Sürekli hayatını yorumlayan insanlar

Sıkıntım şu bebeğim var .13 aylık sürekli bebeğimi yetiştirme tarzım konuşuluyor, özellikle eltilerim yüzüme değil arkamdan kimden duyuyorum ortak bir tanıdık diyelim.
Bebeğim ilk 5 ay hiç uyumadı.gündüz gece de hep bölük pörçük hayata küsmüştüm,çareyi uyku eğitiminde buldum.

İyi ki de bulmuşum 8 aydır kendi kendin yatapında sorunsuz uyuyan ve gece hiç uyanmayan bir bebeğim var.çok mutluyum bebeğim de ama sürekli arkamdan konuşuluyor.

Konuşulan şeyler, Biz bebeğimizi ağlatmadık evet başlarda ağladı ama şu an hiç ağlamadan uyuyor.

Uyku saatlerinde şehir dışında değilsem ,mutlaka eve gelip öyle uyutuyorum bunlar bile konu eve geldiler, çocuğu uyuttular öyle çıktılar tahmin edersiniz ki komşu bunu yapan hem de komşu elti.

Yüzüme şöylense vereceğim cevapları ama yok hep arkamdan ne yapabilirim Bebek benim Bebek artık yorum duymak istemiyorum.

Yazın bebeğimin 7 buçuk ta uykusu geliyordu o saatte Bebek mi yatırılır ya kime ne bu ve bunun gibi bir çok şey gece gezmelerine gitmiyorum bebeğe göre hayat mı düzenlenir falan filan

Daha bunlar başlangıç dur bakalım ne zman yürücek sonra ne zaman konuşcak sonra okul yılları başlıcak ve maalesef hep laflar duyulcak. Kardeşim herkes kendi çocuğuna baksın demi. Herkes kendi çocuğunu kendi kurallarıyla büyütüyor bana göre iyi sana göre kötüdür ama benim çocuğuma benim iyi geçerli. Bende sinir oluyorum ki yorum bile yapmıyorum artık laf söz duyunca çünkü arkası kesilmiyor belki duyulmazsa susarlar belkii

Back