Sürekli hale gelen 🤮

Seftalireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
695
588
53
Herkese iyi akşamlar. Umarım herkes iyidir. Ki son bir haftada sağlığın, huzurun kıymetini çok daha iyi anladım.
Beş gündür düzenli bir şekilde sabah 8 de uykumdan mide bulantısı, kusma uyandırıyor. İshal de vardı ama patates haşlayıp yedim o biraz geçti.Fakat bugün 6.gündü ve beni yine uykumdan uyandıran şey alarmım değil mide bulantım ve kusma oldu.Dahiliyeye gideceğim pazartesi günü.Çok heyecanlı çok endişeli stresli birisiyim. Acaba psikolojik mi diye de düşünüyorum. Psikiyatriden de mi randevu alsam.Enfeksiyon polikliniğine de gittim. Kanda idrarda hiç bir şey çıkmadı.Sadece idrar yolu enfeksiyonu varmış.Musluk suyu içme dedi doktor. Ama ben çok korkuyorum 5 gündür hep aynı saatte uykumdan uyandıran, tuvalete koşturan bu şeyin midemde alışkanlık haline gelmiş olmasından korkuyorum.Var mı aynı şeyleri yaşayan?
Ya da bir fikri olan?

Sistit ilerlediyse mide bulantısı yapar.2 gün idare ederim diye bekledim .
Sonra sağlık ocağına gittim dr kızdı niye bekledin adamın biri öldü bu mahallede bunun yüzünden dedi .😬
Antibiyotik vermedilermi size

Sakin ol arkadaşım panik yapicak birşey yok.idrar yollari enf zaten tedavisi olan basit bir rahatsizlik.
yeme içme alışkanlığınla ilgili olabilir.
en son saat kacta yemek yiyorsun ve ne tarz besleniyorsun?belki yağlı ağır yemek yiyorsan sabahlari mide fesadi gibi biseyle mi uyanıyorsun acaba?

İdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı yapıyo . Yada midenizi üşüttünüz desem oda okadar uzun sürmez sanırım. Allah şifa versin inşallah.

Gebelikten bende şüphelendim ama eşim jandarma eğitiminde 2 ay önce yanındaydım sonra reglm düzenli oldu 2 ay boyunca. Sonra geçen hafta gittim eşimin yanına daha bir hafta oldu hemen gebelik olur mu bilmiyorum
Ben gebeyken düzenli adet görmüştüm de ondan dedım:KK53: yanı adet olmak kesın gebe olmadıgınız anlamına gelmez. Kan testlerının ıcınde hcg varmıydı pekı?

Doktorlar psikolojik diye başlarından atmaya çok meyilliler zaten. Siz doktora bu düşüncenizi söylemeyin bence. Virüs bakteri kan idrar iyi bir tarama yapsın.

Allah Allah😄..Genellemeyin bence..
Haklısınız ama hastane doktor çok deneyimim oldu. Kötülemek için demedim doktorlar çok kısa sürede çok hastaya bakıyorlar ve üniversitede verilen eğitim yeterli değil. O yüzden teşhis koymakta sıkıntı çekiyorlar. Psikolojik diyerek gönderiyorlar. Herkesi uyarmak istedim. Siz hasta olduğunuzu düşünüyorsanız ısrar edin başka doktorlara gidin. Doğru teşhisinizi koydurmaya çalışın.

İdrar yolu enfeksiyonu hayatımda yaşadığım en kötü mide bulantısıydı. Geçmiş olsun.
İlaçlarınızı aksatmayın. Hatta fayda etmediyse tekrar gidin bazen bazı antibiyotikler işe yaramayabiliyor. Değiştiriyor o zaman doktor.
Geçici çözüm olarakta nane limon için en azından bir miktar durdurur.

Back
X