Arkadaslar daha once bir konu acmistim. ABD' de staj yapiyorum. Tavsiyelerinize uyarak donmedim sabrettim alismaya basladim ama baska bir sorunum var. Beraber calistigim supervisorim (ustum) yuzunden illallah ettim. Bir insan hic mi bir seyden memnun olmaz? Surekli mi elestirecek bir sey bulur? Soyle diyeyim size onun bana gosterdigi bir seyi ikinci defa sorma hakkim yok. Hemen kiziyor yuzu degisiyor. Ki ben bu kullandigim teknikleri ilk defa yapiyorum bunu da biliyor. Bir hata yapsam hemen kiziyor. Iyi yaptigim hicbir seyi gormuyor. Bir gunde 10 is yapiyorsam 1i bile sorun olursa ya da 10 soru soruyorsa birini bile bilemiyorsam hemen gidip kendi ustune sikayet ediyor. Saniyorum ki benimle ugrasmak istemiyor ama kendi ustu de onu bana atadi teknikleri ogretmesi icin. Ama inanin ben de iyi bir ogrenciyim cogu zaman hatirlarim her seyi. Arada ben de unutabiliyorum o zaman hemen sorun oluyor. Bana hemen 'Hicbir sey beceremiyorsun. Ogrenmen lazim. Seninle mi ugrasacagim? ' diyor. Cok yoruldum cidden, onun disinda calisma arkadaslari o kadar iyi ki. En ufak bir sorum oldugunda hep guleryuzlu davraniyorlar cevapliyorlar. Degistirme sansim yok kendisiyle calismayi. Hem onun ustu de ben geleli daha 2 hafta oldu bana mi inanir ona mi bilmiyorum. Sadece bugunden ornek vereyim. Dedi ki 'X isini denemeyi dusunuyor musun?' . 'Deneyebilirim.' dedim. 'BEN SANA YAP DEDIM TABII KI YAPACAKSIN.' Cumle aynen bu. Ben gelirken haftasonlari calismani istemiyorum gezersin demisti. Simdi beni pazar gunu calismaya cagiriyor. Sanirim benden hic hoslanmadi ama ben ne yapabilirim ki? Beraber calismak zorundayiz. Ben sadece isimi yapip onu onemsememek istiyorum. Nasil yapabilirim bunu? Elestirilerini nasil goz ardi edebilirim? Hakkiyla elestirdiginde tabii ki dikkate aliyorum ama cogu zaman sirf beni uzmek icin oyle davraniyor. Inanin o etrafimda yokken cok huzurluyum.
üzülme belki ondan daha iyisin ve seni kıskanıyordur ve seni aşağılayarak senden daha iyi olduğunu hissediyordur
yada senden hoşlanıyorda olabilir bazı erkekler hoşlandığı kızlara böyle davranır
üzülmeyin takmayın
benim gibi düşünerek kendinizi rahatlatın
iş hayatında herşey duyulmaz kişiliğinize bir saygısızlık yaptırmayın gerisini de çok takmayın
çünkü iş hayatı biraz çetrefilli siz iyi düşünüyorsunuz ama herkes iyi değil maalesef
onlarıda takmayın
Her zaman erkeklerle calismayi tercih ederim. Ustum bayan malesef ki. Ben de ogrencilik hayatim boyunca hep part time calistim, universitede hocamin asistanligini yapiyorum ondan da cok cektim hocalari bilirsiniz. Ama bu kadar cok elestirmiyor kendi hocam hakkini yemeyeyim. Ilk defa boylesini gordum ya yakinda neden nefes aliyorsun diye bile kizacak o kadar kotu durum.
Tahammulsuz, sabirsiz ve sinirli olmasi benim supervisorimla ayni. Tek farki benimki cok genc benden yalnizca birkac yas buyuk. Konustum birkac defa ama gunubirlik duzelmeler oluyor sonra eskiye donuyor. Insan insani sevmeyebilir benden hoslanmamis olabilir bunlar cok normal. Ama ise yansitmamasi gerekiyordu.Benim yeni amir de böyle Allah tan ben işi iyice kavramıştm o geldiğinde..yine de bazen oluyor ufak tefek aksaklıklarda..Benimki tahammülsüz sabırsız ,sinirli bir tip ,yaşı ilerlemiş bir kadın.Sanırın psikolojik bir sorunu var.Ama beni de kolay lokma görüyor ,kelli fellilere yapamaz öyle bence..özgüvenli dur.Gerekirse konuş..öyle söylediğinde cevabı yapıştır.
Dogru hayal etmissiniz. Gecen gun isle ilgili bir konuda cok uzuldu normalde cok resmi davraniyorum uzulmesine dayanamadim yanina gittim, yardim edebilecegim bir sey var mi diye. Ne oldu sonra bir bahane buldu yine benim kalbimi kirdi. Ama dayanamiyorum iste ben yanimdaki insanlarin uzulmesine. Dediginiz gibi yapmaya calisiyorum evet hayir tamam gibi kisa cevaplar veriyorum. Yine etki etmiyor laf ustune laf , laf ustune laf :) Mesela iki gundur onun ustu yani ikimizin de ustu oluyor, yaptigim isleri cok begeniyor. Bunu da duyuyor. Ama tam olarak yapamadigim bir sey vardi, gitmis onu soylemis ustune. Bunu yapamiyor diye. Hayir bir de ben kalici degilim, gidicem, o kalacak zaten. Neyin cekememezligi bu bilmiyorum?kadınsa durum daha ciddi
her şekilde kıskanması için bir sebep olbilir
belki siz daha zatıfsınızdır yada boyunuz uzundur
yada sizin ilişkinizi kıskanıyorsunuzdur
erkekler biraz düzdür iki sebep buldum erkekte
ama kadında durum listesi daha uzar ama ben hala sizin başarılı olmanızı çekemediğini düşünyorum
bir insan eleştirmek istese herşeye bir kulp bulabilir
siz üzülmeyin duygusal bakmayın sevecen olmaya çalışmayın(nedende sizi biraz naif ve kırılgan hayal ettim)
yapmanız gerekenleri yapın o eleştirdiğinde çok cevap vermeyin kısa cevaplar işi kurtarır bence
tamam efendim çalışırım efendim
sonra tüm küfürler odadan çıkınca bedava
Dogru hayal etmissiniz. Gecen gun isle ilgili bir konuda cok uzuldu normalde cok resmi davraniyorum uzulmesine dayanamadim yanina gittim, yardim edebilecegim bir sey var mi diye. Ne oldu sonra bir bahane buldu yine benim kalbimi kirdi. Ama dayanamiyorum iste ben yanimdaki insanlarin uzulmesine. Dediginiz gibi yapmaya calisiyorum evet hayir tamam gibi kisa cevaplar veriyorum. Yine etki etmiyor laf ustune laf , laf ustune laf :) Mesela iki gundur onun ustu yani ikimizin de ustu oluyor, yaptigim isleri cok begeniyor. Bunu da duyuyor. Ama tam olarak yapamadigim bir sey vardi, gitmis onu soylemis ustune. Bunu yapamiyor diye. Hayir bir de ben kalici degilim, gidicem, o kalacak zaten. Neyin cekememezligi bu bilmiyorum?
Kabahat senin ama belli ki sen hiç yağcı değilsin , az iltifat edip pohpohlasana .
Sen hiç kendisini öven birisini tersleyen kimse gördün mü .
Aa çantanız ne hoş , aaa saçınızın rengi ne güzel , aaa ne kadar hızlısınız , aaa lar çoğalır
Zor gelecektir eminim ama öbür türlü sıkıntı çekmektense.
valla doğru söze ne denir yağcılar her zaman daha çok sevilir
ama mesela ben sevdiklerime söyleyebiliyorum yaaa
sevmiyorsam asla diyemem
sakın böyle insanlar sevmedikleri kişiler tarafından zayıflıkları onarılsın istemez izin vermez zaten
baksana kadın yememiş içmemiş daha stajyeri üste şikayet etmiş
canım seni herşeyi takma işine bak seni stres topu gibi kullanmasına da izin verme
gerekirse ikinizinde üstü olana durumu izah et
ama üstü kapalı böyle eminim müdürünüz bir yere yazacaktır
Kabahat senin ama belli ki sen hiç yağcı değilsin , az iltifat edip pohpohlasana .
Sen hiç kendisini öven birisini tersleyen kimse gördün mü .
Aa çantanız ne hoş , aaa saçınızın rengi ne güzel , aaa ne kadar hızlısınız , aaa lar çoğalır
Zor gelecektir eminim ama öbür türlü sıkıntı çekmektense.
valla doğru söze ne denir yağcılar her zaman daha çok sevilir
ama mesela ben sevdiklerime söyleyebiliyorum yaaa
sevmiyorsam asla diyemem
Senin bu tavrını farkediyor belkide ondan öyle davranıyor olamaz mı ?
Ben senin önce ki konularını da okudum pc başından bile burham burham sıkıntıya gelemeyen biri olduğun belli oluyor.
Nasıl anlatsam ki bak bu yağcılık değil aslın da siyaset yapmak , kısaca köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.
Bunu başarabilen insanlar her zaman başarılı oluyor , dikkat et etrafına bu ikili ilişkileri iyi tutan insanlar yükselirler.
Hem kim bilir sen böyle davrandıkça onun da sana kanı ısınır , samimiyetsizlikle başladığın bu oyun içten olarak devam eder.Unutma ki herşey karşılıklıdır.
Arkadaslar daha once bir konu acmistim. ABD' de staj yapiyorum. Tavsiyelerinize uyarak donmedim sabrettim alismaya basladim ama baska bir sorunum var. Beraber calistigim supervisorim (ustum) yuzunden illallah ettim. Bir insan hic mi bir seyden memnun olmaz? Surekli mi elestirecek bir sey bulur? Soyle diyeyim size onun bana gosterdigi bir seyi ikinci defa sorma hakkim yok. Hemen kiziyor yuzu degisiyor. Ki ben bu kullandigim teknikleri ilk defa yapiyorum bunu da biliyor. Bir hata yapsam hemen kiziyor. Iyi yaptigim hicbir seyi gormuyor. Bir gunde 10 is yapiyorsam 1i bile sorun olursa ya da 10 soru soruyorsa birini bile bilemiyorsam hemen gidip kendi ustune sikayet ediyor. Saniyorum ki benimle ugrasmak istemiyor ama kendi ustu de onu bana atadi teknikleri ogretmesi icin. Ama inanin ben de iyi bir ogrenciyim cogu zaman hatirlarim her seyi. Arada ben de unutabiliyorum o zaman hemen sorun oluyor. Bana hemen 'Hicbir sey beceremiyorsun. Ogrenmen lazim. Seninle mi ugrasacagim? ' diyor. Cok yoruldum cidden, onun disinda calisma arkadaslari o kadar iyi ki. En ufak bir sorum oldugunda hep guleryuzlu davraniyorlar cevapliyorlar. Degistirme sansim yok kendisiyle calismayi. Hem onun ustu de ben geleli daha 2 hafta oldu bana mi inanir ona mi bilmiyorum. Sadece bugunden ornek vereyim. Dedi ki 'X isini denemeyi dusunuyor musun?' . 'Deneyebilirim.' dedim. 'BEN SANA YAP DEDIM TABII KI YAPACAKSIN.' Cumle aynen bu. Ben gelirken haftasonlari calismani istemiyorum gezersin demisti. Simdi beni pazar gunu calismaya cagiriyor. Sanirim benden hic hoslanmadi ama ben ne yapabilirim ki? Beraber calismak zorundayiz. Ben sadece isimi yapip onu onemsememek istiyorum. Nasil yapabilirim bunu? Elestirilerini nasil goz ardi edebilirim? Hakkiyla elestirdiginde tabii ki dikkate aliyorum ama cogu zaman sirf beni uzmek icin oyle davraniyor. Inanin o etrafimda yokken cok huzurluyum.
Senin bu tavrını farkediyor belkide ondan öyle davranıyor olamaz mı ?
Ben senin önce ki konularını da okudum pc başından bile burham burham sıkıntıya gelemeyen biri olduğun belli oluyor.
Nasıl anlatsam ki bak bu yağcılık değil aslın da siyaset yapmak , kısaca köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.
Bunu başarabilen insanlar her zaman başarılı oluyor , dikkat et etrafına bu ikili ilişkileri iyi tutan insanlar yükselirler.
Hem kim bilir sen böyle davrandıkça onun da sana kanı ısınır , samimiyetsizlikle başladığın bu oyun içten olarak devam eder.Unutma ki herşey karşılıklıdır.
Canım ince bir çizgi olduğu da gerçek.Aşırı yapıldığın da ezik olma durumu söz konusu .zaten insanlara tavrımız onların bize bakış açısını geliştirmez mi
çok doğru gerçekten
yani herşeyde kendimi suçlamayı sevmem öyle yapanlararada irrite olurum(fazlasına)
ama bazen bizlerde karşıya negatifi hissettiroruz sorunlu olduklarımı tekrar gözden geçireyim
Hic sanmiyorum bu huyundan vazgececegini. Ama benim tecrubem arttikca ondan bagimsizlasacagim tek iyi tarafi o sanirim.Hayatım şimdilik idare etmeye çalış.Yani köprüyü geçene kadar..biraz deneyimlendikten sonra zaten eskisi gibi davranamaz sana
Canım ince bir çizgi olduğu da gerçek.Aşırı yapıldığın da ezik olma durumu söz konusu .
Herşeyde olduğu gibi bunu da tadın da yapmak lazım.
İstisna durumlar vardır ne yaparsanız yapın yaranamazsınız en güzeli uzaklaşmak.
işiniz zor çok sakin kalmaya çalışın. belli işte tipik aşağılık kompleksli bir tip, ne yapsanız beğenmeyecek. he he deyip işinize bakın. onun aşağılık kompleksini tamşr etme gibi bir sorumluluğunuz yok, takmayın olsun bitsin. ondaki bu kişilik bozukluğunu üstleri de biliyordur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?