valla bir bilebilsek sorunun kimde olduğunu artık çocuk tanda vazgececeğim.ama illa bu kör olası sorunu bulmadan kimse durduramaz beni

evet canim yinede senin gibi maşallah deyim

valla yumlarim toplaginda doktorumun odasına gittiğinde dr soktaydi bana demesi bizim embiriyo dondurma cihazlarimiza senin embiroyolarina yer kalmicak .hatta biraz ini dağıtmak lazım dedi.tabi şakayla sabahına aradiklarinda 30.yumdan19.dinlendiği ve sadece 5.bolunduğu tabi 6.günüm sonunda kalan larda imha edildi.malesef.2.tupte belki çok yum toplanmistir dedi.dr.ondan olmuş olabilir dedi.bu sefer iğneleri değiştirdi vitaminler vs vs 13yum 1..işleme alındı ve hiç birinde dollenme olmamış.ve doktorumuz bizim gibi hastaların çok nadir olduğunu söyledi.tabi tıbbın söyleyeceği bu şekil giderse bidaha olmayacak.benim kız oda leylekler getirdi herhal

canim amin cumlemizun İNŞALLAH iste benim doktorumunda anlatmak istedigi buydu bana demesi onca yumdan bitane bile kaliteli embiriyo olmadıysa artık.deneme derim.dedi canim sen bana bakma sorunlarımız farklı bizim ki sebebsiz eşime hasar testini yapicagiz umuyorumki inşa sebeb orda çıkar yoksa bu bilinmezlik

bizi bitirdi.tabi dertlerimiz bir olunca aynı yerlere bakmamız çok doğal))))) son tedavi nde inuforkalsiyum bile kullanıldı.ona rağmen dollenme bile olmadı.

böyle vakalarda eşlerin dna sında problem oluyormus.bakalim kismet artik sizin sorun ne