• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli eleştiren arkadaş?

Bunun bir ilerisi sürekli dalga geçen yakın arkadaştır. Lise hayatımda böyle bir arkadaşım vardı. Sürekli laf arasında benim konuşmamla, fiziğimle, derslerimle dalga geçerdi. En sonunda konuşmayı kestim. Böyle insanlar insanların enerjisini çekiyorlar, emiyorlar. Eğer çok yakın değilsen arana biraz mesafe koy derim. Bu arada arkadaşın aslan burcu mu?
Hayır balık

Bir arkadaşım var. Çocukluktan arkadaşız. Benim çalıştığım şehirde çalışmaya başladı. 1 yıldır sık sık görüşüyoruz.
Laf arasında sürekli benim kusurlarıma vurgu yapıyor. Daha doğrusu kendince kusur olarak gördüğü şeyler diyebiliriz. Başta çok önemsemedim ama her görüşmemizde bu oluyor maalesef. Saçımdan tutun ayağıma kadar laf söylemediği şey kalmadı. Bir de laf arasında söylediği için cevap da veremedim.
Acaba yaptığı şeyin farkında mı değil yoksa bilerek beni aşağı çekmek için mi yapıyor? Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Bence arkadaşın seni aşağı çekmeye çalışıyor ama eminim ki kendi asla bir b*k değildir. Böyle enerjini düşürmeye çalışan avam insanlardan uzak dur hayatından çıkar gitsin.

Kesinlikle doğru bu yorum.
Bir arkadaşım vardı artık görüşmüyorum o böyleydi boyu kısa diye uzun boylularin erkek gibi olduğunu erkeklerin kısa kızları daha çok sevdiğini bundan dolayı koca bulamayacağımı söylemişti.
Ailesinin maddi durumu kötüydü ve bana "Allah sevmediği kullara para verir ki ahirette başka bir şey istemesin diye" derdi.
Özel hastane masraflarından konuşurken bana dedi ki "sizin paranizda haram var galiba ne kadar çok gidiyor böyle " :)
Kuzenlerimle gittiğim tatilden aldığım monta kadar hepsini kötülerdi.
Bir yaz peşpeşe iki tatile çıktım bana saçma geliyor denizde her yerde var vs dedi sonra akşamına nişanlısıyla Nisan atma evresine gelmişler balayına gitmek için. Böyle garip bir arkadaştı.
Arkadaşınızla barıştınız mı? Sürekli eleştiren benim de bir arkadaşım vardı. Dönüp kendine bakmadan beni eleştirir durmadan laf sokardı. Karşılığını verince de kötü ben olurdum. Neyse ki 1 yıldır kendisiyle görüşmüyorum ve çok rahatım. Ama hâlâ peşimi bırakmıyor ara sıra araya birilerini sokarak barışmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşınızla barıştınız mı? Sürekli eleştiren benim de bir arkadaşım vardı. Dönüp kendine bakmadan beni eleştirir durmadan laf sokardı. Karşılığını verince de kötü ben olurdum. Neyse ki 1 yıldır kendisiyle görüşmüyorum ve çok rahatım. Ama hâlâ peşimi bırakmıyor ara sıra araya birilerini sokarak barışmaya çalışıyor.
Hayır 3 senedir görüşmüyorum çok mutluyum. Annesiyle haber yolladı barışmak için ama hiç yanaşmadım.

Benim de böyle arkadaşım var iş yerinden tanıştık daha sonra samimi olduk ama ilk gördüğüm andan itibaren hoşlanmamıştım arkadaş olunca bunu yüzüne dedim sende ilk başta hoşlanmadım diye daha sonra biz tatile gitmeye karar verdik ama sorun şu ki tatil burnumdan geldi yaptığım yemek olsun bulaşık olsun ve ben onu artık duymamazlıktan geldim ve bunu tek teke yapmıyor herkesin içinde ve yine sadece bana yapıyor diğer arkadaşımla aramız iyiydi ama artık beni o kadar çok kötülediği için yakın arkadaşımda onunla birlikte yani aramızın açıldığını net hissediyorum ve şöyle düşüncelerimi ifade ettiğim her konu da eleştiriyor ve kendisinin daha çok bildiğini idda ediyor 3 kız arkadaşız genelde her şeyi birlikte yaparız ama artık bir şey yapasım gelmiyor sadece o kendini patavatsız olarak değerlendiriyor ama kalp kırdığının farkında değil artık hiçbir şey anlatasım gelmiyor bir konu anlatıyorum flörtlerimle ilgili ertesi gün gelir bunu yüzünüze vurur cinsten ne yapacağımı bilmiyorum ama artık söylemlerine kulak tıkamaktansa yüzüne karşı konuşmak istiyorum sürekli benim yaptıklarımı ayıplıyor ama kendi ne yaptığını göremiyor içimi dökmüş gibi oldum mamsmms

Back
X