Sürekli İşsizlik

Kesnlkle o ilk öfkesini yönetebilse bir haftada tekrar enerjisi değişecek ne yapırsa o öfke anında yapıyor sonrası pişmanlık yani nazımın geçtiği biryer bulup sokmam gerek ancak evet bir çok şube yeri değiştirilmiş ama eşime sorsanız şube müdürü buna takmış ondan yollamış tabi bu hikaye yani sanırım onu doktora bile götürmeyi düşüneceğim artık
Kusura bakmayın da şube müdürü neden durup dururken eşinize takmış olabilir? Lise mezunu bile olmadığı halde bulduğu işe sarılacağı halde tuzu çok kuruymuş gibi uyumsuzluk gösterdiği için olabilir mi? Bence siz kendinizi sonra çok pişman oluyor çabalıyor diye kandırıyorsunuz. Eşiniz sizin maaşınıza güvendiği için böyle davranıyor. Yoksa kendini zor durumda hisseden insan biraz daha çaba sarfederdi. Sürekli aynı şeyi yapmasının başka türlü açıklayamazsınız. Eşiniz zora gelmeyi sevmeyen keyfine düşkün biri gibi gözüküyor

Belki istediği gibi bir iş bulamadığı için bunalımda olabilir ama kadınlar daha fazla mobbinge uğruyor. Küfür, fiziksel şiddet olmadıkça bence çıkmaması daha uygun olur. Çünkü gerçekten iş bulmak çok zor. Enazından düzenli para geçiyorsa eline çıkmasın. İstediğimiz gibi iş yok maalesef keşke olsa.

Adam terapi almadan bu böyle devam eder. Esiniz kismetsiz degil, egosu sadece birinin birsey söylemesini kaldirmiyor. Ha hakli yerde kendini savunuyorsa ilk yeni isi bulup öyle birkmayi ögrensin

Adam kısmetsiz değil, kaliteli ve sürekli işler için eğitimsiz ve vasıfsız, ayrıca iç dünyasında başedemediği bazı sorunlar var.
İş hayatının gerçeklerinden bihaber oluşu da cabası.
Konu sahibi de eşine duyduğu sevgi nedeniyle yaşananlara objektif bakamıyor, savunma mekanizması kullanarak eşinin davranışına kendince geçerli mazeretler buluyor.

Merhabalar eşimi 10 senedir tanıyorum 3 senedir evliyiz fakat eşim sürekli uzun süreli işsiz kalıyor çalışmak istiyor liseden mezun olamamş açıkogretim okuyor. 1 sene çalışıyor en ufak bir tartışmada basıp eve geliyor işten ayrıldm diye sonrası 6 ay 7 ay işssizlik ben çalışıyorum mesleğimde iyi durumumda iyi fakat eşimin sürekli işsiz olması işsizlik stresi beni çok yıpratıyor artık ve onu seviyorum kalbi çok iyidir ve tembel bi insan diyemem çalışmayı sever fakat kısmeti yok torpili yok etrafı yok doğru düzgün çalışabileceği işi bir türlü bulamıyor.. işsizlk yaşayanlar nasıl baş ediyorsunuz nasl sakin olmaya çalşyorsunz yada bu sebepten boşanan var mı
En ufak bir tartışmada işi bırakması bence sorumsuzluktur. Hakkını elbet aramalı ama bunu sizi zor durumda bırakmadan yapmalı. Misal yeni iş arayıp bulduktan sonra çıkabilir.. Yada bu şekil davranacaksa evlenmeyede bilirdi

Back
X