Sarı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum canım. döngünü bilmiyorum ama şu dönemini iyi değerlendir tekrar yumurtluyor olabilirsin arkadaşlwrında dediği gibiNe olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
5 aydır korunmuyoruz ama çok istiyorum hele bu ay o kadar çok istiyorum ki adetime 10 gün var bende bel kasik ağrısı bide afedersiniz sarı uzayan kokusuz yumurtlama dönemindeki gibi bı akinti geldi 2 gündür hamilelik belirtisi ne yoruyorum niyeyse çok umutluyum sizce bu gebelik olabilir mi
Sarıysa enfeksiyon olabilir. Yumurtlama döneminde de olabilirsinNe olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
5 aydır korunmuyoruz ama çok istiyorum hele bu ay o kadar çok istiyorum ki adetime 10 gün var bende bel kasik ağrısı bide afedersiniz sarı uzayan kokusuz yumurtlama dönemindeki gibi bı akinti geldi 2 gündür hamilelik belirtisi ne yoruyorum niyeyse çok umutluyum sizce bu gebelik olabilir mi
Gebelik belirtisi değil, ya enfeksiyon ya da 2. Yumurtlama dönemi, değerlendir mutlaka. Bende regli yaklaştıkça kokusuz renksiz su gibi akıntı vardı sadece ıslaklık gibi düşün hala devam ediyor.Ne olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
O akıntı yumurtlama zamanı oldıgunu gösteriyor olablr o günleri değerlendir daha çok var belirti aramayaNe olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
bende bel ve kasık ağrısı, aşırı ağızdan gaz çıkarma - ben normalde hiç geğirmem - sık idrara çıkma vardı belirti olarak sizin gibi 10 gün varken. fakat akıntı hep beyaz kremsi losyonumsu şekilde oldu kokusuz şekilde. uzayan yumurtlama dönemindeki akıntıdan farklı olarak. afedersin kilodumda hep ıslaklığı oluyor.Ne olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
Sonuç ne acabaNe olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
Merhaba benimde bat 21 ekim 10 ekim günü sizin gibi kokusuz kremsi bir akıntı geliyor ara ara iki gündür. Bel ve kasık ağrısı yok. Ovülasyon testi kullanıyorum 6 ekimde yumurtlama pik , 7 ekimde çatlamam olmuştu. Çatlamadan sonra 4. Günü oldu iki gündür ara ara geliyor başka hiç bir sıkıntım yok ama.bende bel ve kasık ağrısı, aşırı ağızdan gaz çıkarma - ben normalde hiç geğirmem - sık idrara çıkma vardı belirti olarak sizin gibi 10 gün varken. fakat akıntı hep beyaz kremsi losyonumsu şekilde oldu kokusuz şekilde. uzayan yumurtlama dönemindeki akıntıdan farklı olarak. afedersin kilodumda hep ıslaklığı oluyor.
o yüzden uzayan yapışkan olanı gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum.
aynı belirtiler benimde 7 ekim çatlama 10 ekim krem gibi beyaz akıntıMerhaba benimde bat 21 ekim 10 ekim günü sizin gibi kokusuz kremsi bir akıntı geliyor ara ara iki gündür. Bel ve kasık ağrısı yok. Ovülasyon testi kullanıyorum 6 ekimde yumurtlama pik , 7 ekimde çatlamam olmuştu. Çatlamadan sonra 4. Günü oldu iki gündür ara ara geliyor başka hiç bir sıkıntım yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?