Sürekli Emrivaki Yapan Bir Arkadaş !!!!

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
İyi akşamlar hanımlar,
Başka şehirde yaşayan abimlere geldim.Belki hatırlarsınız beni ve meşhur sülalemi
Birkaç gün buradayım kuşlarla..Tabi daha gelir gelmez mutfağa tıkıldım.Birinin canı köfte çekmiş birininki muhallebi,bebeğin ek gıdaları vs. derken mutfaktan anca çıkabildim.Akşam yemeğinide 3 kişilik yani bizlere göre hazırladım.
Abimin bi tane arkadaşı var.Bir gram bile sevmiyorum.Hem kişiliğini sevmiyorum (bana göre çok çıkarcı çok sinsi biri) hem de zamanında hamile karısını aldatmış olması ona karşı acayip bi tahammülsüzlük mü desem hoşlanmamak mı yani kötü hisler beslememe sebep oluyor. Bir de yazdan beri sürekli emrivakilerle çat kapı gelme huyunun olması beni çileden çıkartıyordu (8 ay onlarla kaldım bebeğe bakmak için). Kendisinin 5 yaşında bi oğlu var.Haftada 2 gün çocuğu alıyormuş,o günlerde sürekli abime telefon açıyordu “size gelelim mi” diye.Birkaç kez kabul ettik hadi ayıp olmasın diye ama baktık bunun sonu yok sonraki telefonlarında reddettirdik abime..Yengemde çıldırıyordu artık ev halindeyim misafir ağırlayamam son dakika nerden çıkmış diye.Bende aynı şekilde abime tepki gösteriyordum ama kendisi bize kırıcı konuşuyordu birçok kez.
Bugün tam sofrayı kuruyorum yine telefon etti abime.Evde çok canım sıkıldı size geliyim mi diye.Bende karşısına geçtim kaşımla gözümle “hayır” demesini istedim.Bir bahaneyle savuşturdu ama birbirimize girdik bağrıştık.”Burası artık senin bekar evin değil sende bekar değilsin üstelik korona aldı başını gidiyor evde küçücük çocuğun var ne var bu adamda da vazgeçemiyosun bu kadar kıymetli” diye bağırdım (Evet orası benim evim değil ama yengemi o pislik arkadaşı yüzünden ağlatmıştı ona bi bilenmişliğim vardı,bir de story koymuştu kaç yıllık kardeşim vs. türünde bir yazı yazmıştı bende zıt bir cevap yazınca onun için banada kırıcı laflar edip benide ağlatmıştı buna da ayrı bilenmiştim). 1 saat ya geçti ya geçmedi,bu gelmiş diyor ki “Aaa X (o bahsettiğim arkadaşı) Ygile (başka bir arkadaşı evli bir çift) gitmiş.” Bende yine dayanamadım “Senin bu arkadaşın kendine yetemiyor sanırım ki illa birilerine salça oluyor,kendisi bekar olabilir ama arkadaşları evli” dedim diye surat yaptı,yaptırdığı tatlıdan yemedi.Açık açık küstü bana.!!!
Bu insanlar nasıl beceriyorlar bu kadar vazgeçilmez olmayı??Yeri geliyor insanın kendi öz ana babası bile üstünü çiziyor silip atıyor..Elin adamı için öz be öz ailesine,bizlere yaptığı bu tavrı kabullenemiyorum...Ne yapacağım??

Adam ayrı, abiniz ayrı sinir bozucu. Adam resmen arkadaşlarını kullanıyor, çocuğuna baktiriyor, karnını doyuruyor. Yengeniz abinize bu konuda taviz verirse bu adam gelir onlara yerleşir bile ben soyliym
Kendisinin lokantası var abim oranın garantili müşterisi,haftanın 4 günü orada.Buna da ayrı sinir oluyorum.Yani ısrarla her seferinde reddedilmesine rağmen hala şansını denemek nasıl bir yüzsüzlüktür aklım almıyor.Balayına giden bir çiftle balayına gitmişliği bile var.

Ay siz ne diyosunuz bu adam bu kadar yüzsüzse ona bişey yapamazsınız, sizin yapabiliceginiz bişey zaten yok yengenizin ipleri eline alıp gerekirse adamı kovalaması lazım evden, abinize de sıkı bi tavır yapması lazım. Aklınıza sokmak gibi olmasın ama ben hep birbirlerine patolojik derecede bağlı erkeklerin birlikte tuttukları sırları olduğunu düşünürüm, hani reddedildiklerinde öne sürebilecekleri tarzda... Başka türlü kim balayına giderken yanina arkadaşini da alır

O balayı çiftide bugün evlerine damladığı çift

Yengen durumdan rahatsız değil sanki... Onunla ilgili yorum yapmamışsın
Rahatsız,hemde çok.Emrivaki misafir istemiyorum diye söylemiştide kaç kez.Hatta misafir yasağı koydu.Ama sürekli “ben nasıl gelme derim” dırdırı var abimin.Bugünkü olayda o yoktu,benim yanımda telefonda konuştukları için ben müdahale ettim.Yoksa “gelme” diyemezdi.Mahçup oluyormuş çok sevgili dostuna..

Can ne yapacagim diyorsun ya... Orasi abinin evi birak ne yapiyorsa yapsin. Madem mahçup oluyor onun derdi onun sorunu. Şöyle düşün, bir kaç gün ordasin sonra gideceksin. Oranin aile kurali bu de geç. Yoksa düşüne düşüne hasta olursun

Çok haklısınız..Zaten öyleleri hep kazanırlar bir şekilde aklanırlar.Sinir hastası olduğumla kalakalırım.

Abinin arkadasi tam bir munasebetsiz. Abin de madem arkadaslarindan bu kadar kopamiyordu evlenmeseydi. Orasi abinin oldugu kadar yengenin de evi cat kapi misafir kabul edemez. Kadin su an lohusaymis ugrasamaz aferin valla sen ugrasiyorsun abinle. Senin gibi gorumce dost basina

Yok şu an lohusa değil bebiş martta doğdu evlenmeden önce bu kadar gözüme batmazdı dostlukları filan,onun bekar evinede gelirdi böyle çat kapı ben rahatsız oluyorum hoş olmuyor sitedekiler laf eder vs. diye püskürtmüştüm birkaç kez.Evlenincede kurtulurum nasılsa diye seviniyordum ki yüzsüzlüğü daha beter ele alana kadar.

Allah bagislasin valla yengenize yazik hem korona zamani hem de bebek bakarken kadin evinde rahat etmek ister

Valla benimde eşimin bi arkadaşı var evlendik eşim buna sürekli para yolluyor adam sanki alacaklı gibi sıkıştırıp mesaj atıyordu. İşte borcu varmış yardım ediyoruz yoksa evliliği sıkıntıya girecek vs dedi eşim 2 ay kaldı borcunun bitmesine dedi. Sonra baktım adam hala istiyor en sonunda tepkimi koydum ve eşim yok demeye başladı. Tabi noldu o arkadaş eşimi ne aradı ne sordu ayda yılda bir onda da işi düştüğünde. Eşim aşırı saf ve iyi niyetlidir. Ona dediğim cümle şu sen sıkışsan o sana 1 kuruş verecek mi tabiki hayır. Sende milyarder değilsin yok demeyi bil dedim. Adam eşinden ayrıldı sonra yine musallat olacaktı ki ben çok çabuk önüne geçtim bu durumun. Sizde abi değişik yani abartmış bir de dinlemiyor da sizleri

Okurken hiç tanımadığım o arsız adama bilendim . Tam dayaklık Abinizin tripleri hiç umurunuzda olmasın çok çocukça davranıyor

ayy arkadas demeye bın sahıt gerek arkadas degıl o yuzsuz pişkin bayagı

zor ya kaldıgınız sure boyunca sıze bır omur yengenıze sabır dılıyorum abınıze de akıl fıkır
Amin amin Benim tuhafıma giden şey sonuçta haftada 2 gün evladını görüyor,çocuğu aldığı günlerde ya kendi annesine bırakıyor ya da böyle bizimkilere gelmek istiyor.Yani insan çocuğuyla bir şeyler yapmaz mı?Beraber yapılacak bir sürü aktivite var.Gerçi babalığını sorgulamak bana düşmezde hayret ediyorum bu duruma...Bugün evlerine gittiği karı koca abimlerden 4 ay önce evlendi,bi baktım onların balayı fotoğraflarında bu da var.Şok oldum ya senin ne işin var kuma gibi yeni evlilerin yanında.Gitmiş onlarla aynı otelde oda tutmuş.Adam herhalde arkadaşlarının evlenmesini kabullenemiyor.

Bu da bazen para istiyormuş yengemin anlattığına göre abim 3 bin lira para vermiş ve geri gelmemiş.Artık para istemiyor,lokantası var haftada 4 gün abimi garantili müşterisi yaptı.İşsiz bir arkadaşı var (iş aramadığı ve beğenmediği için işsiz) onun hesabınıda bizimki ödüyor..Enayiyi herkes yolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…