- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bisusbebisus
-
Yani genel olarak evdeydim ama dışarıda çıkardım yine konuşmuyorum sildimÇalışırkende mi iş dışındaki tüm zamanlarınızda evdeydiniz ? İş yerinden falan arkadaşınız var mıydı, varsa dışarıda bi kahve içmeye çıkabilirsiniz. Bana sosyalleşmek istiyor ama üşeniyor gibi geldiniz
Hobiniz, ilgi alanınız v.s yok mu?Sürekli evdeyim yoğun çalışıyorum 1.5 yıl önde işten çıkarıldım sonra 1 2 ay önce işe girdim yeniden yapamadım eşimde çık felan dedi evliyim çocuğum yok 4 senedir sürekli evdeyim taşınma sürecimiz oldu yeni bir yere geldik eski evde de evdeydim yani gezmeye felanda çıkmıyoruz fazla arkadaşım da yok o kadar sıkılıyorum ki yani var mı bu durumda olan böyle olunca dışarı çıkmak isteyince de kapalı ortam bana panik atak vs yapıyor uzun süre çıkmayınca çıkınca çıkasım gelmiyor çıkmayınca sıkılıyorum
Belediyenin kurslarına gitmeni tavsiye ederimSürekli evdeyim yoğun çalışıyorum 1.5 yıl önde işten çıkarıldım sonra 1 2 ay önce işe girdim yeniden yapamadım eşimde çık felan dedi evliyim çocuğum yok 4 senedir sürekli evdeyim taşınma sürecimiz oldu yeni bir yere geldik eski evde de evdeydim yani gezmeye felanda çıkmıyoruz fazla arkadaşım da yok o kadar sıkılıyorum ki yani var mı bu durumda olan böyle olunca dışarı çıkmak isteyince de kapalı ortam bana panik atak vs yapıyor uzun süre çıkmayınca çıkınca çıkasım gelmiyor çıkmayınca sıkılıyorum
Ben çocuklarla tıkıldım ücretsiz izinde eve şuan.Ama sizin çocuğunuz yok galiba.Siz rahat rahat çıkın spora yazılın ohooo yapacak o kadar şey var kiSürekli evdeyim yoğun çalışıyorum 1.5 yıl önde işten çıkarıldım sonra 1 2 ay önce işe girdim yeniden yapamadım eşimde çık felan dedi evliyim çocuğum yok 4 senedir sürekli evdeyim taşınma sürecimiz oldu yeni bir yere geldik eski evde de evdeydim yani gezmeye felanda çıkmıyoruz fazla arkadaşım da yok o kadar sıkılıyorum ki yani var mı bu durumda olan böyle olunca dışarı çıkmak isteyince de kapalı ortam bana panik atak vs yapıyor uzun süre çıkmayınca çıkınca çıkasım gelmiyor çıkmayınca sıkılıyorum
Naptınız bu süreçteKonuyu ben yazdım sandım o kadar bensin ki napicaz böyle bilmiyorum