- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Bu çarpıntı bende de varDaha şimdi bdv yi okurken kan değerlerinden anlayan var mı konusunu okudum lösemiden şüphelenilmiş sanırım hemen kalbim küt küt acabaa ben demi???
Demir eksikliğim, kansızlığım var ???????
Sürekli kalp çarpıntısı korku, olur olmadık bir sürü hastalık özellikle kanser olma korkusu delireceğim
Yalnız değilsin arkadaşım en azından bunu bil
Evettt mesela şimdi ben bu mesajı okudumbence bu sürekli etrafta dinlediğimiz ağır çözümsüz hastalıkların tespit edilme hikayelerinden kaynaklanıyor. Geçen okudum mesela kaburgalarınız ağrıdığında gidin yoksa geç oluyor vs 4. evre karaciğer kanseriymiş kişi. haliyle bu da bizi endişeye itiyor bir yerimiz ağrısa acaba ihmal mi ediyorum korkusu vs. hayatınızı komple etkileyen seviyeye geldiyse anksiyete tedavisi görün, arada bir bu düşünce oluyorsa maalesef birçoğumuzda var.
ben de 1 buçuk seneden fazladır bağırsak kanaması yaşıyorum, antibiyotik sonrası oldu benim de. kabız ve ishal hali hiç geçmiyor arada korkuyorum ama krem falan kullanıp kanamayı geçiriyorum bir süreliğine. sürekli hasta mıyım diye düşünürsek eğer daha çok hasta oluruz bir şeyleri de boşvermek gerekiyor artık.Evettt mesela şimdi ben bu mesajı okudum
Bır aydır hastayım heryerım tutulmustu
3 kez antıbıyotık ıctım bagırsaklarım bozuldu artık kan geldı
Onu kafaya takmıstımkı
bır aydır gecmeyen 10 gündür yataktan kalkarken bıle bıcak gıbı saplanan agrı fılan var kaburgalarıma
Sımdı bunu takarım ben
Evettt mesela şimdi ben bu mesajı okudum
Bır aydır hastayım heryerım tutulmustu
3 kez antıbıyotık ıctım bagırsaklarım bozuldu artık kan geldı
Onu kafaya takmıstımkı
bır aydır gecmeyen 10 gündür yataktan kalkarken bıle bıcak gıbı saplanan agrı fılan var kaburgalarıma
Sımdı bunu takarım ben
Ama bir ay oldubu arada kaburgaya bıçak saplanıyorsa kas gevşetici sürün halk arasında yel girmiş denir ona
Doktor ne diyor kiben de 1 buçuk seneden fazladır bağırsak kanaması yaşıyorum, antibiyotik sonrası oldu benim de. kabız ve ishal hali hiç geçmiyor arada korkuyorum ama krem falan kullanıp kanamayı geçiriyorum bir süreliğine. sürekli hasta mıyım diye düşünürsek eğer daha çok hasta oluruz bir şeyleri de boşvermek gerekiyor artık.
Bağırsak düzenleyici ve kanamayı engellemek için fitil, krem verip gönderiyorlar ben de artık gitmeden aynılarını alıp kullanıyorumDoktor ne diyor ki
Ya merhaba bunların hepsi bende de var üstüne aşırı saç dökülmesi. Dahiliyeye randevu aldın lösemi mevzu korkutuyor Siz ne yaptınız gittiniz doktora kafayı yicemDaha şimdi bdv yi okurken kan değerlerinden anlayan var mı konusunu okudum lösemiden şüphelenilmiş sanırım hemen kalbim küt küt acabaa ben demi???
Demir eksikliğim, kansızlığım var ???????
Sürekli kalp çarpıntısı korku, olur olmadık bir sürü hastalık özellikle kanser olma korkusu delireceğim
Yalnız değilsin arkadaşım en azından bunu bil
Saç dökülmesi ile löseminin ne alakası var ki? Benim bildiğim kemoterapi döker kanser değil. Boşuna üzmeyin kendinizi bütün kadınların saçları dökülüyor azalıyor yaş ilerledikçeYa merhaba bunların hepsi bende de var üstüne aşırı saç dökülmesi. Dahiliyeye randevu aldın lösemi mevzu korkutuyor Siz ne yaptınız gittiniz doktora kafayı yicem
Sayılan belirtilere ek olarak saç dökülmemesi söylemek istedim. Dahiliye randevu aldım bekliyorum. D vitamini eksikliği kansızlık ve kan değerleri alt üstSaç dökülmesi ile löseminin ne alakası var ki? Benim bildiğim kemoterapi döker kanser değil. Boşuna üzmeyin kendinizi bütün kadınların saçları dökülüyor azalıyor yaş ilerledikç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?