Ilac vermediler. Sadece ikinci gittigim doktor kanaman oluyorsa dusuk riski olabiliyor dinlen dedi o kadar. Kan degerlerim normal sadece tsh 2.8 ciktiİlaç verdilermi. Saglıksız gebelik zorlasanızda düşüyormuş. Ben de 5 haftalık tan sekız haftaya kadar kahverengi kanama oldu. 6 haftalık Ken kalp atısı vajınal muayene İle duyuldu sonra ilac verdıler ve cokca dınlendım Cok gecmıs olsun sızede
Sagol canim.Evet dınlenın bende cok kahrettım sonra dedım uzulursem bebekte etkilenir. Yattım yemek dısında kalkmadım. Sımdı 28 haftalık olduk. Bebıs tutunacaksa annesi azcık uzsede kanamayla sonra duzelıcek Rabbim sag saglım nasıp etsın
Tamam cnm tesekkur ederim.Ben kanamayi iç kanama seklinde yaşıyorum 3. Haftam her hafta ayni durumdayim kanamam iyilesmemis kese etrafinda biriyor ben 3 haftadir progestan kullaniyorum sirt ustu uzanmaya calisiyorum uzanirken dizinin altına yastik koy belin bi nebze yukarda durur bol bol su ic ağır sakın kaldırma bir yere uzanma keske imkanin olsada özele gidebilseydin onlar zaten hemen progestan veriyorlar ama 2 doktor birden vermedilerse vardir bir bildikleri ayrica ben hem calisiyorum hem düşük riskim var hemde işten gelince evde bekleyen bir baska cocuk yemek temizlik stres vs vs vs... korkup 24 saatte yatma ama cok dikkat et birde el mübdi duasi varmis onu internetten arastir oku
Ben de aynı durumdayım 4+3ken başladı hala devam ediyor progestan kullanmama rağmen devam ediyor adet gibi değil pembe kahve kırmızı değişiyor. Hergün 6 7 damla şeklinde. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ona yordum ama hayırlısı. Benimde beta değerlerim normal çıkıyor doktor bana da düşük tehliken var dedi. Dua ediyorum elden birsey gelmiyor. Çok yoğun çalışıyorum rapor da alamıyorum ama eve gelince uzanıyorum hemen.Baska bu sekilde bi durum yasayan yok mu?
Kadin olmak çok zor... bende kanamaya ragmen çalışıyorum hem kanama hem bulanti hemde toplu taşıma araçlarını çekiyorum hergünBen de aynı durumdayım 4+3ken başladı hala devam ediyor progestan kullanmama rağmen devam ediyor adet gibi değil pembe kahve kırmızı değişiyor. Hergün 6 7 damla şeklinde. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ona yordum ama hayırlısı. Benimde beta değerlerim normal çıkıyor doktor bana da düşük tehliken var dedi. Dua ediyorum elden birsey gelmiyor. Çok yoğun çalışıyorum rapor da alamıyorum ama eve gelince uzanıyorum hemen.
Allah yardımcımız olsun bende bütün gün ayaktayım öğretmenim beş dakika boşluğum yok. Dün düşük yaptım sandım sınıfta. Çok yoğun kanama oldu. Sen ne kadarlıksın tamV
Kadin olmak çok zor... bende kanamaya ragmen çalışıyorum hem kanama hem bulanti hemde toplu taşıma araçlarını çekiyorum hergün
Ben 9 haftalik oldum 14 haftaya kadar kritik süreç devam ediyor dedi... benim disardan kanamam olmadi cok şükür ic kanama yasıyormuşum kan kese etrafinda birikiyor.. progestan kac mg kullaniyorsunuz gunlukAllah yardımcımız olsun bende bütün gün ayaktayım öğretmenim beş dakika boşluğum yok. Dün düşük yaptım sandım sınıfta. Çok yoğun kanama oldu. Sen ne kadarlıksın tam
Doktor bana 200 mg verdi sabah akşam ama ben günde 3 e çıkardım kanama artınca. Ablam da kanamalı hamilelik geçirdi günde 4 tane kullanıyordu şimdi kızı 1. 5 yaşında. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Ben 9 haftalik oldum 14 haftaya kadar kritik süreç devam ediyor dedi... benim disardan kanamam olmadi cok şükür ic kanama yasıyormuşum kan kese etrafinda birikiyor.. progestan kac mg kullaniyorsunuz gunluk
Maalesef kollarımın üstünde ve boynumda sivilce çıkıyor ilaçtan mı diye hiç şüphelenmemiştim. Siz söyleyince olabilir mi diye düşündüm.Yani toplamda 600 mg aliyorsunuz dogrumu? Sivilcelenme falan yaptimi ilac?
Ne güzel bebeğinizin kalbinin attığını duymuşsunuz. Peki tam olarak ne zaman duydunuzBende öyleym, kalp atısını ultrasonda duymadık alttan duyabldm, ama bebek çok ufakmıs, sürekli kanama kahverengi pembe geliyo hiç gelmediği gün yok 2 haftadır, minik bi pıhtı gelmiş , yapıcak bir şeyim yok dinleniyorm ilaç alıyorm, hayırlısı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?