sürekli geçmişi açıyor...

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
1 sene arkadaştk 6 aya yakındır da çıkıyoruz eskiden kankası ile çıkıyordum o da en yakn arkadaşmla çıkmştı .. neyse işte
sürekli geçmişi açıyor öncelri hep dertşleşirdik konuşurduk bu tarz şeyler.. hep bahsederdim falan..çkmaya başladığımzda çok sorun yapıp çok bu konuları açıyordu sonra sonra düzeldik .. son bir kaç gündür hep aklıma gelliyor diyo.. dün bi lafı çok kırdı el değmemiş değilsin dedi ki (kimseyle hiç ilişkiye girmedim o şekilde yaknlaşmadm .. ) neyse ben de dedim ki kendin tamamen ter temiz ol sonra bana bunları söyle .. sen kızsın dedi bağrdı çağırdı.. sustum dedim.. bu seninde yapmanı gerektirmez ben sana kaç kere pişmanım dedim ama hala bu konuları açıyorsun amacın ne senin yeter dedim..sıkıldıysan ayrılmak için bahane arıyorsan eğer şimdi bitir o zaman böyle ikide birde geçmişi açıp durma sıkıldm artık ddim.. bunları baştan da biliyordun baştan düşünseydin ha madem baştan düşünmedin o zaman hadi ayrıl dedim..çok istiyorsun galiba dedi..hayır asla istemem ama yaptıklarn senin istediğini gösteriyo gibi sana yardmcı oluyorum işte evet ya da hayr de ayrıl dedim..
Hayır saçmalama ben seni çok seviyorum..aklıma geliyo hep ne yapayım seni kıskanıyorum birinin dokunduğunu düşününce çıldırıyorum tmm özür dilerim söz birdaha açmayacağm böyle konular dedi..tmm dedim..bugün de demin soğuk soğuk mesaj yazdı ne oluyo dedim işte faceden çok eski konuşmalarımızı görmüş..neler neler demişim .. yeter artk ne oolur bahsetme sürekli sorun çıkartıyosun beni üzüosun dedim.. bahsetmeyeceğim tmm seni seviyorum yazdı..
amacı ne hala anlamadım yaa..beni sevdiğini biliyorum ben de çok aşırı seviyorum ama sürekli geçmişi açması cidden zedeliyo..ne yapabilrim ?

dengesiz yaa
evet en başta biliyomuş hem sen kızsın ne demek eğer bidaha sana ben erkeğim sen kızsın derse Allah katında kızda erkekte eşittir günahsa ikimizede günah ayıpsa ikimizede ayıp kıskanmaksa herkes kıskanır ama ben takıntı yapmam bunları geçmiş bitti çünkü artık birlikteyiz sadece buna bakalım de

dengesiz yaa
evet en başta biliyomuş hem sen kızsın ne demek eğer bidaha sana ben erkeğim sen kızsın derse Allah katında kızda erkekte eşittir günahsa ikimizede günah ayıpsa ikimizede ayıp kıskanmaksa herkes kıskanır ama ben takıntı yapmam bunları geçmiş bitti çünkü artık birlikteyiz sadece buna bakalım de

şu konu hariç inan kişiliğine bayılıyorum..yorumun için sağol olursa aynen böyle söyleyeceğim

Kız erkek değil aslında onun olayı. Kendisi kız olsaydı ve karşısındaki erkek olsaydı yine böyle şeyleri düşünür yine çıldırırdı. Yapı meselesi. Onun huyu, yapısı bu anlaşılan. Sen kızsın derken kendini haklı cıkarmaya çalışmış ama cok yanlış birşey düşüncesi. Aslında 1-2 ay çıksaydnz daha derdm daha başlar, alışırdı. Daha yeni ckıyorsunuz kıskançlıkları cok normal fln diye ama 6 ay olmuş. Hala böyle şeylerin üzerinde durması saçma. Tamam kıskanabilir düşünebilir ama bu kadar sık olması saçma ve ikinizi birden yıpratır. Al karşına düzgünce konuş bence tartışmadan ve hç böyle bi konu ortada yokken bir anda konuş. :31:

canım seni seviyor olması geçmişi yüzün vurmasını gerektirmez yaptığı çok yanlış birşey:20: düşünsene ileriki zamanlarda eğer ki evlenirseniz bu konular mutlaka açılır bence el değmemiş değilsin kide ne demek ya:19: canım madem seni gerçekten çok seviyor bu konuların bir daha açılmaması içi kesin tavrını koymalısın bence

bazı insanlar için bu tarz şeyleri kaldırmak daha kolaydır, bazıları ise kolay kolay unutamaz..
tabi erkekler biraz daha katı olabiliyo bu konularda..
bence tekrar açtığında bu konuyu, ağır bi şekilde cezalandır..
ne bileyim birkaç gün hiç görüşme yada sıkıntı olmayacaksa ayrılmaya kalk fln hani blöf, tabi ilişkinizi en iyi sen bilirsin ona göre bi ceza ver ki bi daha bu konuyu açmaya cesaret dahi edemesin :26:
zamanla, yani sizin paylaşımlarınız ve geçirdiğiniz zaman çoğaldıkça unutacaktır eskiyi bence..

Böyle insanlar nedense gözümü korkutur hep... :26: Evlenince daha da kötü olur gibime gelir hep. Çok affedersiniz ama diyelim ki yarın öbür gün bu insanla evlendiniz ve esnek bir zarın varsa insan sana nasıl muamele yapar acaba hiç aklına geldi mi?

Arkadaşın ya tepkisinden vazgeçmeli her şeyi sindirip bir kenara atıp ya da sert tepkini göstermelisin bunu kapatması için tamamen. Olmazsa bu iş zor... :19:

Back
X