sürekli elestiren anne ve es nasıl basa cıkıyorsunuz

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
merhaba
tek kızım .aslında annemin beni sürekli elestirdiğini bazen unutuyordum bunun farklı sehirlerde olmamızlada alakası var.ancak gecenlerde bir akraba ile kötü birsey yasadık ve olayın ilk dakkasından itibaren beni asagılamaya elestirmeye basladı.

olayda tamamen haklıydım ve öyle oldugumuda düşünüyorum diğer görenler de bunu diyor. ama anneme göre yine susmam lazımdı.ki kendi baslattı aslında ortamı kızıstırdı.

evliyim hala giydiğim seye taktıgım seye düsündüğüm seye karısmak ister ben onu dinlemem ama yıprandım

sunu farkettim insanlarla ilişkilerimde cok zor ögrendim hayır demeyi ve hala beni kullanan narsist insanlara tavır koyarken hala hatamı yapıyorum diyorum cünkü anneme göre hata yapıyorum . ne olursa olsun iyi olmalıyım .

ve Eşim günde 5-10 defa elestirir. bu oyuncak niye burda burası neden dagınık. niye böyle düsünüyorsun
kötü bir konusma gecer aramızda niye yüzün düstü düsmesin

farkettimki sürekli kendimden süpheli hale geldim . güvenim azaldı

tavsiyelere ihtiyacım var

Sana kötü hissettiren insanlara hayır demeye devam,görüşmek zorunda olmadıklarınla görüşmeyi kes.
Annenin de çenesini kesmek zorundasın.
Artık cinnet mi edepsizlik mi yapmazsan anlamayacaklar.
Ben edepsizlik yapıp da hop dur bakalım çekmeseydim benim de annem böyle yapıda.
Eşine de sağlam bir konuşma yap,ağzını kapatsın.
Orası senin evin,beğenmediği yeri kendisi düzeltebilir.
Yüzün düşerse de mutsuzsundur,bunun da mı hesabını vereceksin

Sana kötü hissettiren insanlara hayır demeye devam,görüşmek zorunda olmadıklarınla görüşmeyi kes.
Annenin de çenesini kesmek zorundasın.
Artık cinnet mi edepsizlik mi yapmazsan anlamayacaklar.
Ben edepsizlik yapıp da hop dur bakalım çekmeseydim benim de annem böyle yapıda.
Eşine de sağlam bir konuşma yap,ağzını kapatsın.
Orası senin evin,beğenmediği yeri kendisi düzeltebilir.
Yüzün düşerse de mutsuzsundur,bunun da mı hesabını vereceksin
esim biraz önce sarzı taktıgım yeri bile elestirdi aslında farkında sacma elestirlerin konustuk ama olmuyor.

Umursama hem esimden hem annemden cok cektim sonunda umursamamayi ogrendim kiymet vermiyorum soylediklerine

Ben bir psikiyatr ile görüşmenizi öneririm... Sanıyorum bilmediğiniz bir rahatsızlığınız var. Eşinizle gidin lütfen.

Guzelce karsiniza alin ne yapmaya calistigini sorun esiniz ile beraber tarapiuste gidin ,
Ayni sekilde annenizlede ,tarafsiz bakan bir goz sizi degerlendirsin ,
Annem yillarca annannemden sikayetci oldu,psikiyatra gidince kendisinin bipolar bozuklugu oldugu ortaya cikti ,
Bu durumda en mantikli cozum sizin psikiyatra gitmeniz

merhaba
tek kızım .aslında annemin beni sürekli elestirdiğini bazen unutuyordum bunun farklı sehirlerde olmamızlada alakası var.ancak gecenlerde bir akraba ile kötü birsey yasadık ve olayın ilk dakkasından itibaren beni asagılamaya elestirmeye basladı.

olayda tamamen haklıydım ve öyle oldugumuda düşünüyorum diğer görenler de bunu diyor. ama anneme göre yine susmam lazımdı.ki kendi baslattı aslında ortamı kızıstırdı.

evliyim hala giydiğim seye taktıgım seye düsündüğüm seye karısmak ister ben onu dinlemem ama yıprandım

sunu farkettim insanlarla ilişkilerimde cok zor ögrendim hayır demeyi ve hala beni kullanan narsist insanlara tavır koyarken hala hatamı yapıyorum diyorum cünkü anneme göre hata yapıyorum . ne olursa olsun iyi olmalıyım .

ve Eşim günde 5-10 defa elestirir. bu oyuncak niye burda burası neden dagınık. niye böyle düsünüyorsun
kötü bir konusma gecer aramızda niye yüzün düstü düsmesin

farkettimki sürekli kendimden süpheli hale geldim . güvenim azaldı

tavsiyelere ihtiyacım var
eleştirilere karşılık vererek başlayabilirsin güvenini kazanmaya

Ben bir psikiyatr ile görüşmenizi öneririm... Sanıyorum bilmediğiniz bir rahatsızlığınız var. Eşinizle gidin lütfen.
yani banamı öyle geliyor . bu jonuyu esimle konustum zaten kabul etti anneminde bana öyle davrandıgını söyledi

yani banamı öyle geliyor . bu jonuyu esimle konustum zaten kabul etti anneminde bana öyle davrandıgını söyledi
Size öyle geliyor diyemem ama insanların farkettiği ama sizin etmediğiniz yanlış yönleriniz olabilir pskiyatrlar daha iyi açıklar.

Back
X