Sürekli hikaye paylaşıyor

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.388
19.004
248
28
Selam hanımlar benim 2 haftalık yani baya yeni bir flörtüm var daha önceden de tanışıyoruz sekiz aydır falan ama sanki biraz gösteriş meraklısı gibi ya da birilerine kendini göstermeye çalışıyor gibi hissediyorum. Sürekli instagramda hikaye paylaşıyor yani gün içinde yaptığı ilginç bir şey yok genelde aynı kafede takılır arkadaşlarıyla. Bunun ilgimi çekmesinin sebebi daha önceden de tanışıyorduk ve instagramda hikaye paylaşmaktan hoşlanmadığından bahsetmişti ki cidden de paylaşmazdı. Pek sevgilisi olmamış biri en sonuncusuyla dört ay falan birliktelerdi ayrılalı da dört ay falan oldu kızla takipleşmiyorlar ama o kızla ayrıldıktan sonra hesabının kilidini falan açtı acaba kendini mi göstermeye çalışıyo güvenemiyorum bi türlü

Ay nefret ya her anını gösterme meraklılarından. Hiç olgun adam işi değil.

Bence siz biraz daha tanıyın bu kişiyi. Herhengi bir karar için aceleye gerek yok

Olgun birini bulun.
yani 21 yaşındayız zaten çok mantıklı hareketler beklemiyorum ama önceden yapmadığı şeyleri yapıyor attığı şeyler de sırf atılmak için atılmış çok belli oluyor öyle olunca bi kuşkulandım en sonuncusu değil de ondan önce olan sevgilisiyle takipleşiyorlar hala ama ayrılalı çok olmuş benim aklımı sonuncusu çok kurcalıyo kız için bi oğlanla kavga falan etmiş bilemedim

Ben hiç sevmem her şeyini sosyal medyaya koyan insanları. Ama tabii ki onun tercihi. Sizin isteğinize göre değişecek değil. Çok rahatsız oluyorsanız flört etmeyi bırakırsınız olur biter.

Şimdi emin oldum ,kesinlikle olgun birini bul.

Bence cok fazla dusunuyorsun. Sal ya adam bisi yapmiyor ki... Tuhaf bi durum yok. Kendini germe :)

Ben hiç sevmem sosyal medyada her dakika paylaşım yapmayı. Ama bu kişiye bağlı birşey bazı insanlar paylaşım yapmadan duramiyorlar bir yemek yiyoruz mesela tabagi çekip atanlar dakika bası selfie çekilenler bana çok itici geliyor. Ergence hareketler olarak degerlendiriyorum bu davranışları. Siz paylaşım yapmasından ziyade eski sevgilisine kendini mi göstermeye çalışıyor diye düşünüyorsunuz sanırım. Dikkat çekmeye çalıştığı kesin ama kimin dikkatini çekmeye çalışıyor onu bilemiyorum. 2 hafta bir ilişki hakkında konusmak için çok erken. Hoşlanıyorsanız zaman tanıyın birbirinize. Belkide sadece arkadaşlarıyla paylaşım yapmayı seven biridir

Biz ilk numaralarımızı aldığımızda yani arkadaşken whatsapp ta pp si sadece kişilerine açıktı. Kızdan ayrıldıktan sonra onu bile herkese görünür yapmış hadi instagramda canı sıkılıyo paylaşıyo hesap kilidini falan da öylesine kaldırdı diyelim kim durduk yere whatsapp gizlilik ayarlarını herkese açık yapar ki kızın numarası kayıtlı değil çünkü. Yılbaşında da arkadaşlarıyla içiyordu o zamanlar flört aşamasında değildik yine bi hikaye paylaşmış rakı sofrası ve üstüne sensiz kutlar bu gece tüm aşıklar yazmış. Sorduğumda sanaydı o zamanlar açılamıyordum o yüzden dedi ama bu kadar tesadüf olur mu sizce

Aranizdaki iliskiyi bilmediğim için bişey diyemiyorum ama orda bir gönderme olduğu kesin. Sizden gerçekten hoslandigini sizi sevdiğini düşünüyorsanız inanabilirsiniz soyledigine ama sanki geçmişe bir gönderme gibi geldi banada. Size tavsiyem dikkatli olun bir süre tedbiri elden bırakmayın supheleneceginiz başka davranışları da olursa o zaman ayrilirsiniz . Kimsenin yara bandı olmayın. Eski sevgilisindeyse akli hala hiç uğraşmaya değmez. Umarım yaniliyorsunuzdur

Eski sevgilisini unutmuş mu bilmem ama 21 yaşındayız 17 yaşında liseye giden kızlarla konuşmuş benden önce yani bu kızdan ayrıldıktan sonra. Aşırı soğudum ve konuşmayı bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…