başınayken de yahut evdeyken de kaliteli ve güzel vakit geçirebilir. Kendini sürekli dışarı atan,sürekli aksiyon peşinde olan insanların kendiyle derdi olduğunu düşünürüm hep.
Sosyal medya kullanıyorsanız bir süre kullanmayın. Çünkü orası insana sürekli şu mesajı veriyor:" Bak herkes gezip,eğleniyor. Herkez çok mutlu. Sen de gez. Sen eksik kalma."
Evde sevdiğiniz aktiviteleri yapın. Mutfakta yeni tarifler denemek,sevdiğiniz bir müziği açıp çılgınca dans etmek, güzel güzel giyinip süslenmek... ( ben bunu yapıyorum ,çok keyifli oluyor,mutlu oluyorum) Sonra bakımlı olmayı seviyorsanız farklı farklı bakım kürleri tarifleri var onları deneyin. Film ve dizilerden sevdiğiniz tarz olanları seçip izleyin. Nasıl olsa tek başımayım deyip es geçmeyin ,mısırınızı içeceğinizi de hazır edin :) Sevdiğiniz tarz kitaplardan birkaç tane belirleyin. Kendinize günlük,aylık okuma hedefleri koyun. Arkadaşlarınızı evinize davet edin. Gerekirse beraber yiyecek bir şeyler hazırlayın. Kahve ve mubabbetin keyfine varın. Daha bir sürü şey var yapılabilecek.
Enerjiniz yüksekse bu güzel bir şey.Bu enerjiyi olumlu şeylere kanalize edin,mutlu olun. Sevgiler :KK54:

Evde oturmaktan nefret ediyorum duvarlar üzerime geliyor çıkıp arabayla dolanıp bir hava alsam bir dondurma yesem bile mutlu oluyorum. Bende böyleyim uffff

Back
X