- 16 Aralık 2022
- 149
- 477
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize birazda bana mekan değişikliği olsun bir kez de biz gidelim deyin.. Onlar geldiğinde de kendinizi fazla yormayın o zman gelip gitmeleri size zor gelmez.Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Banada cok geldi hele 1 hafta niye kaliyorsun misafirlik 3 gun kalk git evine geriHerkes 4 ayda 1 haftayı makul bulmuş,ben uzaydamı yaşıyorum acabakaç saatlik mesafede yaşıyorsunuz.
desenize eşinize annen senden benden mi hoşlanmıyor misafir mi sevmiyor çok mu cimri?Ben gidecek oluyorum esimle ayarlayip onlar geliyor buyuk evi gibi :))
Bunlar hep evlenmeden önce ayarlanacak mesafelerde ne yazık kiArkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
4 ayda bir gelmeleri bence çok normal. Onların da torunları sonuçta, ve oğlunun evine geliyorlar ne var ki bunda? Bence eşinizle konusun bu durumlarda size daha çok yardımcı olsun, çocuk bakım yardımı ev işleri falan size destek olsun.Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Bence de hiç uygun değil. Kv kp hadi geliyorlar görümceyi niye peşlerine takıyorlar ördek ailesi gibi dip dibe mi geziyorlarHerkes 4 ayda 1 haftayı makul bulmuş,ben uzaydamı yaşıyorum acabakaç saatlik mesafede yaşıyorsunuz.
Bununla ilgili bir sürü konu açtınız çözüm bulamadınız. Bakış açınızı değiştirmeye ne dersiniz?Arkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..