Yeni demeye başladı. Ya çok saçma bir ayrıntı olacak ama, ilk başlarda “yavrum” demişliği var bir cümlenin sonunda. Onda da garipsemiştim.Hep diyor muydu, yeni mi demeye başladı?
Yavrum mu? Ne münasebet. Tepki göstermediniz mi?Yeni demeye başladı. Ya çok saçma bir ayrıntı olacak ama, ilk başlarda “yavrum” demişliği var bir cümlenin sonunda. Onda da garipsemiştim.
Yani kadınlara dediğini görmedim daha önce. Bana tuhaf gelen aslında benle iletişimi kendi başlatması, sonra sonuna ...kardeşim eklemesi.Belki konuşma şekli öyledir. Sadece özellikle size mi kardeşim diye belirtiyor? Bunda bir şey yok bence aksine daha iyi.
Tepki gösterebileceğim bi noktada söylemedi. Cümle arasında.Yavrum mu? Ne münasebet. Tepki göstermediniz mi?
Yavrum dediği için şimdi kardeşim diyor benceYeni demeye başladı. Ya çok saçma bir ayrıntı olacak ama, ilk başlarda “yavrum” demişliği var bir cümlenin sonunda. Onda da garipsemiştim.
Yakın da bacım diyecek hazırlıklı olunYeni demeye başladı. Ya çok saçma bir ayrıntı olacak ama, ilk başlarda “yavrum” demişliği var bir cümlenin sonunda. Onda da garipsemiştim.
HahaYakın da bacım diyecek hazırlıklı olun
Eski konunuza baktım yurt dışındayız demişsiniz. Türk Avukatların olduğu bir ofiste mi çalışıyorsunuz ?Avukatım
Tabii ki. Benim mesafeyi azaltma gibi bir derdim yok zaten. Bu tip hitap tarzları enteresan geliyor sadece iş ortamında.Mesafe isteyene saygı duyup istediği mesafeyi sağlamak lazım diye düşünüyorum, her şey olmuş olabilir, kendisi bir şeyi yanlış yorumlamış olabilir, etraftan biri imada bulunmuş olabilir, eşi kıskançlık yapmış olabilir. Siz de mesafeyi korursunuz olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?