Sürekli hale gelen 🤮

Evet yaptırmayı düşünüyorum zaten. Hayırlısı olsun.
Evet bazı doktorlarda hastanın yonlendırmesıyle yapıyor bazı seylerı uyuz oluyorum. Acaba gebe olabılır mıyım yada acaba enfeksıyon mu var dıye hasta mı soracak bı zahmet kendılıgınden dusunup bır de ona bakalım ne olur ne olmaz dıyeceksın bır doktor olarak. Agır antıbıyotık tedavısı verecek gunume 3gun var dıyorum sızce problem olur mu dıyorum adam dıyor kı ne olur ne olmaz bı beta bakalım. Yahu ben soylemesem sen bebek varsa etkılenıp etkılenemeyecegını hesap edemıyor musun dıye höykürmek istedim. Sen dusuneceksın. Ben belkı cahıl bır ınsanım. Belkı akıl edemıyorum sen doktor olarak tum rısklerı hesaba katıp bır yol cızsene ama olmaz ılla hasta ısteyecek:63::kızgın::işsiz:

Benim kv surekli istifra ediyordu. Yemek yiyemez hale gelmisti surekli doktor tahlil birsey yok diyorlardi ama cok kilolu tahlillerde kvnin fitiklarini tumor sanip 3 ay omur bicenlerde oldu bu surecte 30 kilo verdi. Sonuc mide veremi olmus 1 ay hastanede yatti iyilesti cok sukur. Ama pek cok doktor bunu bilmiyordu ozaman ve univ. Hastanesinde yatmisti ogrenciler bu vakaya cok ilgi gostermis surekli onun basindalarmis. Insallah daha basit birseydir yasadiginiz ama aklinizda bulunsun. Gecmis olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Herşeyin başı sağlık. Başa gelmeden kimse anlamıyor malesef. Bende sağlıkla ilgili konu açtım çok zor. İnşallah çözümlersiniz hastalığınızı. Hasta kim varsa Allah yardım etsin şifa versin inşallah :cry:

Sakin ol arkadaşım panik yapicak birşey yok.idrar yollari enf zaten tedavisi olan basit bir rahatsizlik.
yeme içme alışkanlığınla ilgili olabilir.
en son saat kacta yemek yiyorsun ve ne tarz besleniyorsun?belki yağlı ağır yemek yiyorsan sabahlari mide fesadi gibi biseyle mi uyanıyorsun acaba?
Sabahları 8 de mide bulantısı ile uyanıyorum ve öğlen 12 ye kadar bir şey yiyemiyorum. 12 ve sonrasında yiyorum. Yağlı şeyler yemem. Patates kızartmasını bile 6 ay önce yedim em son.

Evet bazı doktorlarda hastanın yonlendırmesıyle yapıyor bazı seylerı uyuz oluyorum. Acaba gebe olabılır mıyım yada acaba enfeksıyon mu var dıye hasta mı soracak bı zahmet kendılıgınden dusunup bır de ona bakalım ne olur ne olmaz dıyeceksın bır doktor olarak. Agır antıbıyotık tedavısı verecek gunume 3gun var dıyorum sızce problem olur mu dıyorum adam dıyor kı ne olur ne olmaz bı beta bakalım. Yahu ben soylemesem sen bebek varsa etkılenıp etkılenemeyecegını hesap edemıyor musun dıye höykürmek istedim. Sen dusuneceksın. Ben belkı cahıl bır ınsanım. Belkı akıl edemıyorum sen doktor olarak tum rısklerı hesaba katıp bır yol cızsene ama olmaz ılla hasta ısteyecek:63::kızgın::işsiz:
Gına geldi kaç gündür teşhis konulamayınca. Sizi çok iyi anlıyorum.İlla hasta bir şeyler istiyor değilse doğru düzgün ilgilenmiyorlar.

Ilk okuyunca gebelik olabilir diye dusundum ama ishal de olmussunuz. Idrar tolu enfeksiyonu da olabilir.
Oglum apandist oldugunda midesi cok bulsniyordu, kusuyordu ama onda mide bulantisi sabahtan aksama kadar suruyor, sadece sabah degil.

Sabahları 8 de mide bulantısı ile uyanıyorum ve öğlen 12 ye kadar bir şey yiyemiyorum. 12 ve sonrasında yiyorum. Yağlı şeyler yemem. Patates kızartmasını bile 6 ay önce yedim em son.
Canim peki bu aralar kafana taktığın bir şey var mi?

Yok hayır baktırmadım.
Safra kesenizde sorun olabilir,gerçi o zaman da karın ağrısı da olurdu ama uzun süren mide bulantısı kusma olaylarında baktırmak gerekiyormuş.
Hâlâ geçmediyse siz safra kesesine,apandise de baktırın.O da yoksa nörolojik bir sorun olabilir.İç kulakla ilgili olabilir.Siz her ihtimali değerlendirin ki içiniz rahatlasın.
Ama sanki biraz psikolojik gibi,her gün aynı bulantıyı yaşıyorsunuz aynı saatlerde,”hep bulanıyor yarın yine bulanacak” diye kendinizi şartlandırıyorsunuz gibi geldi.Bu yüzden de şu an bir sorununuz olmamasına rağmen mideniz bulanıyor olabilir.

Bağırsak iltihabıda olabilir corhn filan ben olmuştum bir ara kusma ishal sarsmıştı kilo kaybına yol açmıştı düzeldim kolonokopi filan yapıldı endeskopi ile orda çıktı teshisi yani
Geçmiş olsun umarım düzelirsiniz

Ilk okuyunca gebelik olabilir diye dusundum ama ishal de olmussunuz. Idrar tolu enfeksiyonu da olabilir.
Oglum apandist oldugunda midesi cok bulsniyordu, kusuyordu ama onda mide bulantisi sabahtan aksama kadar suruyor, sadece sabah degil.
Bende
Safra kesenizde sorun olabilir,gerçi o zaman da karın ağrısı da olurdu ama uzun süren mide bulantısı kusma olaylarında baktırmak gerekiyormuş.
Hâlâ geçmediyse siz safra kesesine,apandise de baktırın.O da yoksa nörolojik bir sorun olabilir.İç kulakla ilgili olabilir.Siz her ihtimali değerlendirin ki içiniz rahatlasın.
Ama sanki biraz psikolojik gibi,her gün aynı bulantıyı yaşıyorsunuz aynı saatlerde,”hep bulanıyor yarın yine bulanacak” diye kendinizi şartlandırıyorsunuz gibi geldi.Bu yüzden de şu an bir sorununuz olmamasına rağmen mideniz bulanıyor olabilir.
Teşekkür ederim Yazdıklarınız için

Esimin halasi ne yese arkasina kusardi. Surekli bi kusma hali. Doktorlara gider bisey çıkmazdı pskolojik dedi durdular. Ama artık surekli kusmaktan mi yoksa kusma bunami bağlıydıda gormediler midesinde yara varmis. En son tedavi oluyordu geçtimi devam ediyor mu bilmiyorum

Back
X