Sürekli Emrivaki Yapan Bir Arkadaş !!!!

Arkadaşa ayrı abinize ayrı sinir oldum okurken gerildim Allah yengenize ve size sabır versin. Abinize de akıl fikir versin
Amin ama bugün net tavrımı koydum.Ben burdayken o arkadaşını görmek istemiyorum o gelecekse söyle ben giderim (kabul duygu sömürüsü yaptım biraz) dedim.

Amin ama bugün net tavrımı koydum.Ben burdayken o arkadaşını görmek istemiyorum o gelecekse söyle ben giderim (kabul duygu sömürüsü yaptım biraz) dedim.
İyi yapmıssın yengenin yapması gerekiyor aslında, yani başkası olsa terkederdi abini ne o öyle ya

ya şimdi yerden göğe kadar haklı olsan da bu tepki sana düşmez

ben tek çocuğum kardeş ilişkilerini bilmem de benim evime gelecek misafire karışan birine de sana ne, sen kendi evine almazsın der geçerim

çağırmayacak olsam da çağırırım

Çocuğu olmadığında da akşamları gelmek istiyor.Bir keresinde onunda tanıdığı iki kişi gelmek istedi kabul ettik hemen bu da damladı geldi üstelik gripken.!!!!Onlar kalktı gitti saat gecenin 2’si oldu bu hala daha oturuyor sanki bekar evi!!
Abiniz sınır koymalı esasen, katlanacak gibi değil. Siz yine şimdi anlatın elinizden geldiğince, eşini hiç dinlemez muhtemelen. Adam bekar evi gibi kullanıyor resmen. Yengeniz yasak koysun olmadı, dışarıda görüşün evimde istemiyorum diye.

ben tek çocuğum kardeş ilişkilerini bilmem de benim evime gelecek misafire karışan birine de sana ne, sen kendi evine almazsın der geçerim

Kardeş ilişkisi olunca bir tık farklı oluyor. Biraz daha dinletebiliyorsun kendini. KardeşlerimI eşleriyle ilgili bayağı uyarmışımdır. Hatta eşleri arar bazen, abla beni dinlemiyor, bir de sen söyle diye. Tabi o da kardeşten kardeşe değişir, dinlemeyen yine dinlemez.

Yengemin ailesi arkasında duran bi aile değil.Annesiyle küs,doğumuna bile gelmedi.Bi yere kadar ses çıkartabiliyor bu yüzden de farkındayım.Evet ev onların ama evin her işi de benim üzerimde.Ben gitmişim oraya onları görmeye misafir ağırlamaya mecbur değilim ki.Yanlış anlamayın misafiri çok severim hatta bu yeni evlerine taşındıklarında hiç abartmıyorum 20 kişi gelmiş gitmiştir hepsinde de yengem hamile olduğu için her şeyi ben yaptım.Başka arkadaşlarından da geçerken uğramak isteyen falan oluyor onlara ses etmiyoruz çünkü onlar bunun gibi değiller...Bu adamın uçkur sevdası yüzünden karısı erken doğum yapmış yüzünün yarısı hafif felçli gibi kalmış,evet bu onların sorunu beni ilgilendirmez ama midem bulanıyor o adama baktıkça çay kahve götürdükçe.

Abiniz sınır koymalı esasen, katlanacak gibi değil. Siz yine şimdi anlatın elinizden geldiğince, eşini hiç dinlemez muhtemelen. Adam bekar evi gibi kullanıyor resmen. Yengeniz yasak koysun olmadı, dışarıda görüşün evimde istemiyorum diye.
Bugün bu işe son noktayı koydum,ya o ya ben demeye getirdim..Onu seçerse muhtemelen burda salya sümük “abim yakın arkadaşını bana tercih etti” diye yeni konu başlığımı görürsünüz zaten.

Back
X