İyi akşamlar hanımlar,
Başka şehirde yaşayan abimlere geldim.Belki hatırlarsınız beni ve meşhur sülalemi

Birkaç gün buradayım kuşlarla..Tabi daha gelir gelmez mutfağa tıkıldım.Birinin canı köfte çekmiş birininki muhallebi,bebeğin ek gıdaları vs. derken mutfaktan anca çıkabildim.Akşam yemeğinide 3 kişilik yani bizlere göre hazırladım.
Abimin bi tane arkadaşı var.Bir gram bile sevmiyorum.Hem kişiliğini sevmiyorum (bana göre çok çıkarcı çok sinsi biri) hem de zamanında hamile karısını aldatmış olması ona karşı acayip bi tahammülsüzlük mü desem hoşlanmamak mı yani kötü hisler beslememe sebep oluyor. Bir de yazdan beri sürekli emrivakilerle çat kapı gelme huyunun olması beni çileden çıkartıyordu (8 ay onlarla kaldım bebeğe bakmak için). Kendisinin 5 yaşında bi oğlu var.Haftada 2 gün çocuğu alıyormuş,o günlerde sürekli abime telefon açıyordu “size gelelim mi” diye.Birkaç kez kabul ettik hadi ayıp olmasın diye ama baktık bunun sonu yok sonraki telefonlarında reddettirdik abime..Yengemde çıldırıyordu artık ev halindeyim misafir ağırlayamam son dakika nerden çıkmış diye.Bende aynı şekilde abime tepki gösteriyordum ama kendisi bize kırıcı konuşuyordu birçok kez.
Bugün tam sofrayı kuruyorum yine telefon etti abime.Evde çok canım sıkıldı size geliyim mi diye.Bende karşısına geçtim kaşımla gözümle “hayır” demesini istedim.Bir bahaneyle savuşturdu ama birbirimize girdik bağrıştık.”Burası artık senin bekar evin değil sende bekar değilsin üstelik korona aldı başını gidiyor evde küçücük çocuğun var ne var bu adamda da vazgeçemiyosun bu kadar kıymetli” diye bağırdım (Evet orası benim evim değil ama yengemi o pislik arkadaşı yüzünden ağlatmıştı ona bi bilenmişliğim vardı,bir de story koymuştu kaç yıllık kardeşim vs. türünde bir yazı yazmıştı bende zıt bir cevap yazınca onun için banada kırıcı laflar edip benide ağlatmıştı buna da ayrı bilenmiştim). 1 saat ya geçti ya geçmedi,bu gelmiş diyor ki “Aaa X (o bahsettiğim arkadaşı) Ygile (başka bir arkadaşı evli bir çift) gitmiş.” Bende yine dayanamadım “Senin bu arkadaşın kendine yetemiyor sanırım ki illa birilerine salça oluyor,kendisi bekar olabilir ama arkadaşları evli” dedim diye surat yaptı,yaptırdığı tatlıdan yemedi.Açık açık küstü bana.!!!
Bu insanlar nasıl beceriyorlar bu kadar vazgeçilmez olmayı??Yeri geliyor insanın kendi öz ana babası bile üstünü çiziyor silip atıyor..Elin adamı için öz be öz ailesine,bizlere yaptığı bu tavrı kabullenemiyorum...Ne yapacağım??