• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Hastalıktan Yakınan İnsanlar

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Benimde sıkıntım bu .Sürekli hastalıktan yakınan insanlar canımı sıkıyor ve yanlarından uzaklaşma ihtiyacı hissediyorum .Ben doktor muyum .İnanın çok rahatsız oluyorum .Her kim olursa olsun .Annem de yapıyor başkaları da .Hele bu tür iki insan bir araya gelmesin .Birbirleri ile konuşmalarını bir görmeniz lazım. Haksızlık mı ediyorum acaba ?

teyzem böyle..ne zama annem onuarasa sadece hastalık konuşuyor.şuram ağrıyor buram karıncalanıyor öbür yanım uyuşuyor falan..anneme sen nasılsın diye bile sormuyor.

bi süre sonra insanın arayası dahi gelmiyor.

Bir de bunlar hasta olmayı marifetmiş gibi ballandırarak anlatılar genelde.
Övünür gibi. Yakınmayı, şikayet etmeyi muhabbetten sayıyorlar.
Çookk sıkıcı. Konuyu değiştirmeye çalış o esnada sen de.

galiba bende yapıyorum bunu. ya uykum çok var derim, ya da oram buram diye mızıklarım... kardeşim "bi günde iyiyim bomba gibiyim, de" diye kızar... zor tabi hergün benim gibi birini çekmek.

galiba bende yapıyorum bunu. ya uykum çok var derim, ya da oram buram diye mızıklarım... kardeşim "bi günde iyiyim bomba gibiyim, de" diye kızar... zor tabi hergün benim gibi birini çekmek.
Bence bir an önce vazgeçin bu huyunuzdan zira orta yaşlarınız da konudaki gibi olmanız olası :)

tamda annemi tarif ettin...kendimi bildim bileli annem hep hastadır rahatsızdır.bazen sabah uyanırım derim ki anne bugun uyuyamadım başım ağrıdı...hemen kendine çevirir benim de kaç gündür ağrıyor anlatırda anlatır. ya senin başın niye ağrıdı demez..:KK61:

Bir arkadaşıma dert yanmıştım bir gün .Acayip sinirliydim hayırdır ne oldu dedim böyle böyle dedim .
O da dediki ben artık bu tarz insanlara bir ölemedin gitti diyorum dedi . Ben diyemiyorum keşke diyebilsem

Grip olup Allah korusun çok daha ciddi bir hastalıkmış gibi abartanlar da mevcut, bir sivilce yüzünden acaba kanser miyim diye doktora gidenler de. :KK14:

Benim teyzelerim de biri topuğum ağrıyor der diğeri şurası dimi? Böyle bir ağrı dimi? Aynı ağrı hepsinde mevcut hale geliyor birden bire :KK48:

tamda annemi tarif ettin...kendimi bildim bileli annem hep hastadır rahatsızdır.bazen sabah uyanırım derim ki anne bugun uyuyamadım başım ağrıdı...hemen kendine çevirir benim de kaç gündür ağrıyor anlatırda anlatır. ya senin başın niye ağrıdı demez..:KK61:
Aynen ben de annemi anlattım aslında .
Bazen evi terketmek istiyorum .
Bir gün yüzü gülmedi kadının yaaaa .
Çok iyidir fedakardır ama bu huyu beni deli etti .
Evim yakın öğlenleri sırf bu yüzden eve gitmiyorum .

Tamam annedir ama ben de insanım .
Rahmetli babamı da deli etmişti bu huyu ile .
Bir gün iyiyim de kadın derdi.
Bazen dilimin ucuna geliyor da diyemiyorum
(Hasta olan babam gibi hasta olur ölür )
Babamı geçen yıl mide kanserinden kaybettim .İki buçuk ay içinde oldu herşey .

Aynen ben de annemi anlattım aslında .
Bazen evi terketmek istiyorum .
Bir gün yüzü gülmedi kadının yaaaa .
Çok iyidir fedakardır ama bu huyu beni deli etti .
Evim yakın öğlenleri sırf bu yüzden eve gitmiyorum .

sürekli evde o tarz konuşmaların içinde artık bir müddet sonra ya bizde öyle olucaz yada artık bir yerde patlıyacagız.bir grip olur herkes bir haftada atlatır anneminki bir ay sürer gelene ağlar gidene ağlar.bir yereede kaçamam ben

sürekli evde o tarz konuşmaların içinde artık bir müddet sonra ya bizde öyle olucaz yada artık bir yerde patlıyacagız.bir grip olur herkes bir haftada atlatır anneminki bir ay sürer gelene ağlar gidene ağlar.bir yereede kaçamam ben
Sizi çok iyi anlıyorum desem .

Sizi çok iyi anlıyorum desem .

aynen bende seni çok anlıyorum.dr gider bir şey demedi der.illa bir şey diyecekmiş gibi,yada dr bu ilaçları kullan kullanmazsan astım olursun der.annem eve gelene kadar astım olur herkese ben astımım der.oysa öyle bir şey yok...bazen ölsemde duymasam bunları derim...oyyy oyyyy

Benim KV de boyle, tansyonunu olcer 8 cikarsa "oy oy cok hastayim" der yatak dosek yatar.
Ertesi gun birdaha olcer bu sefer 12 cikar "yok bu alet kesin bozuk ben kesin hastayim" der.:KK53::KK62:

Bu tip hastalık hastası insanlar hayatımı zehrediyor .
Bazen benim de bir taraflarım ağrır filan kimseciklere demem ya .
Cidden bazen kötü evlat olma pahasına evden kaçasım geliyor .Annem bizimle beraber kız okula gidiyor diye ama bazen cinlerim tepeme geliyor elimde olmadan .Düşünün her gün ıhh vıhh .Pazara gittiğimizde misafirliğe gittiğimizde cin gibi ama .

Doktora götürüp kontrolleri yaptirip maşallah turp gibisin diyince doktor düzelir mi peki?

Babam o gün öyle hastaydi ki aglayacaktim resmen hastaneye giderken bizden destek alıyordu arabayi ben kullandim doktor hicbir şeyin yok dedi. Adam merdivenleri hop hop indi 20 dk sürmedi yani düzelmesi:). Hep psikolojik yaptiklari...

Doktora götürüp kontrolleri yaptirip maşallah turp gibisin diyince doktor düzelir mi peki?

Babam o gün öyle hastaydi ki aglayacaktim resmen hastaneye giderken bizden destek alıyordu arabayi ben kullandim doktor hicbir şeyin yok dedi. Adam merdivenleri hop hop indi 20 dk sürmedi yani düzelmesi:). Hep psikolojik yaptiklari...

Tamamen cehalet kültürsüzlük ve ilgi çekme .Başka hiç bir türlü açıklanamaz bu yaptıkları .
İnanın saçlarım ağardı .Bu resmimden çok belli olmuyor ama o kadar hayat dolu bir insan olmama rağmen saçlarım ağardı .

Back
X