- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Kendisinin lokantası var abim oranın garantili müşterisi,haftanın 4 günü orada.Buna da ayrı sinir oluyorum.Yani ısrarla her seferinde reddedilmesine rağmen hala şansını denemek nasıl bir yüzsüzlüktür aklım almıyor.Balayına giden bir çiftle balayına gitmişliği bile var.Adam ayrı, abiniz ayrı sinir bozucu. Adam resmen arkadaşlarını kullanıyor, çocuğuna baktiriyor, karnını doyuruyor. Yengeniz abinize bu konuda taviz verirse bu adam gelir onlara yerleşir bile ben soyliym
Biz kötüledikçe inadına daha çok tutunacak ona bunuda bildiğimden söylemek istediğim birçok şeyide bastırıyorum dahaBazı insanların huyudur bu evin adamını tutmaz eli tutar. Abiniz de onlardan sanırım.
Ay siz ne diyosunuzKendisinin lokantası var abim oranın garantili müşterisi,haftanın 4 günü orada.Buna da ayrı sinir oluyorum.Yani ısrarla her seferinde reddedilmesine rağmen hala şansını denemek nasıl bir yüzsüzlüktür aklım almıyor.Balayına giden bir çiftle balayına gitmişliği bile var.
O balayı çiftide bugün evlerine damladığı çiftAy siz ne diyosunuzbu adam bu kadar yüzsüzse ona bişey yapamazsınız, sizin yapabiliceginiz bişey zaten yok yengenizin ipleri eline alıp gerekirse adamı kovalaması lazım evden, abinize de sıkı bi tavır yapması lazım. Aklınıza sokmak gibi olmasın ama ben hep birbirlerine patolojik derecede bağlı erkeklerin birlikte tuttukları sırları olduğunu düşünürüm, hani reddedildiklerinde öne sürebilecekleri tarzda... Başka türlü kim balayına giderken yanina arkadaşini da alır
Rahatsız,hemde çok.Emrivaki misafir istemiyorum diye söylemiştide kaç kez.Hatta misafir yasağı koydu.Ama sürekli “ben nasıl gelme derim” dırdırı var abimin.Bugünkü olayda o yoktu,benim yanımda telefonda konuştukları için ben müdahale ettim.Yoksa “gelme” diyemezdi.Mahçup oluyormuş çok sevgili dostuna..Yengen durumdan rahatsız değil sanki... Onunla ilgili yorum yapmamışsın
Can ne yapacagim diyorsun ya... Orasi abinin evi birak ne yapiyorsa yapsin. Madem mahçup oluyor onun derdi onun sorunu. Şöyle düşün, bir kaç gün ordasin sonra gideceksin. Oranin aile kurali bu de geç. Yoksa düşüne düşüne hasta olursunRahatsız,hemde çok.Emrivaki misafir istemiyorum diye söylemiştide kaç kez.Hatta misafir yasağı koydu.Ama sürekli “ben nasıl gelme derim” dırdırı var abimin.Bugünkü olayda o yoktu,benim yanımda telefonda konuştukları için ben müdahale ettim.Yoksa “gelme” diyemezdi.Mahçup oluyormuş çok sevgili dostuna..
Çok haklısınız..Zaten öyleleri hep kazanırlar bir şekilde aklanırlar.Sinir hastası olduğumla kalakalırım.Can ne yapacagim diyorsun ya... Orasi abinin evi birak ne yapiyorsa yapsin. Madem mahçup oluyor onun derdi onun sorunu. Şöyle düşün, bir kaç gün ordasin sonra gideceksin. Oranin aile kurali bu de geç. Yoksa düşüne düşüne hasta olursun
Yok şu an lohusa değil bebiş martta doğduAbinin arkadasi tam bir munasebetsiz. Abin de madem arkadaslarindan bu kadar kopamiyordu evlenmeseydi. Orasi abinin oldugu kadar yengenin de evi cat kapi misafir kabul edemez. Kadin su an lohusaymis ugrasamaz aferin valla sen ugrasiyorsun abinle. Senin gibi gorumce dost basina
Allah bagislasinYok şu an lohusa değil bebiş martta doğduevlenmeden önce bu kadar gözüme batmazdı dostlukları filan,onun bekar evinede gelirdi böyle çat kapı ben rahatsız oluyorum hoş olmuyor sitedekiler laf eder vs. diye püskürtmüştüm birkaç kez.Evlenincede kurtulurum nasılsa diye seviniyordum ki yüzsüzlüğü daha beter ele alana kadar.
Çok sağolunAllah bagislasinvalla yengenize yazik hem korona zamani hem de bebek bakarken kadin evinde rahat etmek ister
Amin aminayy arkadas demeye bın sahıt gerek arkadas degıl o yuzsuz pişkin bayagı
zor ya kaldıgınız sure boyunca sıze bır omur yengenıze sabır dılıyorum abınıze de akıl fıkır
Bu da bazen para istiyormuş yengemin anlattığına göre abim 3 bin lira para vermiş ve geri gelmemiş.Artık para istemiyor,lokantası var haftada 4 gün abimi garantili müşterisi yaptı.İşsiz bir arkadaşı var (iş aramadığı ve beğenmediği için işsiz) onun hesabınıda bizimki ödüyor..Enayiyi herkes yolar..Valla benimde eşimin bi arkadaşı var evlendik eşim buna sürekli para yolluyor adam sanki alacaklı gibi sıkıştırıp mesaj atıyordu. İşte borcu varmış yardım ediyoruz yoksa evliliği sıkıntıya girecek vs dedi eşim 2 ay kaldı borcunun bitmesine dedi. Sonra baktım adam hala istiyor en sonunda tepkimi koydum ve eşim yok demeye başladı. Tabi noldu o arkadaş eşimi ne aradı ne sordu ayda yılda bir onda da işi düştüğünde. Eşim aşırı saf ve iyi niyetlidir. Ona dediğim cümle şu sen sıkışsan o sana 1 kuruş verecek mi tabiki hayır. Sende milyarder değilsin yok demeyi bil dedim. Adam eşinden ayrıldı sonra yine musallat olacaktı ki ben çok çabuk önüne geçtim bu durumun. Sizde abi değişik yani abartmış bir de dinlemiyor da sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?