- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ay yengecler böylemiii ben yengecim ve böyleyimBaşak diyenler olmuş lakin, çok yengeç gördüm seni..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yengecler böylemiii ben yengecim ve böyleyimBaşak diyenler olmuş lakin, çok yengeç gördüm seni..
Konu Sahibi Başak Değilmiş Yanlız Ben Başak Burcu ve Tamda Anlattığı Gibiyim. Herşey Programlı ve Düzenli Olmalı. Rahat Insanlara, Niye Yalan Söylim Çok Özeniyorum. Kafam Hep Dolu, Evde Bi yer Pis Yada Dağınık Olsun,o İşi Yapmayana Kadar Içim Rahatlamaz. Bazen Bu Iyi Gibi Gözuksede, Bazen Çok Yıpratıcı OlabiliyorBurç başak mı?
Aynı durum bende de var takıntılıyım bulaşık makinem bozulunca günlerce netten makine bakarım sanki alacakmışım gibi elektrikli süpürge için de geçerli bu şeyİşte keşke böyle yaşayabilsem. Vallahş bıktım
Bende böyleyim bu beni çok yoruyor malesef konunuzu takipteyim.merhaba, bu bir hastalık mı, hastalıksa nasıl hareket etmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirimçünkü herkes mi böyle yoksa ben de mi bu sıkıntı bilmiyorum.Sıkmamak adına maddeler halinde yazacağım.
- Örneğin ertesi gün eve kargo gelecek. Ben okuldayım. Sürekli o kargoyu düşünürüm. Geldi mi, ne zaman gelir, gelmezse ne zaman almaya giderim. Sürekli kargo takipten bakarım. Kargo dediğim de aman aman bir şey değil, yanş çok ihtiyacım olan bir şey değil. Bu sadece bir örnek.
- Ertesi gün bir işim olsun mesela. Gece uyumadan onu planlarım sürekli. İşte şu saatte kalkacağın üstümü şu kadar sürede giyerim. İş dediğim de yine önemsiz bir şeyler atıyorum arkadaşlarınla buluşmak olsun.
- Bir şeyi kendimi sürekli ikna etmeye çalışırım. Gecelerce düşünürüm. Yine bir örnek vereyim, sevgilimin eski sevgilisiyle arkadaşca konuşmasını yakaladım, daha sonra konuşmasını şstemediğimi belirttim, numarasını sildi engelledi. Ama ben bunu abartısız 4-5 ay boyunca düşündüm. Acaba unutamadı mı, neden konuştu, niye konuştu. Bunlar sadece birkaç örnek. Umarım cevap yazarsınız. Nasıl bir yol izlemeliyim. Sevgiler
Bende tam anlatılan gibiyim ve burçlara inanmasamda burcum başak :)Burç başak mı?
Yengeç burcuyum bende vala fazlası var eksiği Yok ama hiç hastalık gözüyle bakmamıştımmerhaba, bu bir hastalık mı, hastalıksa nasıl hareket etmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirimçünkü herkes mi böyle yoksa ben de mi bu sıkıntı bilmiyorum.Sıkmamak adına maddeler halinde yazacağım.
- Örneğin ertesi gün eve kargo gelecek. Ben okuldayım. Sürekli o kargoyu düşünürüm. Geldi mi, ne zaman gelir, gelmezse ne zaman almaya giderim. Sürekli kargo takipten bakarım. Kargo dediğim de aman aman bir şey değil, yanş çok ihtiyacım olan bir şey değil. Bu sadece bir örnek.
- Ertesi gün bir işim olsun mesela. Gece uyumadan onu planlarım sürekli. İşte şu saatte kalkacağın üstümü şu kadar sürede giyerim. İş dediğim de yine önemsiz bir şeyler atıyorum arkadaşlarınla buluşmak olsun.
- Bir şeyi kendimi sürekli ikna etmeye çalışırım. Gecelerce düşünürüm. Yine bir örnek vereyim, sevgilimin eski sevgilisiyle arkadaşca konuşmasını yakaladım, daha sonra konuşmasını şstemediğimi belirttim, numarasını sildi engelledi. Ama ben bunu abartısız 4-5 ay boyunca düşündüm. Acaba unutamadı mı, neden konuştu, niye konuştu. Bunlar sadece birkaç örnek. Umarım cevap yazarsınız. Nasıl bir yol izlemeliyim. Sevgiler
merhaba, bu bir hastalık mı, hastalıksa nasıl hareket etmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirimçünkü herkes mi böyle yoksa ben de mi bu sıkıntı bilmiyorum.Sıkmamak adına maddeler halinde yazacağım.
ayy vallahi benim bu! Ben de kendimde anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyordum.. bence yetiştirilme tarzıyla alakalı bişey bu ya ben annemden dolayı böyle olduğımı düşünüyorum aşırı mümemmeliyetçidir kendisi