• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kabuslar görüyorum.Yardım edin.

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Uzun zaman önce, biriyle çok dalga geçtiğim bir konu vardı,
İki yıl önce bunun başıma geleceği gibi birşey gördüm rüyamda.
Zaten anksiyete hastası bir insanım ve bu rüya benim iki yıldır takıntım haline geldi,
Gördüğüm bütün kabusları buna yoruyorum.
2 ayda 3 tane kabus gördüm, dün gece de dahil olmak üzere. Bir kedi bile görsem farz-ı misal, hemen bu önceki rüyama yoruyorum. Her yaşadığımı bununla bağlantılı bir konu haline getiriyorum.
Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Psikoloğa gitmeye başladım yeni, bugün ikinci seansımız olacak.
Sizin yaşadığınız böyle birşey var mı?
Rüyalara anlam yüklemek doğru mu?
Nasıl kurtulabilirim?

Uzun zaman önce, biriyle çok dalga geçtiğim bir konu vardı,
İki yıl önce bunun başıma geleceği gibi birşey gördüm rüyamda.
Zaten anksiyete hastası bir insanım ve bu rüya benim iki yıldır takıntım haline geldi,
Gördüğüm bütün kabusları buna yoruyorum.
2 ayda 3 tane kabus gördüm, dün gece de dahil olmak üzere. Bir kedi bile görsem farz-ı misal, hemen bu önceki rüyama yoruyorum. Her yaşadığımı bununla bağlantılı bir konu haline getiriyorum.
Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Psikoloğa gitmeye başladım yeni, bugün ikinci seansımız olacak.
Sizin yaşadığınız böyle birşey var mı?
Rüyalara anlam yüklemek doğru mu?
Nasıl kurtulabilirim?

vicdanen rahatsızlık duyuyorsunuz belliki ..o kişiyle helallik alma ihtimaliniz var mı

Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Ama karşımdaki kişi de bunu çok umursamıyordu, kırıcı şekilde şaka yapmadım hiç.

Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Ama karşımdaki kişi de bunu çok umursamıyordu, kırıcı şekilde şaka yapmadım hiç.
Çok dalga geçmişsin, karşındakinin umarsamadığına emin misin? Bence de bir konuş, sana böyle böyle dedim ama benim kabusum oldu asıl; kırdıysam, üzdüysem gerçekten özür dilerim de.

rüyanızın içeriği ile o kişiyi kırmanız arasındaki bağlantıyı bir ben mi anlamadım

yani bir çok kişiyi kırabiliriz

gördüğümüz kabusları iki yıl önce kırdığımız kişiye neden yoralım ki

bu arada iki ayda 3 kabus görmenin nesi çok

ya da kabus dediğiniz nasıl bir şey

bir yerden düşmek
birinden kaçmaya çalışmak kaçamamak
yakınlarının başına bir şey gelmek

yangın, deprem vs olması

alakasız zaman ve mekan bağlantılı kötü olay yaşandığı hissi

nedir kabul dedikleriniz

Ben de çoğu zaman kabus görürüm ama bunu iş ve fiziki yoğunluğuma veriyorum.Rüyamda ya üzerime gelen tren görürüm,ya bina yıkılır,ya bir kaza geçiririm gibi.Tabi yine de anlamını merak ederim,fazla da taktığım söylenemez ama.Destek almakla iyi yapıyorsunuz.

Psikoloğum var her hafta gidiyorum. Bugün rüya olayı basit onu halledicez dedi.
Rüyaları insanların kendisinin şekilllendirdiğinden bahsetti. Rahatlattı bayağı, ve kitap önerdi.

Back
X