SÜREKLİ EVDE OLMAK

bisusbebisus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Sürekli evdeyim yoğun çalışıyorum 1.5 yıl önde işten çıkarıldım sonra 1 2 ay önce işe girdim yeniden yapamadım eşimde çık felan dedi evliyim çocuğum yok 4 senedir sürekli evdeyim taşınma sürecimiz oldu yeni bir yere geldik eski evde de evdeydim yani gezmeye felanda çıkmıyoruz fazla arkadaşım da yok o kadar sıkılıyorum ki yani var mı bu durumda olan böyle olunca dışarı çıkmak isteyince de kapalı ortam bana panik atak vs yapıyor uzun süre çıkmayınca çıkınca çıkasım gelmiyor çıkmayınca sıkılıyorum

Çalışırkende mi iş dışındaki tüm zamanlarınızda evdeydiniz ? İş yerinden falan arkadaşınız var mıydı, varsa dışarıda bi kahve içmeye çıkabilirsiniz. Bana sosyalleşmek istiyor ama üşeniyor gibi geldiniz

Yani genel olarak evdeydim ama dışarıda çıkardım yine konuşmuyorum sildim

Hobiniz, ilgi alanınız v.s yok mu?
Halk egitimin hobi kursları veya egitime dair kursları. Buralarda sosyalleşebilirsiniz de
Sosyal, kültürel etkinlikler, yabancı dil kursu veya konuşma kulupleri.
Veya yeni bir iş baksanız.

Konuyu ben yazdım sandım o kadar bensin ki napicaz böyle bilmiyorum

Belediyenin kurslarına gitmeni tavsiye ederim

Kurslara gidin spora başlayın yeni ortamlar ve insanlar görmüş olursunuz özellikle örgü tavsiye ederim ben işlerimi bitirip elime örgü alıp tv karşısına geçince dünyanın en mutlu insanı oluyorum. ( deli miyim neyim ) ustelik birinci ve ikinci kizlarimda ellerinde örgü dizlerinde battaniye en sevdikleri dizi kombiniyle inanılmaz mutlu oluyorlar kendime benzetmisim
Mesela örgü de öğreten ip mağazaları var bulundugunuz yerde var mı bilmiyorum araştırın yoksa bile mesela hiç bilmediğiniz bir modeli YouTube den açıp izleye izleye yapmak inanın çok zevkli tavsiye ederim
Kitap okuyun manevi tarafınızı güçlendirin yapacak öyle çok şey var ki

Ben çocuklarla tıkıldım ücretsiz izinde eve şuan.Ama sizin çocuğunuz yok galiba.Siz rahat rahat çıkın spora yazılın ohooo yapacak o kadar şey var ki

2 çocuk 14 yıllık iş hayatı sosyal ortam planları,düzenli spora gitme ev düzeni yemekleri derken bir çarkın içinde dönüp duruyorum,konunuzu okuyunca sadece sakinlik hissettim.
Ve en kıymetli zamanlarınız,spora gidin rahatça,kırslara katılın,kişisel gelişim eğitimlerine katılın.yani bu kadar boşluk içinde kaybolmaz mı insan?Biraz hareket biraz çaba..

Bence gününü planla ,sabahtan yemeğini yap at dışarı kendini.. kütüphane olur ,park alanı olur ,yürüyün olmadı ,insanları izleyin ,kağıt kalem birşeyler yazın çizin.. hobi kursları iyi oluyor ,arkadaşta edinirsiniz..
Ben evde mutlu olanlardanım benimde sorunum zamanın çok çabuk gecmesi

2 Seneye yakin evden calistim. Evden calistikca evde kaldim evde kaldikca kaldim bir sure sonra disari cikmak istemedim. Cunku zaten evin icinde parami kazaniyordum alisverisimi online yapiyor yemegimi yiyor is arkadaslarimla telefon araciligi ile sosyallesip internet ile kafami dagitabiliyordum. Ama bu bana bir sure sonra hic iyi gelmedi depresyona surukledi. Ben ne yaptim. Ogle arasi 40 dk yurudum. Aksam mesaim ccooook uzuyordu diyelim 10 da bitiyordu cocugu annemlerden almaya esimle arabayla degil yuruyerek gidiyordum haftasonlari muhakkak disardaydim derken ofisten ise gectim ve toparladim

`