- 2 Ağustos 2022
- 50
- 161
- 23
- Konu Sahibi isabelle03
-
Dikkatli okursanız nasıl adım attırabilirim yazmıştım :) yazmaya niyetim yok2 kelime yazıp konuşma başlatamayacak biri mi ki siz adım atmayı düşündünüz? Bana ilgisi olanlar attığım her story’ye saçma da olsa yazacak bi şeyler bulurdu. Yani sizin durumunuzda ne yazılabilir ki bilemedim. Ben olsam ondan beklerdim.
Dikkatli okudum:) Adım atmak isteyen atardı zaten. Ya beceremiyordur konuşma başlatmayı ya da şuan doludur. Sizi de bi köşede tutmak istiyordur.Dikkatli okursanız nasıl adım attırabilirim yazmıştım :) yazmaya niyetim yok
Merhaba bundan bir ay önce biten yabancı dil kursunda tanıştığım, ders aralarında terasta arkadaşlarla birlikte çay icip sohbet ettiğim biri vardı.
Bana olan ilgisini seziyordum ama açılmamıştı. Şimdi kurs bittiğinden beri tüm hikayelerimi istisnasız beğeniyor fakat bir cevap vermişliği, mesaj atması falan yok. Bu kişiye bir şans vermeyi en azından dışarda buluşup kahve içmek falan istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim :)) (aynı okulda fakat farklı kampüslerdeyiz, yol yakın)
Merhaba bundan bir ay önce biten yabancı dil kursunda tanıştığım, ders aralarında terasta arkadaşlarla birlikte çay icip sohbet ettiğim biri vardı.
Bana olan ilgisini seziyordum ama açılmamıştı. Şimdi kurs bittiğinden beri tüm hikayelerimi istisnasız beğeniyor fakat bir cevap vermişliği, mesaj atması falan yok. Bu kişiye bir şans vermeyi en azından dışarda buluşup kahve içmek falan istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim :)) (aynı okulda fakat farklı kampüslerdeyiz, yol yakın)
Şans istememişki.Bu kişiye bir şans vermeyi
Hikayeni soru cevaplı bişey yapDikkatli okursanız nasıl adım attırabilirim yazmıştım :) yazmaya niyetim yok
Bence bir şekilde yazardı ya. Ben de ayıp olmasın diye begendikleerim oluyorduMerhaba bundan bir ay önce biten yabancı dil kursunda tanıştığım, ders aralarında terasta arkadaşlarla birlikte çay icip sohbet ettiğim biri vardı.
Adım atmaya niyeti olsa atardı. Herkesi beğeni atıp geçiyor demekki. Özel bir beğeni ilgi yok burdaDikkatli okursanız nasıl adım attırabilirim yazmıştım :) yazmaya niyetim yok
Şans vermeyi düşünüyorsunuz ya şans isteyen yok ben erkeklerin bu kadar çekingen olduğunu düşünmüyorum isteseydi bir şekilde bir yolunu bulur açılırdıMerhaba bundan bir ay önce biten yabancı dil kursunda tanıştığım, ders aralarında terasta arkadaşlarla birlikte çay icip sohbet ettiğim biri vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?