• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ilgi isteyen erkek&eşim..

Tipik aslan erkeği ama sizinki biraz abartmış :)
Bizimkinin yumuşamış pazularına bi laf etmiş bulundum geçen !!! Vay efendim malzeme buymuş da ,napsınmış da , eskisi gibi yük taşıyıp belini mi sakatlasınmış da .. Neler çektiğini hatırlamıyomuymuşum da ..
Sanki ben kaslı bir erkek istiyor muşum da onu eleştirmişim gibi algılayıp alınıyor hemen :)
Yine de Allah başka dert vermesin ya .. Daha yenisiniz geçer :)

Bizimkinin yumuşamış pazularına bi laf etmiş bulundum geçen !!! Vay efendim malzeme buymuş da ,napsınmış da , eskisi gibi yük taşıyıp belini mi sakatlasınmış da .. Neler çektiğini hatırlamıyomuymuşum da ..
Sanki ben kaslı bir erkek istiyor muşum da onu eleştirmişim gibi algılayıp alınıyor hemen :)

Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçası :KK43: Neyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.:110:

Valla biz karikoca boyle olduğumuzdan bana çok normal geldi :D
Ama sıkılan bi insan olsaydım fenalik basardi haklısın
Cozumu yok bence

Esin temas istiyor demek ki. Sürekli ilgileniyorum diyorsunuz ya demek ki onun istediği şekilde ilgilenmiyorsunuz. Bir saat sarılarak izleyin tv yi. Ne kaybedersiniz.

Arada bir öpün, sarılın.

Genelde kadınlar fiziksel temas sever ama size böylesi denk gelmiş :)

Ben de ayniyim. Sürekli sarilalim, opuselim, göz göze olalım istiyorum. Kendi sevgimi bu şekilde dolu tutabiliyorum çünkü. Bu şekilde olmayınca bir şeyler eksiliyor.

Orta yolu bulabilirsiniz :)

Gercekten sizindemi oyle? Dalga gecmiyosunuz dimi benimle :KK43: Siz ne kadar suredir evlisiniz?
Benimki sizinkinin bir alt modeli:))en basit bir ornek vereyim,gecen hafta sonu hersey iyi hos uyandik kahvaltimizi yaptik vs dedimki hayatim senin bir planin varmi cikacakmisin?dedim.demez olaydim:)))basladi bu, sen benim evde olmami istemiyorsun dort gozle cikmami bekliyorsun yok efendim benimle vakit gecirmek istemiyorsun,eskisi gibi sevmiyorsun beni vs uzattida uzatti:KK14:halbuki benim onu sormamdaki kastim hani baska bir programi varmi yokmu ee bende ona gore ayarliyayim kendimi anlicagin elimi verdim kolumu kaptirdim:KK70:inan arkadaslarimla bile rahat msjlasamiyorum dusun hemen basliyor arkadaslarinla daha cok ilgileniyosun bilmem nee amann bende sasmisim:confused:

Adam sevilmemekten korkuyor.
Birde aslan burcu yani acayip sevgiye ilgiye düşkundur.
Alisir gidersiniz ya birbirinize :)
Mesela o kadar vicik vicik kucak kucaha sevmiyorsaniz ona ilgi gosterdiginizi ilgi gosterdiginiz baska sekilde degerini belli edin.

Ben ikizlere hamileyim şu an 32. Haftadaym iş yapamıyorum devamlı yatıyorum gerçekten çok kötüyüm bir de erken doğum riskim var ama adam eve geldimi aynı Eşinizin davrandığı gibi davraniyorum:) hatta ilişki yasak ama adama demedigim kalmıyor sen beni sevmiuosunda istemiyosunda off of oysa ciddi riskler taşıyorum ama illede ilgi olsun yapışık ikiz gibi gezelim istiyorum acaba eşim de sizin gibi rahatsız mi oluyoki dedim koyunca :((
Yani size de ne desem bilemedim ki oturup konuşun desem soğukluk mu girer
Allah ömür boyu mutluluklar versin size

ya kıyamam sana çok tatlısın yazdıkların çok samimi geldi, bir de azıcık da olsa kendimi gördüm:) sende sevgi eksikliği filan yok. bence al karşına konuş onunla bir ilgisi olmadığını sadece senin sürekli bu tarz şeylerden hoşlanmadığını, azıcık da olsa kendinle kalmak istediğini güzelce anlat bence.

Aha benim nişanlımın aynısından. Ama hep aşktan bunlar ben değişmesini asla istemiyorum bi ömür inşallah hep beni sevgiye ilgiye boğsun napayım tribine de katlanırım Allahıma şükürler olsun :nazar:

Ben ilgiden sıkıldım demiyorum yanlis anladiniz. Benim gosterdigim ilginin farkina varmıyor doymuyor hep fazlasini istiyor.

Okurken daraldım....tavrınızı koyun triplerine aldırış etmeyin siz onun istediği gibi oldukça yetinmeyecek daha fazlasını isteyecektir..

Kararlı bir şekilde onu sevdiğinizi durumu abarttığını sevgi göstermenin bir çok yolu olduğunu sizin başka türlü davranamayacaginizi falan söyleyin. ...kapris çekmeyin derim ben....aldırmayın bırakın küssün seviyorsa zaten bir iki küser sonra alışır

Soyledikleriniz icin cok tesekkur ediyorum gercekten benim beynimi yoruyor çünkü bu durum :(

ya kıyamam sana çok tatlısın yazdıkların çok samimi geldi, bir de azıcık da olsa kendimi gördüm:) sende sevgi eksikliği filan yok. bence al karşına konuş onunla bir ilgisi olmadığını sadece senin sürekli bu tarz şeylerden hoşlanmadığını, azıcık da olsa kendinle kalmak istediğini güzelce anlat bence.

Evet sarılalım opuselim koklasalim ama her dakika her saniye olmazki insan sıkılır bunalır. Herseyin fazlası zarar. :(

Gun gelir bana cok ilgi gosteriyor diye trip attigin kocaya, simdi bana ilgi gostermiyor diye trip atarsin.

Ilgi gösteriyor diye trip atmiyorumki ben. Gosterdigim ilginin farkina varmiyor napcagimi sasirdim ilgisizsin deyip beni sevmiyosun diye sucluyor surekli.

Ney ney ney? Kimmis yarin saatte arayan? Ben olsam bu lafinin ardindan her 20 dkda bir arardim biktirana kadar. Kac gun surer farketmez. Ben bezsemde yine arardim o her 20 dkya . Amac onun bikmasi.Yeterrr diyene kdr. Ardindan kamu spotu verirdim " insan ne diledigini bilmeli," diye.

Yapmayi dusundum ama Ya bıkmazsa buna alışırsa diye korkuyorum :(

Acaba adam sevgisiz falanmi buyymus.
Kucucuuk cocugaa bile sevmiyosun diyo trip atyo
Azi karar cogu zarar ben okdr ilgi delisiyken bile bazen sikilabilyrm dipdibe olmak bi yana her kusur da 'ama sen beni sevmiyosun' ne demektr ya.

Her hareketimde bi kusur bulup sen beni sevmiyorsun diyor.. Aslında bana en çok rahatsizlik veren konu bu malesef.

Evet bende "Hayatim saçların çok uzamış bugun berbere git istersen" dedigimde sen beni begenmiyorsun sevmiyorsun diye basliyor konusmaya. :(

Back
X