:gitme: Merhaba arkadaşlar. Canım o kadar sıkıldı ki dakikalar önce. Lise sonum ben. Öss falan... Bilirsiniz. Kısaca su an ki sinirlenmemin sebeplerini açıklıyım. Sabah 5 te uyandım, 6 gibi servisim geldi, okul falan derken 13.00 gibi de eve geldim. O yorgunlukla uyumadan ders calıstım, yazılılar falan var çünkü. 3 gibi uyku bastırdı, 4 e kadar uyuyacağımı söyledim sevgilime, ses yok ondan. Mesaj attım ve uyudum. Sonra telefn sesine uyandım biraz evvel. Oydu... Güzel güzel konustuk önce, napıyorsun flan işte bilirsiniz, sonra dedi ki nete girelim mi? (Tam 2 haftadır yüzünü bile görmedim ders calısmaktan vakit yokki, o da bunu cok ii anlıyor.) Girelim dedim. Tam o sırada kapıyı açtım, içeriden babamın sesi geliyor. Babam var dedim, giremem o kızar. (O sırada düşünüyordum, uykunun verdiği o mayışıklıktan uyanma çabası ile tabi) sesli olarak aslında otursam sanki kızmaz ama kızadabilir, gelsem mi ki? yok yok gelmesem gibi bir şey dedim. Ama tamamen düşünüyordum. Onun dediği sey de şu oldu; '' sen yine saçmalamaya başladın hadi bay bay!!'' hemen kapattı. Yüzüme hemde... :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: Aramız kötüydü zaten.....
Neden mi? Geçen gün de gece yarısı 45 dk telefonda birileriyle konuşup benimle 3 dk konuştuktan sonra başım ağrıyo diyip kapattı. Bana annesigille konuştuğunu söyledi ama inanmadım.. Millettle 45 dk konuşup 3 dk bana tahammül edemedi....
Ertesi sabahta saat 10 gibi ben aradım, özlemiştim, belki haksızlık yaptım diye günaydın diyeyim dedim. Telefonu açtı, alo diye, günaydın aşkısı napıyorssun dedim. O da uyuyorum dedi, duyamadım gürültüden, efendim dedim, sonra uyuyorum diye bağırdı. :gitme: ben sokakta ağlaya ağlaya kaldım dershane önünde.... :gitme: Yetti artık .... yetti
:gitme: ıçimde kalacaktı bunları söylemeseydim yeter artık offffffffffff çok seviyorum ama beni umursamamaya başladı. ve soğutuyor kendindenn.. ben anlamıyorum onu......... :gitme: :gitme:
Arkadaşlar yardım edin lütfen ne yapmam lazım? ? ? ? ? Yapıcı veya yıkıcı bütün önerileriniz benim için cok değerlidir arkadaşlar, Bu öss dönemi o kadar hassasım ki ne olursunuz, siz de bana o sevgilim gbi davranmayın.... :gitme:
Neden mi? Geçen gün de gece yarısı 45 dk telefonda birileriyle konuşup benimle 3 dk konuştuktan sonra başım ağrıyo diyip kapattı. Bana annesigille konuştuğunu söyledi ama inanmadım.. Millettle 45 dk konuşup 3 dk bana tahammül edemedi....

Arkadaşlar yardım edin lütfen ne yapmam lazım? ? ? ? ? Yapıcı veya yıkıcı bütün önerileriniz benim için cok değerlidir arkadaşlar, Bu öss dönemi o kadar hassasım ki ne olursunuz, siz de bana o sevgilim gbi davranmayın.... :gitme: