Surekli icice olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk büyüdü ise işe dönüş yapın derim..sanirim sevmediğiniz icin batiyor gözünüze gelmeleri 4 ayda bir makul sizin aileniz var onunda ailesi var.lakin size sorarak eşinizin plan yapması daha iyi olurdu cocuklu kadinsiniz ...sanirim bu aile size hep batacak konularınız o yönde evlilik sıkıntılı es ve aileden oturu.vala en temizi is hayati

Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Eşinize birazda bana mekan değişikliği olsun bir kez de biz gidelim deyin.. Onlar geldiğinde de kendinizi fazla yormayın o zman gelip gitmeleri size zor gelmez.

4 ayda 1 1 hafta ne bilim çok da değil.
Yani biraz anlayışlı ol bence.

Ben gidecek oluyorum esimle ayarlayip onlar geliyor buyuk evi gibi :))
desenize eşinize annen senden benden mi hoşlanmıyor misafir mi sevmiyor çok mu cimri?

ben senin annen harici evinde ağırlamayan büyük evi görmedim vs

onlar gelince de şöyle sağlam bir hasta olun eliniz kolunuz kalkmasın

birde full bebeğinizle ilgilenin bu günleri bir daha geri gelmeyecek

Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Bunlar hep evlenmeden önce ayarlanacak mesafelerde ne yazık ki :(

4 ayda 1 hafta bence de çok değil. Ancak yine de eşiniz de bitiyor konu. Onu değiştirmeden bu düzenden kurtulamazsınız.

4 ayda bir gelmeleri bence çok normal. Onların da torunları sonuçta, ve oğlunun evine geliyorlar ne var ki bunda? Bence eşinizle konusun bu durumlarda size daha çok yardımcı olsun, çocuk bakım yardımı ev işleri falan size destek olsun.
Hiç sorun yapılacak bir şey değil, ne güzel işte herkes sizi sayıyor seviyor ziyarete geliyor.

krizi fırsata çevirin..
Bebeğinizle ertelediğiniz işleriniz vardır, gidilemeyen kuaför, bakım, alışveriş, yürüyüş vs.
kendinizi dışarı atmak için harika fırsat değil mi?
Netice de ailesiniz, alınacak bşy yok. Siz de biraz nefes almış olursunuz. Onlarda biricik torunlarıyla vakit geçirirler.
kendinizden emin olun ve her lafa takılmayın bence zira 'çoğunun kasıtlı söylendiğini' düşünüyorum.

ben mesela kendimle dalga geçmeyi öğrendim. ''bşy de beceremedim'' deyip gülüp geçebiliyorum.
o hakkı başkasına vermiyorum :KK48: (eskiden fazlasıyla alıngandım)
Gayet rahat olun. Alınmadığınızı gördükçe, vazgeçeceklerdir. :super:

Bununla ilgili bir sürü konu açtınız çözüm bulamadınız. Bakış açınızı değiştirmeye ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X