Surekli inkar eden edepsiz pislik aile.

selma80

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
38
55
613
Trabzon
Arkadaşlar merhaba daha önce bir konu açmıştım. Üst kattaki mahlukların pisliklerini evimize silkelemesiyle ilgili. Hala devam ediyor. Ben de pisliklerini iade ediyorum kapisina. Kadının kocası esime beni şikayet etmiş biz yapmıyoruz biz silkelemiyoruz diye. Gözümle gördüğüm halde inkar ediyorlar. Bugün yine yapmışlar. Kapıya geldi adam biz bir haftadır evde yokuz diyor. Bunların yakin arkadasi polis onlara bu aklı veriyor bence sürekli inkar edin diye. Vallahi artik biktim bunların yuzunden tansiyonum fırladı bugün yine. Napiyim ben bunlara artik yapacak bir şey bulamıyorum.

Acaba onlarında üstünde daire var mı? Belki üstten silkeliyorlardır diycem gözünüzlede görmüşsünüz. Bizim üstümüzde kimse yok bizim mutfak cam önü ekmek kırıntısından tut her şey oluyor kuşlardan düşen kemik parçalarına kadar 🤷🏼‍♀️

Acaba onlarında üstünde daire var mı? Belki üstten silkeliyorlardır diycem gözünüzlede görmüşsünüz. Bizim üstümüzde kimse yok bizim mutfak cam önü ekmek kırıntısından tut her şey oluyor kuşlardan düşen kemik parçalarına kadar 🤷🏼‍♀️
Hayır onlar en üst katta ben onların altındayım.

Yani çok sinir bozucu evet ama polisten inkar taktiği aldıkları falan biraz komik değil mi.
Altı üstü zibil yani.
Balkondan kokain çırpmıyolar.
Ama yine de can sıkıcı.
Suçüstü yapmadıkça kabul etmeyebilirler.
Yakalamanız lazım.
Ben üsttekini öyle faka bastırdım.
Tam çırparken denk geldi.
Bi de aile kaç kişilik?
Bazen kalabalık ailede yaptığı halde anne babadan gizleyen oluyo, ya da eve sık gelen yakınlardan biri de olabiliyo bu.

Yani çok sinir bozucu evet ama polisten inkar taktiği aldıkları falan biraz komik değil mi.
Altı üstü zibil yani.
Balkondan kokain çırpmıyolar.
Ama yine de can sıkıcı.
Suçüstü yapmadıkça kabul etmeyebilirler.
Yakalamanız lazım.
Ben üsttekini öyle faka bastırdım.
Tam çırparken denk geldi.
Bi de aile kaç kişilik?
Bazen kalabalık ailede yaptığı halde anne babadan gizleyen oluyo, ya da eve sık gelen yakınlardan biri de olabiliyo bu.
Kari koca bir de 3 yaşında çocuğu var.

Ev alma komşu al boşuna dememişler .. kameraya çekmekten başka bi şey gelmedi aklıma

Ben böyle sürtüşmelerden çok korkarım hele de erkekler devreye girmişse.
Çünkü bir tanıdığın başına gelen olayı hatırlatır.
Silkeleme yüzünden üst komşuyu uyarıyorlar. ama değişen bir şey olmuyor.
bu durum uzadıkça tartışmalar başlıyor. erkekler konuya dahil oluyor.
bir gün yine halı silkelenirken balkondan balkona sözlü atışma yaşanıyor.
Üst kattaki adam evindeki misafir adamlarla elinde demir sopalarla alt kata inip adamı dövmeye başlıyorlar
adam da kendini korumak için silahına ulaşıp çekip vuruyor. ölenler oluyor.
düzgün karakterli, kariyer sahibi, kimseye zararı olmayan adam katil oldu.
o yüzden ben korkarım bu mevzulardan. karşı taraf özür dileyip hatasını kabul edecek olgunlukta değilse zaten bu mevzu sarpa sarar.
beladan uzak durmak gerek. cahille uğraşmamak gerek..

Üst kattaki adam evindeki misafir adamlarla elinde demir sopalarla alt kata inip adamı dövmeye başlıyorlar
o yüzden ben korkarım bu mevzulardan. karşı taraf özür dileyip hatasını kabul edecek olgunlukta değilse zaten bu mevzu sarpa sarar.
Aynen öyle mümkün olduğunca uzaklaşmak gerek hatta çok çirkeflerse ben evi taşırım.
bu silkeleme mevzusunda alt komşunun, üst komşunun silkeledi kilimi çekerek kadını balkondan düşürdüklerini duymuştum

O kadar haklısınız ki artik Allaha havale etmekten başka çarem kalmadı.Elimde resimler videolar olduğu halde inkar ediyor, beni suçlu gibi gösteriyor başkalarına.

O kadar haklısınız ki artik Allaha havale etmekten başka çarem kalmadı.Elimde resimler videolar olduğu halde inkar ediyor, beni suçlu gibi gösteriyor başkalarına.

Kendi müstakil dubleks evimi kiraya verip sırf çocuğumun okulu icin kiraya çiktim. Alt kat konsum cocuklarini dövüyordu kavga ettim yönetici karismam aile hayatlari dedi. Bina yıkıliyor çocuklarin ağlamasindan 1 kiside çıkıp ses cikartmiyor. Ben kavga ettim polis vs . Simdi kadin beni tehdit ediyor. diger komşuda 11 de başlayip saatlerce abartisiz evdeki herseyi sirkeliyordu. En son yıkanmis battaniyelere bir poşet kesilmiş saç sirkeledi onunlada kavga ettim. Karşi komşuda sabahtan kapinın önüne çocuk bezlerini koyuyor görevli akşam 20.00 de alana kadar bina buram buram bok kokuyor onunlada tartiştim.Herkes hayatindan memnun bende tuhaflık var galiba. kiraciya pandemide evden çık demeyede kıyamıyorum . Sabır ya sabır 😧

Back
X