sürekli ilaç kullanımı ve gebelik

ozzllemm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
90
1
96
Şanlıurfa
merhaba arkadaşlar 2 yıldır kronik hepatit tedavisi görüyorum artık iyileştim:)))))))))))) ama tedavinin kalıcılığı sağlansın diye hala ilaç kullanıyorum. 3 ay sonra anormal bir durum gelişmezse tedavim bitiyor. benim asıl sormak istediğim 2 yıldır hergün kullandığım ilaç ( adı baraclude-entekavir-) bittikten sonra hemen gebe kalabilirmiyim yoksa aramı vermek zorundayım bir süre? hemen gebe kalırsam bebek zarar görür mü? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

canım bende hepatit hastasıyım medovir kullanıyordum,ilk üç aylık ilacım bitti yeni ilaçları aldıktan sonra pek kullanmadım o arada hamile kalmışım,bende çok korktum bebişim için 3lü test yaptırdım hiç bir problem yok(maşallah).ilacımıda doktor içmek zorundasın dediği halde kestim bebeğim doğduktan sonra devam edicem.

merhaba arkadaşlar 2 yıldır kronik hepatit tedavisi görüyorum artık iyileştim:)))))))))))) ama tedavinin kalıcılığı sağlansın diye hala ilaç kullanıyorum. 3 ay sonra anormal bir durum gelişmezse tedavim bitiyor. benim asıl sormak istediğim 2 yıldır hergün kullandığım ilaç ( adı baraclude-entekavir-) bittikten sonra hemen gebe kalabilirmiyim yoksa aramı vermek zorundayım bir süre? hemen gebe kalırsam bebek zarar görür mü? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
merhaba, konu aktif mi? ben de o ilaçtan kullanıyorum o yüzden bir şey danışmak istiyorum
geçmiş olsun

Back
X