• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ilgi isteyen erkek&eşim..

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
103
Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçası :( Neyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.:110:

Sizde sevgi eksikliği var veya içinizdeki kelebekler ölmüş
Adamda da kelebekler cirit atıyor ve sizdeki ölü kelebeklere kızıyor

Ama ben zaten ilgi gösteriyorum. Ilgiye doymuyor.. hep fazlasını istiyor. Bütün gun yoruluyorum koltukta uzanıp yada bağdaş kurup dinlenemem surekli sarılmak ister elini omzuma falan koyar sırtım agrıyo kolunun ağırlığından. 1 saat 2 saat degil gunlerce hergun her dakika boyle istemesi normalmi yani? Ben sarılmayayım opismeyelim demiyorum ama bu kadarı fazla degilmi?

Trip atan erkek de hiç çekilmez cidden. Ama en azından iyi yönünden bakın. İlgi için trip atıyor adam.
"Beni boğuyorsun" diyen adamlarla kıyaslanınca öp de başına koy durumu oluşuyor.:KK51:

Trip atmak icin surekli bahaneler ariyo sebepler buluyo malesef :110: Nasil davrancagimi sasirdim beynim yorulmaya basladi.

Ne kadardır tanıyorsunuz birbirinizi?
Aşık çiftler başta eşiniz gibi oluyo sonra sizin durumunuza bağlıyo.yani siz biraz önde gidyosunuz ilişkinin seyri olarak..

Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Eşimin 2. Evliligi. Onceki evliliginden bi kızı var kızının videosunu izletti bana kızına videoda poz ver kızım diyo kızıda simdi çekme beni sonra poz vercem diyo. Ufacık kızına bike videoda trip yapiyo sen bana poz vermiyosun sen beni sevmiyosun diyo. :110:

Burda seni harcarlar bacım :olamaz: daha ne istiyorsun :KK51:

Ama ilgi gösterdigim halde bu durumları yaşıyorum. Surekli bana sucluluk psikolojisi yüklüyo. Nasıl davrancagımı ne diycegimi sasirdim. Beni ona sevgimi ispatlamak durumunda bırakıyo trip atmasın alınmasın diye biseyi soylemeden once bin kere dusunuyorum

Ama ilgi gösterdigim halde bu durumları yaşıyorum. Surekli bana sucluluk psikolojisi yüklüyo. Nasıl davrancagımı ne diycegimi sasirdim. Beni ona sevgimi ispatlamak durumunda bırakıyo trip atmasın alınmasın diye biseyi soylemeden once bin kere dusunuyorum
O da zor tabi konuşmayı denedin mi?

Denedim. Beni sevmedigini hissediyorum diyor ilgisizsin diyor. Niye boyle hissettigini bilmiyorum boyle hissettircek bisey yapmiyorum çünkü. Ilgi gösteriyorum surekli amuda kalkıp takla atmadıgım kalıyo napcagimi sasirdim. Daralmaya basladim

Işteyken surekli msjlasiriz 2 kere ararım konusuruz. Sehirdisinda olursa gunde 3-4 kez ararim konusuruz. Buna bile trip atar gunde 3-4 kere ariyosun baskalarinin eşi yarım saatte bi arıyo der.

Ilk abartiyorsunuz sandim , erkegin trip atani da hic cekilmez ya o ne oyle her seyi sorun yapiyor.

Ilk abartiyorsunuz sandim , erkegin trip atani da hic cekilmez ya o ne oyle her seyi sorun yapiyor.

Evet kafamda sürekli mahkeme yaparak hareket etmekten beynim yoruldu. Acaba yanlış anlarmı, acaba alınırmı, acaba trip atarmı diye dusunuyorum bisey yapmadan ve konusmadan once..

Aranızda denge sağlanamıyor demek ki geçmişindeki yaşam hikayesinde sevgi eksikliği varsa bundan da kaynaklanabilir.Benim eşimin anne babası ayrı olduğu için
O da tıpkı sizin eşiniz gibi davranıyor ders çalıştırmıyor sofrayı bile o gelmeden hemen hazırlıyorum bunlarla uğraşmamı istemiyor hep Başbaşa gezmek istiyor ama ben bu durumdan memnunum 2.5 yıldır artarak devam ediyor.Siz de ya konuşun ya da istediği gibi ilgilenin bi problem yık ki bunda :) İlgi istemesi suç değil yada be kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama 1 yıl olmadıysa henüz normal şu an böyle davranması

Yasadiklarimizdan en ufak ornegini vereyim.. Hayatim saçların cok uzamış git berbere traş ol askim diyorum bu sefer yine başlıyo sen beni sevmiyosun begenmiyosun demeye.. haydaa :(((

Evet kafamda sürekli mahkeme yaparak hareket etmekten beynim yoruldu. Acaba yanlış anlarmı, acaba alınırmı, acaba trip atarmı diye dusunuyorum bisey yapmadan ve konusmadan once..
Bunu esinizle enine boyuna konusun. Rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin belki ise yarar.

Aranızda denge sağlanamıyor demek ki geçmişindeki yaşam hikayesinde sevgi eksikliği varsa bundan da kaynaklanabilir.Benim eşimin anne babası ayrı olduğu için
O da tıpkı sizin eşiniz gibi davranıyor ders çalıştırmıyor sofrayı bile o gelmeden hemen hazırlıyorum bunlarla uğraşmamı istemiyor hep Başbaşa gezmek istiyor ama ben bu durumdan memnunum 2.5 yıldır artarak devam ediyor.Siz de ya konuşun ya da istediği gibi ilgilenin bi problem yık ki bunda :) İlgi istemesi suç değil yada be kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama 1 yıl olmadıysa henüz normal şu an böyle davranması

Ilgi gosteriyorum fazlasiyla ama o ilgimi gormuyor sanki yapabilcegim herseyi yapiyorum ama hep ilgisizlikle suclaniyorum. Butun gun yoruluyorum 5 dk koltuga yayılıp uzanıp yada bağdaş kurup dinlenemiyorum sarmasdolaş iki büklüm oturuyorum onunla kamburum çıkıyo gercekten sırtım agriyo :( ben hic sarılmayalım opusmeyelim demiyorumki ama her saniyede olmazki eşref saati var eşşek saati var rahat nefes alamiyorum yapışık ikiz gibi yazarak anlatamiyorum malesef ya :((

Back
X