- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
Ikimizin de ikinci evlilikleri..Eşim 42 yaşında ve satış pazarlama konusunda çalışıyor.4 yıllık evliliğimizde 4 kez işe girip işten çıkartıldı.Maalesef daha önce de çok başarılı bir çalışma hayatı olmamış.Para biriktirme konusunda da sorumsuz biri .Yaşı da ilerlediği için iş bulmakta zorlanıyor ancak bulduğu işlerde de 3-6 ay içinde işten çıkartılıyor.Kendisine takan bir yöneticiden ,onun profesyonelliğinden dolayı ayağının kaydırıldığından vs bahsediyor ama artık başlarda inansam da inanmıyorum.Aslında çalışmaya da istekli işde arıyor ama inanın artık neye inanacağıma şaşırdım.
Ben çalışmasam da gelirlerim var .Durumumuz fena sayılmaz.Ona destek olmaya çalışıyorum .Dırdır eden bir kadın da değilim ancak ağzımdan en fak bir şey çıksa bağırıyor çağırıyor.
Gerçekten çok büyük bir sıkıntı.Eski bir borcundan dolayı eve icra gelecek .O borcu ödeyecek durumda değiliz.Ben araştırıyorum neler yapabiliriz ama o o kadar rahat ki bir şey alamazlar ev esyasına haciz yok diyip duruyor.
Onun bu halleri çok can sıkıcı.Bilmiyorum ben mi abartıyorum.Çalışma hayatım yok.Zorlukları bilmiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz ne düşüneceğimi şaşırdım.
Ben çalışmasam da gelirlerim var .Durumumuz fena sayılmaz.Ona destek olmaya çalışıyorum .Dırdır eden bir kadın da değilim ancak ağzımdan en fak bir şey çıksa bağırıyor çağırıyor.
Gerçekten çok büyük bir sıkıntı.Eski bir borcundan dolayı eve icra gelecek .O borcu ödeyecek durumda değiliz.Ben araştırıyorum neler yapabiliriz ama o o kadar rahat ki bir şey alamazlar ev esyasına haciz yok diyip duruyor.
Onun bu halleri çok can sıkıcı.Bilmiyorum ben mi abartıyorum.Çalışma hayatım yok.Zorlukları bilmiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz ne düşüneceğimi şaşırdım.