R Resifff Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2017 198 70 98 36 27 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi karmen_87 #21 eeslemali .!.: 6 hafta olunca ama ultrasonla değil alttan muayenede duydum. Ama bebek çok küçük. Yavaş gelişiyor gibi pıhtı geldi inşallah bişey olmaz Genişletmek için tıkla... Benden de aynı pıhtılar kan kahverengi lekelenme ne varsa geliyor progestan kesmiyor doktor bana bir sürü olasılık saydı ilk bebeğimi kaybettim çok zordu şuan da Allah'ıma bıraktım kafama takmıyorum dua ediyorum sadece.
eeslemali .!.: 6 hafta olunca ama ultrasonla değil alttan muayenede duydum. Ama bebek çok küçük. Yavaş gelişiyor gibi pıhtı geldi inşallah bişey olmaz Genişletmek için tıkla... Benden de aynı pıhtılar kan kahverengi lekelenme ne varsa geliyor progestan kesmiyor doktor bana bir sürü olasılık saydı ilk bebeğimi kaybettim çok zordu şuan da Allah'ıma bıraktım kafama takmıyorum dua ediyorum sadece.
TATOSH yuvasina asik 🤲❤ Kayıtlı Üye 12 Haziran 2007 4.523 785 363 28 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi karmen_87 #22 Kötü düşünme ..biliyorum cidden zor bir süreç ama belki gec dönlenme olmuştur..biraz sabır lütfen İnşallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın..
Kötü düşünme ..biliyorum cidden zor bir süreç ama belki gec dönlenme olmuştur..biraz sabır lütfen İnşallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın..