- 5 Eylül 2016
- 385
- 286
- 103
Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçası
Neyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.