Surekli icice olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..

Yani dört ayda bir gelene de gelme denmez ki adamın ailesi sonuçta. Ha ama laf sokana eşin susuyorsa sıkıntı. Sen de susma hatta. Mümkünse hizmet etmek için heder etme kendini, kv görünce yapsın biraz zaten bebeğin varmış.

Yani dört ayda bir gelene de gelme denmez ki adamın ailesi sonuçta. Ha ama laf sokana eşin susuyorsa sıkıntı. Sen de susma hatta. Mümkünse hizmet etmek için heder etme kendini, kv görünce yapsın biraz zaten bebeğin varmış.
Esim bana lafta soksalar donupte birsey demiyor.onlarda bunu bildiklerinden konusuyorlar oyle igneleyici.hem misafir olup hem ignelemekte ne bileyim.rahatsizligimda hakliligimi ortaya koyuyor.

Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Onların gelmesine fırsat kalmadan siz gidip 1 hafta 10 gün kalın böylelikle evinizde ağırladığınız süre en az bi 6 7 aya yükselir 🤷

Esim bana lafta soksalar donupte birsey demiyor.onlarda bunu bildiklerinden konusuyorlar oyle igneleyici.hem misafir olup hem ignelemekte ne bileyim.rahatsizligimda hakliligimi ortaya koyuyor.
Sıkıntı eşinde o zaman. Kv görümceden önce eşine ayar çek bence.

Ben gidecek oluyorum esimle ayarlayip onlar geliyor buyuk evi gibi :))
Mesela benimde aynı derdim vardı kayınpederimi çok severim ama kaynana üvey olunca 4 çocuğun içinde sadece bana gelip 10 gün kalıyolar. Mesela yaza doğru gelelim diyolar sürpriz yapmayı düşünüyorum eşimin aklına çoktan girdim ufak ufak. Yazın onlara kalmadan ben gidiyorum 1 haftalığına onlara onlar zaten sonra bi 5 6 ay gelmezler bize 😂😂 eşinizin aklına girebileceğiniz çok fırsat var. Değişiklik olsun hava değişsin burda sıkıldım bunaldım yada ben basiti beraber olmayı özledim hadi bi sürpriz yapalım onlarda sevinsin diye söylerseniz illaki aklına girmiş olursunuz

Problem basta sizin ve esinizin arasinda. Yok kavga cikar, adam sizi savunmuyor. Biri bana laf soksa ve esim gerekeni yapmasa ben gerekeni söylerim. Aileyse aileligini bilsin, misafirse misafirligini. Herkesi birden agirlamak istemediginizi anliyorum. Mesela görümce ve cocuklari neden peslerine takip geliyorlar. Bence önce esinizle aradaki problemi halletmeniz lazim

Dört ayda 1 hafta çok bir süre değil normalde. Bir yılda 21 gün eder ve 365 günde 21 gün çocuğunu-torununu görmek bence çok normal. Siz gitseniz de yine onların size gelme ihtimali var. Daha sık görmek zorunda kalabilirsiniz bu şekilde. Aranızda çok ciddi bir problem varsa eşinizle konuşmanızı tavsiye ederim (kavgadan kaçmakla çözülmez bu iş) ama çok büyük bir problem yoksa sizin sadece rahatsızlığınız ve onlara uyuz olmanız söz konusuysa eşinizden ailesinin evine gelip gitme hakkını alamazsınız bana göre. Sadece onlara hizmet etme yükümlülüğünüz yok. Ailesi geliyorsa kendisi etsin hizmetini.

Problem esinizde . Kimsenin de sizi savunmasını beklemeyin. Kendi kendinizi savunun. Hem kocaniz size sormadan nasıl plan program yapıyor ki?Benimkiler de yılda bir kere gelip bir ay kalırdı. Hep laf sokarlardi. O bir ay kabus gibi geçerdi. Susmakla olmuyor. Karşındaki ne kadar insansa sende o kadar olacaksın.

Esinize hicbisey soyleyemiyosunuz bu normalmi? Bence 4 ayda bir bir hafta gelmeleri normal ama size laf söylediklerinde cevaplarini verin esinizin sizi savunmasini beklemeyin esim kizar esim kuser derseniz hicbisey yapmadan hayatiniza devam ediceksiniz

Bunaliyorsaniz hepsinin ayni anda gelmemesini rica edebilirsiniz. Kayinvalide ve kayinpeder bir gelsin. Ardindan gorumce ve cocuklar gelsin. 4 ayda bir hafta cok degil bence

Laf sokan büyügüme direk uslubunca cevap veririm hakaret etmeden büyük harfle konuşmadan işimi hallederim aslan kocama bile bırakmam.
Kalma süresine gelince başımın üzerinde yeri var yer içer otururuz çok sorun degil.
Kalabalık aile güzel bana göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X