- 7 Temmuz 2016
- 98
- 43
- 88
- Konu Sahibi Bayan cok gulen
Kizlar selam. Ben ne kadar ilaç kullansamda bi zaman geçtikten sonra tekrar oluyo kesin bi çözümü olan veya benimle ayni dertte olan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hem sizi hem bebeginizi saglikla kavustursun. Ayyy o kadar doktora gittim ama nafile ilaçlar bitiriyo birkaç hafta geçiyor tekrar basliyo. O kadar dikkat etmeme rağmen yarindan itibaren bunu denicem.Ben!!
İbrahim saraçoğlunun maydonoz limonlu bi kürü vardı onu yapmıştım ben acayip işe yaramıştı. Normalde 15 gün yapılıyordu ben 1 hafta bile yapamamıştım ona rağmen işe yaramıştı yani.
Ama tamamen bir çözüm değil malesef. Hamilelikte çok tehlikeli ve çok sıkıntıdayım şuan![]()
Amin.. Teşekkür ederim :)Rabbim hem sizi hem bebeginizi saglikla kavustursun. Ayyy o kadar doktora gittim ama nafile ilaçlar bitiriyo birkaç hafta geçiyor tekrar basliyo. O kadar dikkat etmeme rağmen yarindan itibaren bunu denicem.
Amin.. Teşekkür ederim :)
Yalnız tarifine netten bi bak istersen. Ayrıca maydonoz tansiyon düşürüyor![]()
kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu sık oluyorum.en son idrarımda klebsiella bakterisi üredi.internete yazınca öldürücü enfeksiyon olduğu yazıyorsizde böyle bakteri üremişmiydi?
Kzlar enfeksiyon sizde kanama yapiyor mu