Sürekli gelen misafir?

Odanı kapat kilitle. Çamaşır dağıtmak nedir? Misafir falan dinlemem kızarım ben o çocuğa.

Kendi çocuğumu da başkasının evinde yanımdan ayırmam.

Annenizin telefonundan şôyle yazsaydınız keşke
Süper olur canım sen yap hafta sonu börekleri pastayı gelirim kutlarız beraber annenizde biraz uyanık olsun canım

Merhabalar uzun zamandir yazamadim internetim yoktu.
en son yazmistim bize gelicekler diye "zami kutlamak icin". Her neyse sizin dediginiz gibi odami kilitledim hic girmek istemedi bile vee Arkadasimla disari ciktim gezmeye. Saat olmustu 22.30 anneme yazdim gittilermi diye. Hala oturuyorlarmis ama mecbur artik gitmek zorundaydim cünki arkadasim eve gitmeliydi ertesi günü calisiyor diye.
Neyse eve gittim tabi evi af edersiniz b*k götürüyordu cocugun uykusu var ama direndigi icin her simarikligi yapiyordu ve Anneside pek ugrasmiyordu uyumasi icin hatta sunu dedi: "ee bu saatten sonra artik uyumaz insallah. Eve gidince uyursa sabaha kadar uyuruz ne güzel"
Birde bana hediyelik bir seker kavanozu gelmisti camdan. Cocuk nasil basardiysa kirdi onu heryer cam ve seker oldu birde kalk onu temizle. O gün bayagi sinir olmustum cünki Annesinden hala tik yok Oglum ne yaptin vs hicbirsey demiyor.
Tek dedigi sey:" ben yenisini alirim size kusura bakmayin"
bende dedimki " Hic almana gerek yok bazi seylerin manevi degerleri vardir. yenisi yerini alamaz"

oturmuslardi o gün saat 00 a kadar ve ardindan annemle yine tartistim.
Herneyse o cocuklu kadin simdi memleketine gitti bir süreligine digeri burda. anlattikca bile icim daraldii

Back
X