Öyle adamlar varmış.
Ama bence bunu yaptıran kadınlar da var. Ben mesela yaptıramam, erkekleri parmağında oynatan biri olamadım hiç; bi jest yapıldı mı mahçubiyetinden küçülüp küçülüp yok olan, özveriler karşılıklı-denk olmadıkça da durumdan acayip rahatsızlık duyan biriyim. Karşıma da hiç öylesine centilmen biri çıkmamıştı son ilişkime kadar çok şükür, beni rahatsız eden durumlar hiç oluşmuyordu

Ama son ilişkimdeki kişi bir dediğimi iki etmeyen biriydi, bir demediğimi bile 3-5 eden biriydi

Mesela ailem 3 saatlik mesafede, her gideceğimde istemeyip reddetsem de beni oraya bırakıp bi o kadar yol çekip ailesinin yanına geçiyor veya yaşadığımız yere geri dönüyordu. Ailemin yanından dönüşlerim de aynı şekilde, birlikte hareket edebilelim diye ailemin olduğu şehirde illa bir iş çıkarıyordu kendine yapacak, yahut bi dostunu ziyaret ediyodu. Gerçekten o kadar alışkın olmadığım ve hatta rahatsız olduğum şeylerdi ki. Ama adamın içinden geliyordu. Sonra ne oldu, hiç beklemediğim bir anda ciddi bir saygısızlık yaptı ve iletişimi kestim. O yüzden bu hareketlerinde ne kadar samimiydi belki de bir sorgulamak gerek. Yani bu saygısızlığı yaptığına göre herhalde ki değer vermiyordu, bu jestleri de değer verdiğinden yapmıyordu, otomatik olarak vazife bilip yapıyordu?
Ama bazı kadınlar eğer hep bu erkekleri bulmuyorlarsa gerçekten her istediklerini yaptırabiliyorlar. Nasıl yapıyorlar, ne vaadediyorlar, sır tavırlarında edalarında mı hiç bilmiyorum.