- 22 Nisan 2013
- 107
- 3
- 298
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba,
26 yaşındayım ama inanın kendimi yeni yeni keşfetmeye, özgüvenimi kazanmaya başladım...Sebebin artık annem olduğunu düşünüyorum. Şöyleki; dış görünümümü her zaman eleştirir,asla beğenmez. Ergenlikten beri bu böyledir. Bir kıyafet alırım bunu niye büyük almadın kilo alırsın, bir şey giyerim bir büyüğünü al bu dar, bunu niye giydin, şunu niye takmadın, haftasonu ziyarete giderim niye şunu giymedin.... Anne diyorum çalışıyorum haftaiçi zaten yeterince şık ve bakımlı olmak zorundayım bırak bari haftasonu daha rahat olayım. Rahat dediğim kıyafetler de gayet şıktır bu arada. En son olay cumartesi günü oldu. Özel bir gece için şık bir elbise giydim, elbiseyi alalı 2 yıl oldu, o zaman şu anki halimden 3 kilo daha zayıftım, elbise 34 beden haliyle cuk oturdu. Herkes elbisen ne güzelmiş yakışmış övüyor annem herkesin içinde bu elbiseye adam akıllı girebilmen için bir kaç kilo daha vermen gerekir dedi :S Bunlar çok basit örnekler...
Bu arada annen haklı diyenler olabilir, ölçülerimi de vereyim ki durum anlaşılsın, 1.70 boy, 55 kilo, 90-63-90 ölçüler. 34-36 bedenim. Evlenmeden önce 52 kilo idim, haliyle o zaman aldığım kıyafetler 34 beden olduğundan dar olabiliyor...
Annemin amacı ne, insan sürekli eleştiri alınca takmaya başlıyor artık...
Aynı anne bendede var