- Konu Sahibi Firstnight
yani ne bileyim gelmiş 29 30 yaşına ben 22 yaşındayım ben kadar heyecanlı yaşayabilir mi duygularını çok emin değilim
30 olunca noluyo ki :)) ben 31 yaşındayım şimdi aşık olsam vuhuuu neler olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani ne bileyim gelmiş 29 30 yaşına ben 22 yaşındayım ben kadar heyecanlı yaşayabilir mi duygularını çok emin değilim
çok garip. biz nişanlımla ilişkimizin başında bir gün ayrı kalamazdık.. başka şehirde okuyordum ben ve ikimizden birinin gece yarısı özledim diye otobüse binip geldiği olurdu sık sık.. şimdi birlikte yaşıyoruz.İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba... sayfa 6 yorum güncelledim eksik anlatmışım biraz
çok saçma .İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba... sayfa 6 yorum güncelledim eksik anlatmışım biraz
zorla da bi insanla görüşülmez ki. karşılıklı olmalı. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.evet biraz eksik anlattım galiba baştan alayım. Aşırı hassas bir yapım var derken görüşmek istemediğini sıkıldığını ima ettiğinde alınıyorum.Kendisi de aynen böyle söyledi seninle vakit geçirmekten sıkıldığımda bir şey diyemiyorum bir şey söylesem de ima etsem de alınıyorsun. Bunun çözümü yok dedi. Bunu söyleme sebebi de o gece tartıştıktan sonra ben bir daha evine gitmedim onun gel diyip duruyor gitmiyorum ben de sebep sordu cevaben gel diyorsun sonra böyle problem oluyor sıkılıyorsun anlayamıyorum duygularını dedim. Ben süpriz yapıp evine gittim o da arkadaşlarıylaydı ya sordu bende misin diye evet desem eve gelicekti ben de güya süpriz olsun diye söylemedim sen de değilim dedim o da gitmiş arkadaşları ile buluşmuş. Bekle bekle gelmedi mesaj attım ben eve gidiyorum sana gelmiştim diye aradı işte tartıştık kötü oldum bende iyi hissetmiyorum ona rağmen arkadaşlarınla mı kalacaksın dedim o da işte ben her boş vaktimi sana ayırmak zorunda mıyım hiç mi arkadaşlarımı görmicem emrivaki yapıyorsun şuan bir daha habersiz geliceksen gelme benim evime dedi. Bende çıktım gittim sonra sabaha kadar aradı özür diledi bir daha böyle bir şeyler karşılaşmayacaksın bi anlık sinirle söyledim tabiki görmek istiyorum dedi gecenin beşinde de kalktı yanıma geldi. uyuyamamış. seni özlemediğimi zannediyosun falan dedi. velhasık kelam bu olay üstüne çağırdığı halde gitmeyince ben söyledim işte ona böyle böyle bu yüzden gelmiyorum diye o da çok alınıyorsun bir şey söyleyemiyorum vakit geçirmekten sıkılınca dedi. sadece pazar günleri var elinde.
Ne kadar yoğun bir tempo geçirsem de yanımda kız kardeşim ya da annemi zaten istemem ama sevdiğim insan beni sıkmazdı... Ne bu şimdi örnek mi bahane mi çok saçmaya mesele biraz farklı bence, şöyle diyor konuştuk tekrar çok yoğun bir tempo geçiriyorum akşam eve gelip yalnız kalmak istiyorum mesele senin şahsınla ilgili değil kim olursa olsun o kadar yoğun bir tempo geçirdikten sonra birazcık kafa dinlemek istiyorum diyor. O an ablam olur annem olur kim olursa olsun diyor.