Surekli Gecmiste Yasamak 35 yas takintisi...

yani tabi evlenip mutsuz olmak da zor. Evlenip ayrilan arkadasim da var. O da zor tabi. Ne diyim rabbbim herkese hayirlisini versin.

Kesinlikle..
Benim kendi yaşımda bir kuzenim var ''Evde kalıyorum korkusu'' ile 1 evlilik yapmış çocuklu bir adamla evlendi, şimdi ondan 2 çocuğu var ve çok da mutlu değil. Evet anne oldu ama çok sıkıntıları var.Eşi ilgisiz, gece çok geç geliyor. Yani her şeyin hayırlısı..
Dediğim gibi herkesin yolu farklı, seçimleri farklı ama iyi karar vermek lazım..
Ben hep diyorum bazen yalnızlık; içi huzursuzluk, mutsuzluk dolu evden iyidir..
Umarım karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar..
Umutsuzluğa kapılmayın..

Saçmalamayın rica ediyorum.
Ben ne zaman istersem o zaman biter hayat.
Ben ne zaman istersem o zaman tam vaktidir herşeyin.
Herşey benim elimde,
Ben istediğim zaman başlar ve ben istediğim zaman son bulur herşey.
Enerjisel olarak söylediğiniz doğru ama bir de elimizde olmayan kader boyutu da var ama olayın bence ...

Mutsuz olacaginiz bir evlilik yapmaktansa hic yapmamak daha iyidir. Bizi yoran toplum baskısı bence. Toplumda belli bir yaşa gelen herkes evlenmeli algısı olusturuluyor. Fakat boyle bir zorunluluk yok. Çevremizde ki her evli insan mutlu mu sanki? Mutlu gozukenlerin bile bir cogu sikinti yasayip mutlu pozu vermeye çalışıyor.
Kader ve kısmete inanmak lazımdır birşey olmuyorsa vardır bunda da bir hayır

Nişanlınızın ilk evliliği mi? Yaşınız sorun oldu mu? Ben de 34 yaşındayım ve bu olayı çok kafama takıyorum.

Kesinlikle her kelimesine katılıyorum..

Nişanlınızın ilk evliliği mi? Yaşınız sorun oldu mu? Ben de 34 yaşındayım ve bu olayı çok kafama takıyorum.

Babamın kuzeni (bayan) 45 yaşında evlendi eniştemizde kendisinden 2-3 yas küçük ikisinin de ilk evlilikleri. 4 sene oldu şükür mutlular da. Bu tarz şeylere takilmayin hayirlsiini isteyin olacaksa zaten olur olmazsa da vardır bunda da bir hayir

doğru soyluyorsunuz. herşeyin hayırlısı.

Enerjisel olarak söylediğiniz doğru ama bir de elimizde olmayan kader boyutu da var ama olayın bence ...

evet nasipten öte yol gitmiyor.

çok doğru söylüyorsunuz. herkes niye evlenmiyorsun diyor sürekli takmayacaksan da takıyorsun malesef.

ne güzel inşallah hep mutlu olurlar.

Ikimizin de ilk evliligi, ikimiz de 35 yasindayiz. Ne sorunu olacak ki canim, lafi bile gecmedi. Neden kafana takiyorsun ki? Benim arkadaslarim var ayni yasta oldugum, onlarin erkek arkadaslari 30 yasinda hatta, kucuk buluyorlar:) hic takilacak birsey yok. Erkek arkadsin yoksa daha, dogru zaman gelmemis demek ki.

Nette bir suru kizlarla fotografini yakaldiginiz kisiden ayrildiniz diye fevri davrandiginizi dusunmuyorsunuz degilmi? Inanin oylr biriyle evlilik yapmis olsaydiniz hayatiniz su anki hayatinizdan cokta parlak olmayacakti. Sizi anliyorum yanlizlik hissi kadar berbat birsey yok. Insanin hayata olan bakis acisini kararttikca karartir. Ama bazi seyler sizin elinizde. Pozitif olmaya telkin edin kendinizi ve yeni cevrelere girmeye calisin. Size uygun biri mutlaka cikacaktir karsiniza. Hic birsey icin gec kalmadiniz.

Ya hiç olmazsa olasılığı korkutuyor bence kadınları. Aslında biri çıkıp şu şu vakitte evleneceksin dese eminim kişi o güne kadar rahat bi kafayla yaşar. O yüzden bilinmezlik ve hiç olmazsa olasılığından da bu kadar korkmayın, ne kadar çok korkup kaçarsanız düşünceler o kadar zihninize hücum eder. Korkularınızı atın bir kenara, hiçbir şey için geç değil. Bence sadece yumurtalarınızı dondurma fikrini düşünebilirsiniz kafanız rahat olur.

Gonul isleri bir baska alem. Bir seyler olacaksa siz kilinizi bile kipirdatmaya gerek kalmadan bir guzel oluveriyor, olmayacaksa agzinizla kus tutsaniz yine olmuyor.

Ben olmayan her seyin benim lehime nedenleri oldugunu dusunuyorum ve isin icinden bir guzel siyriliyorum. Niye olmadigi uzerine kafa yorayim ki?

Evlilikle mutluluk arasinda korelasyon varmis gibi yalnizliginizin uzerine vahlanmaniz hayati zorlastirmaktan baska bir sey degil. Oyle bir korelasyon yok. Evli olup da yalniz ve mutsuz olan bir suru insan var.

Her gecen gun eksilen bu degerli hayati yasamayi bilin. Once sahip oldugunuz ne varsa onlar icin sukur, sonra ise sahip olmak istedikleriniz icin gonulden temenni...

Birde sizin erkek versiyonlarınız var benim kuzenim de 35 yaşında işi gücü herseyi var 8 yıl önce nişanlısından ayrılmıştı bir daha evlenmem dedi evlenmiyor o kadar baskı yapıyorlar evlenmem diyor... Daha zamanı var zamanı değil diyor bazen çok takmamak lazım geçmişe takılı kalmamak gerek hayatını yaşa derim...

Evlendim bosandım ki evlilikle mutluluk arasında bir bağlantı yok. Bosanırken de ömür boyu yalnız da kalabilirim ama bu baskı ile yaşayamam diye karar vermiştim. Seçim ve karar veriyoruz sonuçlarına da katlanıyoruz. Sen kendi seçimlerinin yanlış olduğunu düşündüğün ve kendinle barışmadığın için böylesin.
Bir an önce barış ve kendini kabüllen. Herkesin hayatı da dertleri de başka.
İnan hayat akıp gidiyor. Üzülmek yerine kurslara katıl illa birileri ile tanışma beklentisi dışında kafa dağıtmak amaçlı.
Çevre de başkalarının dedikleri de zerre umrum değil. 30 lu yaşlarda arkadasım bosandı 1 yıl içinde tekrar evlendi. Şimdiye kadar hiç bu kadar mutlu değildi. Şimdi buldu aradığını...
Herşey hem kader hem de çabaya bağlı.

Reactions: 000

Çok güzel anlatmışsınız..
Kaleminize sağlık..
Gönül işlerinde çaba bir yere kadar bence.
Çünkü karşı tarafın aklına ve yüreğine hükmedemeyiz.Çabalarız ama olmayabilir.
Bence önemli olan çabaladıktan sonra neden olmadı diye isyan etmek yerine olmayanda da vardır bir hayır diyebilmek.
Bu bilinç seviyesine gelmek önemli..

Tesekkur ederim, begenmeniz mutlu etti beni.

Hayatin dilinden anlamak gerekiyor ve sanirim ben de 34 koca yilin ardindan o mertebeye ulastim. :)

Caba gosterdim, elimden geleni yaptim ama olmadi mi? Olmasin, vardir muhakkak makul bir nedeni. Zamaninda cok ama cok isteyip sonradan iyi ki olmamis dedigimiz o kadar cok sey oluyor ki hayatta... Kimi zaman cok daha guzel secenekler sunarak hakliligini gosteriyor hayat.

Hayat basitlestirildigi oranda guzel.

kısmet kader bilemiyorum varmı yokmu ...çok düşündüğüm kafa patlattığım noktaalr oldu, hiç evden dışarı adım atmıyan sosyal olmuyan biri evlenebiliyor,çok sosyal olan biri evlenemiyor kimi otobüsde tnaışıyor.. kimi yapayalnız kalıyor.. kendinize şunu sorun gerçekten çaba gösterdimmi ?

Herşey nasip kismet bence hiçte geriye bakıp üzülmeyin. Benim şuan yaptığım tüm planlarım sadece kendimle. Kimseye ihtiyacımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…