• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Facebook'ta olan insanlar

Valla ben de cok biktim insanlar resmen yarisiyordu ben buraya gittim ben şuraya gittim falan sonunda baktim ister istemez ben de bu işin içine girmişim kapattim gitti.
Çünkü surekli birilerinin nereye gittigi,kocasiyla yasadigi romantik dakikalar,aksam ne yedigi, hangi filmi izledigi falan bunlari gormek hoşuma gitmemeye basladi. Yani isteyen kullanir. İstemiyorsan benim gibi kapat rahat edersin.

sabah uyanınca ,gazetelerimi okuduktan sonra,şöyle bir göz gezdiririm,.malum eşimizin dostumuzun haberlerini oralardan alıyoruz,artık.
ama bende de kk açık hep.dışarı çıkarım,alışverişe giderim,kursa giderim,gelirim,ilk işim buraya girmek olur.
aynı şey olmuyor mu bu?hepimizi,bir şekilde bağımlıyız işte.

Oo iyisiniz valla. Facebooka giren elalemden daha onemli bir derdiniz yok tebrik ediyorum.

Yalniz insanlari bu derece takip etmeniz sizin bir stalker oldugunuzu gosteriyor. Yani internette fazla vakit geciriyorsunuz. Facebook gibi sitelere artik daha az girmeniz gerekiyor. :KK66:

Bazen insanlar donup kendine "bana ne ki" diyebilmeli.

Ay bu facebook da ne dert oldu millete. Her hafta bununla ilgili bir konu açılıyor kesin.

Size ne kardeşim, ister bütün gün paylaşım yapar, ister tuvalete gittiğini bile yazar. Size ne?

Sosyolog musunuz, psikolog musunuz insanlara sosyal medya kullanım sıklığına göre karakter analizi yapacaksınız.

Kendinizi o insanlardan üstün mü görüyorsunuz paylaşım yapmayınca? Ya da o paylaşımlar karşısında ezik mi hissediyorsunuz? Nedir yani olay?

Bir de kocasıyla sevgilisiyle fotoğraf koyanin aslında cok mutsuz olduğunu dusuneneler var.
Benim de tipte arkadaslarim var listemde aşıklar aşk böcekleri hic rahatsız olmuyorum herkesin aşkı yasayisi ve sevgiyi ifade edişi farklı. Niye mutsuz olmasını umalım ki?
Cidden çok anlamsız geliyor bana bundan rahatsız olmak.
Bize ne? Herkes kendi hayatını istediği gibi yaşasın iste nedir bu illa bir sorun aramak altinda.
Bana da bu rahatsızlığı yaşayanların ciddi sorunu var gibi geliyor.
Kendi mutsuz herkes mutsuz olsun istemek gibi geliyor

Bir de kocasıyla sevgilisiyle fotoğraf koyanin aslında cok mutsuz olduğunu dusuneneler var.
Benim de tipte arkadaslarim var listemde aşıklar aşk böcekleri hic rahatsız olmuyorum herkesin aşkı yasayisi ve sevgiyi ifade edişi farklı. Niye mutsuz olmasını umalım ki?
Cidden çok anlamsız geliyor bana bundan rahatsız olmak.
Bize ne? Herkes kendi hayatını istediği gibi yaşasın iste nedir bu illa bir sorun aramak altinda.
Bana da bu rahatsızlığı yaşayanların ciddi sorunu var gibi geliyor.
Kendi mutsuz herkes mutsuz olsun istemek gibi geliyor

Kesinlikle bence de kendileri mutsuz oldukları için katlanamıyorlar mutlu insan görmeye. Ya da kendileri hep sahte mutluluk pozları paylaştıkları için herkesi öyle sanıyorlar.

Hayır rahatsızsan takipten çıkarsın, göremezsin olur biter. Buraya gelip konu açıp tatava yapacak kadar dert ediyorsan dönüp bir kendine bak, problem sende olabilir derim kimse kusura bakmasın.

benim kuzenimde böyle hep bişeyler paylaşır ve gitmediği yerleri gitmiş gibi gösteren paylaşımlar yapar bende likelayıp geçiyorum napayım :D

İnsanları kategorize etmeyin lütfen. Biri Bdv' de olur tüm gün, diğeri Facebook'da, öteki instagram. Takibi bırakabilirsiniz rahatsız olduklarınızı.

Facebook beni de bayiyor artik. Sirf es dost icin kapatmiyorum. Ama cins paylasimlar sinir ediyor. Degisik facebook furyalari olustu. Atarli giderli sozler, Allah desem kac kisi begenirler, topcuyu popcuyu begenirsiniz ama seklindeki paylasimlar, ucu bucu gelmeyen resimli cuma mesajlari, bu paylasima bilmem kac milyon begeni gelirler bla bla bla :ukala::ukala::kusmuk::kusmuk:

Arkadaşlar bu insanların psikolojilerini merak ediyorum. Neredeyse 2007'den bu yana üyeyim. Bazı arkadaşlarım var bütün gün facebooktalar. Anasayfam bunların gönderileri, beğenileri vs ile doluyor her gün. Rahatsız değilim ama anlayamıyorum hiç mi sıkılmaz bir insan bütün gün paylaşım yapmaktan! Bu insanlar ilgi mi çekmeye çalışıyorlar, canları mı sıkılıyor? Hakikaten merak ediyorum. Varsa aranızda böyle biri lütfen ben şunun için bütün gün facebookta takılıyorum desin.
şimdi burda size sanane bundan dıyenler olur:)
ben de aynı durumdan rahatsızlık duyuyorum
ustelık gorumcemden yana
sayfamı bır acıyorum ınaır mısın butun sayfam onun begenılerı ıle dolu
42 yasında ıkı cocuk annesı bosanmıs bır kadın
cocukları bu sene teog a gırıyor
hıc mı işi gucu yok anlamadım
3 senedır hayatımda kendısı
bır foto paylasayım saat kac olursa olsun ılk begenı ondan gelır
arkadaslarım arasında dalga konusu oldum hatta
gorumcenden once begenırsek bıze ne ısmarlayacaksın falan dıyorlar
üstelık kendısını hıc sevmem ve 3 senedır tk bırseyını begenmıs bırı deılım
hıc alınmıyor gocunmuypr
çocuklarının d gunu olur resım koyar begenmem
ozel bır gun olur foto koyar begenmem
kutlamam
yok sayıoyorum onu ama o hıc cekınmıyor
ben de ona cok kılım
eşim bır sene once iş değişti
babamın arkadasının sırketınde işe basladı
gecen sene fuara katılmıslardı şirketın sayfasına gıreyım dedım bir de ne goreyım benım gorumce
o sayfaya gırmıs de
sayfanın tum resımlerını begenmıs
endüstriyel sanayı malz üreten bı sırket
adamlar işle ılglı resım koyuyo ılk begenen benım gorumce:)
biz bursada yasıyoruz o ist da.
bır kere geldı evımıze
bu bızden gttıkten snr sayfama düştü bizim sitenın face sayfasını bulmus ona girmiş tüm resımlerı begenmıs:)))))))))))))))

biz eşimle tatile gideriz mesela tatıl yaptıgımız otellerı begenır
şık bır yere yemege gttiğimizde , o restoranı begenır
benım işyerımın face sayfasını begenmıs
tam bır mal ya
gecenlerde benım bır kız arkadasımın gonderısını paylasmıs kendısı , coşmuş resmen.
kızı tanımaz etmez
sayfasına gırıp begendıgı bırseyı paylasmıs

ya aferdersınız b...k koysak onu da begenecek

bırıne selam versın anında onu faceye ekler ve tüm iletılerını alakalı alakasız herseyı begenır

bırsey paylasmaktan korkar oldum artık.
ben gorumcemı kııstlamıstım gecen sene, baya bır kısıtlı kaldı bende 6-7 ay.
snr bız ıst a gıdecektık gemıye bındık. telı kapadım ben .kısıtı da kaldırdım o ara:)
gemıden bı ındık aracla eşim kullanıyordu
teli acayım dedım inanır mıısnız 100 e yakın ıletı gelmıs
bı bır saat ıcınde benım sayfamda gormediği herseyı begenmıs o ara hemen nasıl gordun nasıl begendın.
onlara gidince faceme virüs girdi sandım 100 e yakın ıletı begenmıssın dedım :)
kahkaha atıyr hiiiiççç gocunmuyor.

Onların süreli paylaşımlarını görüyorsanız siz de sürekli faceooktasınız demektir. Ayrıca bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? zamanları vardır giriyorlardır başka derdiniz mi kalmadı bunu dertmiş gibi buraya yazıyorsunuz. Ben mesela masabaşı çalışıyorum ve sürekli bakınıyorum paylaşımlara, beğendiklerimi paylaşıyorum ya da gündemle ilgili kendim birşeyler yazıyorum. Benim hakkımda da düşünüyorlarsa hiç enterese etmiyor beni şahsen tamamen beni ilgilendirir başkasını değil. Bu kadar insanların neyi neden yaptıklarına takılmayın kendi hayatınıza bakın size absürd geliyorsa siz yapmazsınız olur biter.

benim surekli facebookum aciktir. ilk oturdugumda girer bakarim .sadece bildiriim yada mesaj gldigini hemen gormek icin sayfai acik birakirim . diger sitelerdeyken hemen gorebiliyorum gelen bildirimleri. gercekten o insanardada ne sikilmadik can varmis .

şimdi burda size sanane bundan dıyenler olur:)
ben de aynı durumdan rahatsızlık duyuyorum
ustelık gorumcemden yana
sayfamı bır acıyorum ınaır mısın butun sayfam onun begenılerı ıle dolu
42 yasında ıkı cocuk annesı bosanmıs bır kadın
cocukları bu sene teog a gırıyor
hıc mı işi gucu yok anlamadım
3 senedır hayatımda kendısı
bır foto paylasayım saat kac olursa olsun ılk begenı ondan gelır
arkadaslarım arasında dalga konusu oldum hatta
gorumcenden once begenırsek bıze ne ısmarlayacaksın falan dıyorlar
üstelık kendısını hıc sevmem ve 3 senedır tk bırseyını begenmıs bırı deılım
hıc alınmıyor gocunmuypr
çocuklarının d gunu olur resım koyar begenmem
ozel bır gun olur foto koyar begenmem
kutlamam
yok sayıoyorum onu ama o hıc cekınmıyor
ben de ona cok kılım
eşim bır sene once iş değişti
babamın arkadasının sırketınde işe basladı
gecen sene fuara katılmıslardı şirketın sayfasına gıreyım dedım bir de ne goreyım benım gorumce
o sayfaya gırmıs de
sayfanın tum resımlerını begenmıs
endüstriyel sanayı malz üreten bı sırket
adamlar işle ılglı resım koyuyo ılk begenen benım gorumce:)

biz bursada yasıyoruz o ist da.
bır kere geldı evımıze
bu bızden gttıkten snr sayfama düştü bizim sitenın face sayfasını bulmus ona girmiş tüm resımlerı begenmıs:)))))))))))))))

biz eşimle tatile gideriz mesela tatıl yaptıgımız otellerı begenır
şık bır yere yemege gttiğimizde , o restoranı begenır
benım işyerımın face sayfasını begenmıs
tam bır mal ya
gecenlerde benım bır kız arkadasımın gonderısını paylasmıs kendısı , coşmuş resmen.
kızı tanımaz etmez
sayfasına gırıp begendıgı bırseyı paylasmıs

ya aferdersınız b...k koysak onu da begenecek

bırıne selam versın anında onu faceye ekler ve tüm iletılerını alakalı alakasız herseyı begenır

bırsey paylasmaktan korkar oldum artık.
ben gorumcemı kııstlamıstım gecen sene, baya bır kısıtlı kaldı bende 6-7 ay.
snr bız ıst a gıdecektık gemıye bındık. telı kapadım ben .kısıtı da kaldırdım o ara:)
gemıden bı ındık aracla eşim kullanıyordu
teli acayım dedım inanır mıısnız 100 e yakın ıletı gelmıs
bı bır saat ıcınde benım sayfamda gormediği herseyı begenmıs o ara hemen nasıl gordun nasıl begendın.
onlara gidince faceme virüs girdi sandım 100 e yakın ıletı begenmıssın dedım :)

kahkaha atıyr hiiiiççç gocunmuyor.

yorumlarına sık rastlarım.genelde beğenirim de.ama bu konudaki yorumunu anlayamadım.

kusura bakma,seni eleştirmek değil niyetim ama şunu merak ediyorum.facebok ta bir şey paylaşıyorsanız,beğenilsin diye paylaşmıyor musunuz?sadece meraktan soruyorum.ben genelde birşey paylaşmam ama paylaştığım zaman da,beğenilmezse,kimse ilgilenmemiş,görmezden gelmişler diye düşünürüm.

benim gelinimde paylaşır,ben de beğenirim paylaştıklarını,o da mı böyle düşünüyor?ya da beğenmesem(oğlumla gittiği,gezdiği yerleri)kıskançlık yaptığımı düşünmez mi?

ince bir çizgi bu.bazen kararsız kalıyorum,beğenip,beğenmeme konusunda.ama herkese açık paylaşıyorsan,beğenilsin istersin.yanlış mı düşünüyorum?

Benimde face instagram hesabım var arada girer sevdiğim sayfalara bakarım fazla paylaşımda yapmam ama yapanlarada birsey diyemem sonuçta sosyal medya paylaşmak için var paylaştıkça mutlu oluyorlarsa birsey söylemeye hakkımız yok.

yorumlarına sık rastlarım.genelde beğenirim de.ama bu konudaki yorumunu anlayamadım.

kusura bakma,seni eleştirmek değil niyetim ama şunu merak ediyorum.facebok ta bir şey paylaşıyorsanız,beğenilsin diye paylaşmıyor musunuz?sadece meraktan soruyorum.ben genelde birşey paylaşmam ama paylaştığım zaman da,beğenilmezse,kimse ilgilenmemiş,görmezden gelmişler diye düşünürüm.

benim gelinimde paylaşır,ben de beğenirim paylaştıklarını,o da mı böyle düşünüyor?ya da beğenmesem(oğlumla gittiği,gezdiği yerleri)kıskançlık yaptığımı düşünmez mi?

ince bir çizgi bu.bazen kararsız kalıyorum,beğenip,beğenmeme konusunda.ama herkese açık paylaşıyorsan,beğenilsin istersin.yanlış mı düşünüyorum?
bizim aramızda soğukluk var
bırbırımızı ılk tanıdıgımızda ekledık ,ama suanda yanı son 3 seneye yakındır özel gun dısında telefonda bıle konusmayız.
mecburıyetten bende eklı duruyor
benim demek istediğim şu, tabiki begenebilir ama 3 senedir ben saat kaç olursa olsun ne paylassam sanıyesınde ilk begenı gorumcemden gelıyor.
bana garip gelen kısım bu.
gönderimi diyelım 30 kişi begenmiş ilk begenen hep gorumcem
yanı iki cocugu var , boşanmış,
annesinin evıne gerı donmus
işi de bıraktı.
hiç mi işi gucu olmuyor
cocukların dersi, kursu, ne bileyım bulasık, yemek , uyku, banyo yanı saat kaç olursa olsun ılk begenının ondan gelmesı enteresan.
sadece bizim iletilerimizi begenmıyor ki, dediğim gibi hangi otele gitsek meraktan o otele girip bakıyor ve o otelın sayfasını begenıyor.
diyelim ki biz afyon a gittik eşimle.
görumcenın de haberı var.
bırkac gun snr sayfamda bır bakıyorum xxxx afyon u begendı yazıyor.
mesela eşimle bursada bı mekana gidelim
etiket yapalım
gorumce anında o gittiğimiz yerin sayfasını bulup begenıyor
benim çalıştıgım şirketin sayfasını begenmesı bana copk garip gelıyor

ya da bursada benım oturdugum sitenın sayfasını begenmesi garip değil mi?
benım arkadaslarımla sohbetım oluyordu eskıden sayfamda
hıc tanımadıgı arkadaslarımın bana yazdıgı yorumları begenıyor

yanı hiç seciciliği yok ,insan herseyı begenır mı
bu durum garip değil mi
benim eskiden nissan marka aracım vardı. baktım nissanın sayfasını begenmıs
snr ben aracımı değiştirdim wolksvagen marka araç aldım , snr gorumcem bu markayı da begendi.
yani hep takipte , anında herseyı fark edıyor.
sayfama düşüyor sinir oluyorum ben de.
ben diyelim ki bir aktiviteye gideyim spora mesela
gittiğim yerin adı scorp olsun . bursada di mi.
orda etkiet yapayım
anında gırer hıc gormedıgı bu yerin sayfasını begenır.

bana cok cocuksu gelıyor
bahsettiğim kadın 42 yasında , evlılık yapmıs ıkı cocuk annesı
okulla ılgılı bırseyler begensın, cocuklarının derslerıyle ılgılı, ya da kendı hayatı ıle ılgılı.

bırbırımızı ılk tanıdıgımızda ekledık ,ama suanda yanı son 3 seneye yakındır özel gun dısında telefonda bıle konusmayız.
benim demek istediğim şu, tabiki begenebilir ama 3 senedir ben saat kaç olursa olsun ne paylassam sanıyesınde ilk begenı gorumcemden gelıyor.
işi de bıraktı.
hiç mi işi gucu olmuyor
cocukların dersi, kursu, ne bileyım bulasık, yemek , uyku, banyo yanı saat kaç olursa olsun ılk begenının ondan gelmesı enteresan.
sadece bizim iletilerimizi begenmıyor ki, dediğim gibi hangi otele gitsek meraktan o otele girip bakıyor ve o otelın sayfasını begenıyor.
etiket yapalım

bu durum garip değil mi
snr ben aracımı değiştirdim wolksvagen marka araç aldım , snr gorumcem bu markayı da begendi.
orda etkiet yapayım

bana cok cocuksu gelıyor
okulla ılgılı bırseyler begensın, cocuklarının derslerıyle ılgılı, ya da kendı hayatı ıle ılgılı.

Sen de ne dertliymişsin... Görümcen seni uyuz etmek için yapıyor bence ;)

Bu konuyla senin durumun farklı ama. Seni sürekli taciz eden bir insan var, haklısın rahatsız olmakta.

Konu sahibi kendi halinde paylaşım yapan, kendisiyle ilgili bir tepkide bulunmayan insanlardan rahatsız oluyor. İşte bu saçma.

işi de bıraktı.
hiç mi işi gucu olmuyor
etiket yapalım

bu durum garip değil mi
orda etkiet yapayım

bana cok cocuksu gelıyor

sizi beğeniyor,sizi örnek alıyor.kötü şekilde yapmıyorsa,kafaya takmamak lazım.sıkma canını,boşvermeye bak.

• Beğen
Reactions: anu
Sen de ne dertliymişsin... Görümcen seni uyuz etmek için yapıyor bence :KK66:

Bu konuyla senin durumun farklı ama. Seni sürekli taciz eden bir insan var, haklısın rahatsız olmakta.

Konu sahibi kendi halinde paylaşım yapan, kendisiyle ilgili bir tepkide bulunmayan insanlardan rahatsız oluyor. İşte bu saçma.

Rahatsız olmuyorum dedim, rahatsız olsam anasayfamdan çıkarırım. Ama mantığını anlayamıyorum. Neden? Ben de her gün girer bakarım, meraklıyımdır. Ama bunların ki bambaşka birşey, sürekli paylaşım. Yukarıda bir kişi yazmış ben masa başı işte çalışıyorum, her beğendiğimi paylaşıyorum diye. İşte bu ruh hali. Herşeye bir yorum, her gazete haberini paylaşma, like like like. Muhakkak her gün bir karikatür, gündeme ilişkin bir yorum.

Sen de ne dertliymişsin... Görümcen seni uyuz etmek için yapıyor bence :KK66:

ben çok dertliyim ya sorma :eğlence::eğlence:
sırf bu kadından kurtulmak ıcın facemı donduruyorum bazen
ya gecenlerde kardesımle
izmit serbest bölgeye gttik iş için

etıket yaptık kardesımle:)

aman allahım aksam evde yemek snrası cay ıcıyoruz eşimle
face bakınayım dedım.
ne goreyım gorumcem izmitte gitiiğimiz fabrikayı begenmıs:KK53::KK53::KK53::KK53:

kafayı yıyeceğim ya , gecenlerde yıne kuzenım var aslı adında

kuzenım bırsey paylasmıs

bı baktım gorumcem aslı bilmemne nin iletıısnı paylastı dıyor

oha dedim , görümcem ıle aslı arkadas değil ki

kızın sayfasına gırmıs paylasım yapmıs:))))

ve ilk begenı kabus oldu bende resmen

daha foto ekler eklemez o kırmızı iletı gelıyor ya

allahım nolur o olmasın dıyorum ama o oluyor ılk begenen...

kendısıne de dedım

arkadaslarım alay edıyorlar dedım tüh ya yıne gorumcenden once begenemedık dıye dedım.

basıyor kahkahayı:KK50:

inadına hıcbırseyını begenmıyorum belkı ceker elını etegını benden dıye ama yok hıc alınmıyor:KK45::KK45:

Back
X