- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
İyi geceler arkadaşlar bu saatte yazıyorum uyku tutmadı çünkü aynı anda hem üzüntü hem sevinç yaşıyorum çok tuhaf..
Görümcemi severim deli dolu eğlenceli birisi sürekli kavga çıkarir ama kalbi temiz diye düşünüyorum. İyi anlasiriz ama kayınvalidemle görümcem hiç anlaşamaz daha doğrusu kv hiç kimseyle anlaşamaz.
Bugün gittik kv ye ben aylardır diyet yapıyorum baya kilo verdim. Ve hemen hemen tanıyan herkes iltifat etti.
Ama kv o kadar tepkisizdi ki eşim diyo anne senoşa bak ne güzel zayifladi diye kadın hıı diyip geçti. Sonra dedi ki didem de ( görümcem) çok zayifladi. Manken gibi oldu valla bi bakan bidaha bakıyo. Bu arada Didem 85 kilo :)
Hayır kızını gene öv ben de övüyorum zaten ama bana karşı tepki vermezken onu ortaya atman komik oldu narşist kaynana. :)
Hep böyle arkadaşlar bu sadece bi ornekti ben ne zaman bişey başarsam kadın kızını övüyo bi kere tebrik etmiyo beni. Ama bugün o kadar sinir oldum ki Allah o kadar büyük ki Didem eve gelince bi konu yüzünden onunla çok büyük kavga etti. Ağza alinmiycak hakaretler etti. Oh olsun kaynana gelinini üzersen kızından bulursun.. :)
Ohooo benim kaynana hep görümcemi ovunup durur yok x şöle yapar böle yapar der herşeyi görümceme yaptırır o kadar bı över kı misafirlere. Ben mı biçim işte gelinden bahsetmiyoİyi geceler arkadaşlar bu saatte yazıyorum uyku tutmadı çünkü aynı anda hem üzüntü hem sevinç yaşıyorum çok tuhaf..
Görümcemi severim deli dolu eğlenceli birisi sürekli kavga çıkarir ama kalbi temiz diye düşünüyorum. İyi anlasiriz ama kayınvalidemle görümcem hiç anlaşamaz daha doğrusu kv hiç kimseyle anlaşamaz.
Bugün gittik kv ye ben aylardır diyet yapıyorum baya kilo verdim. Ve hemen hemen tanıyan herkes iltifat etti.
Ama kv o kadar tepkisizdi ki eşim diyo anne senoşa bak ne güzel zayifladi diye kadın hıı diyip geçti. Sonra dedi ki didem de ( görümcem) çok zayifladi. Manken gibi oldu valla bi bakan bidaha bakıyo. Bu arada Didem 85 kilo :)
Hayır kızını gene öv ben de övüyorum zaten ama bana karşı tepki vermezken onu ortaya atman komik oldu narşist kaynana. :)
Hep böyle arkadaşlar bu sadece bi ornekti ben ne zaman bişey başarsam kadın kızını övüyo bi kere tebrik etmiyo beni. Ama bugün o kadar sinir oldum ki Allah o kadar büyük ki Didem eve gelince bi konu yüzünden onunla çok büyük kavga etti. Ağza alinmiycak hakaretler etti. Oh olsun kaynana gelinini üzersen kızından bulursun.. :)
Başına gelmeyen bilemez ama sevinmesi hoş değil bunda haklısın.of amma dert edinip abartmışsın ya. kadın kötü bişey dememiş kendi kızını övesi gelmiş ne var bunda. sen de anne olunca anlarsın yan.ş bu kadar abartacak bişey yok. oturup eteklerini yalamasını mı bekliyosun kadının?
annen kızın kavga edip ağza alınmayacak laflar söylemesinden de zevkten dört köşe olman kusura bakma ama çok itici geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?