Surekli Gordugum Ruyalar

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Yaklasik 2-3 gundur ruyalarim aynen su sekilde ilerliyor sevgilim var ve birbirimizi cok seviyoruz.Ama bu gordugum kisileri gercek hayatta tanimiyorum hicte gormedim.Gercekten biktim bu ruyalari gormekten her aksam farkli sevgilim oluyor anliyacaginiz.Gordugumuz ruyalar acaba gercek hayatta hissettiklerimizin bir etkisi veya gostergesimi diyorum? Yani mesela ben boyle ruyalar goruyorum sanki sevgi ihtiyacimi gideriyorum bu ruyalar sayesinde sizinde varmi benim gibi ruyalariniz?

Sevgiliniz yoksa olsun diye yalnızlıktan yakınanlardansanız doğaldır :ssz:

Aslinda kafaya takmiyorum cidden ya.Cunku olsa bile ugrasamam bir erkekle sorumluluklarim var cunku.Ama bu gorduum ruyalar gercekten kalktigimda cok mutlu kalkiyorum

Rüya de geç :ssz:
zaten bi süre içinde bu tip rüyalar görmezsin ruh halinle ilgili olabilir yada bilinç altında brinden intikam alma duygun olabilir.

Rüyanda gördüğün ama senin gerçek hayatta tanımadığın insanları,hayatında 1 saniye bile olsa mutlaka görmüşsündür,hatırlamıyorsundur.
Ben pek rüyalarımı ciddiye almam,hepsi genelde uçuk oluyor ve senin gibi tanımadığım insanları görüyorum.
Çok kafaya takma yani,ilişkiyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ama sen bir erkek arkadaşının olmamasını taktıysan son günlerde bilinçaltına girmiş olabilir. Ya da belki biraz streslisindir. Bu kadar sık rüya görür müsün normalde de?

Son düzenleme:
Bekarsan normal canım ya hormonlarla alakalı olabilir. Hayatına birini sokmayı düşünüyorsan izlediğin etrafın önemli etken dir . Hayır olsun:9:

Rüyanda gördüğün ama senin gerçek hayatta tanımadığın insanları,hayatında 1 saniye bile olsa mutlaka görmüşsündür,hatırlamıyorsundur.
Ben pek rüyalarımı ciddiye almam,hepsi genelde uçuk oluyor ve senin gibi tanımadığım insanları görüyorum.
Çok kafaya takma yani,ilişkiyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ama sen bir erkek arkadaşının olmamasını taktıysan son günlerde bilinçaltına girmiş olabilir. Ya da belki biraz streslisindir. Bu kadar sık rüya görür müsün normalde de?

Ya hergun ruya goren bir insanim ama su son 2-3 gundur hep ruyalarimda sevgililerim oluyor ve bu beni mutlu hissettiriyor .Belkide sevgi ihtiyacim var ve bu ruyaalar sayesinde gideriyorum kim bilir.

Yaklasik 2-3 gundur ruyalarim aynen su sekilde ilerliyor sevgilim var ve birbirimizi cok seviyoruz.Ama bu gordugum kisileri gercek hayatta tanimiyorum hicte gormedim.Gercekten biktim bu ruyalari gormekten her aksam farkli sevgilim oluyor anliyacaginiz.Gordugumuz ruyalar acaba gercek hayatta hissettiklerimizin bir etkisi veya gostergesimi diyorum? Yani mesela ben boyle ruyalar goruyorum sanki sevgi ihtiyacimi gideriyorum bu ruyalar sayesinde sizinde varmi benim gibi ruyalariniz?

Bu kadar lafana takma derim bilincaltin seni etkileyebilir kafana takma.

ama çok güzel bir şey rüya görmek :)
senin sürekli sevgili görmen sanırım çok takıyorsun kafana bu mevzuyu ve bilinç altına işliyor
doğal olarak rüyalar görüyorsun :D

ee sen memnunsan sorun yok tabi :1: rüyasız hayat olmaz :9: bir ara rüyalarımı bir ajandaya yazmak ıstedım, amaç; çıkan olacak mı diye :D üşendim yaa:D
sen yapsana?:27:
belkıde yol gösterıcı bır sonuc alırsın bellı mı olur

Son düzenleme:
Rüyamızda hep tanımadığımız kişileri gördüğümüzü söyleriz ya, Böyle bir şey yokmuş..Yani rüyamıza giren her insanın yüzünü bir kerecikte olsa bir yerde gördüğümüz insanlarmış. Çünkü beynimiz uyurken yeni ifadeler oluşturamazmış. Bana mantıklı gelmişti il okuduğumda.

Her gün aynı tarz rüyayı görmek bilinçaltının çözemediği bir soruna işaret ediyor olabilir.
Haberci rüyalar değil bunlar.
O yüzden çok da önemi yok.
Kendi içine dönüp değişiklikler yapabilirsin düşüncelerinde.
O zaman farklı rüyalara geçiş yaparsın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ama çok güzel bir şey rüya görmek :)
senin sürekli sevgili görmen sanırım çok takıyorsun kafana bu mevzuyu ve bilinç altına işliyor
doğal olarak rüyalar görüyorsun :D

ee sen memnunsan sorun yok tabi :1: rüyasız hayat olmaz :9: bir ara rüyalarımı bir ajandaya yazmak ıstedım, amaç; çıkan olacak mı diye :D üşendim yaa:D
sen yapsana?:27:
belkıde yol gösterıcı bır sonuc alırsın bellı mı olur

Dedigin seye basladim bakalim neler olcak :D

Back
X