• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli karnım gurulduyor

Benimde hep guruldar :27:
Özellikle kalabalık bir ortamda sessizlik oluşunca :1:
Bir ara , acaba aç mı kalıyorum diye, kahvaltıda tıka basa yiyordum, sonuç yine aynı yine aynı.

Benimde hep guruldar :27:
Özellikle kalabalık bir ortamda sessizlik oluşunca :1:
Bir ara , acaba aç mı kalıyorum diye, kahvaltıda tıka basa yiyordum, sonuç yine aynı yine aynı.

bendede sessizlikte oluyor sanki extra ortam seciyor insanlar bu napiyor diye bakiyor :60::60: simdi gülüyorum ama ozmanlar mosmor olmusdum :17::17:

Bende çok çektim bu durumdan. Özellikle üni sınavına gireceğim dönemde başlamıştı ve sınavda rezil olmuştum :) sonra çok stresli bir işe girdim tekrar başladı kabus. Dahiliye doktoruna gittim o zamanlar. Dr midem ve bağırsaklarımla ilgili hiçbir sorunum olmadığını strese bağlı oldunu söylemişti. Zaten sonra dikkat ettim hakikaten yoğun stresli olduğum zamanlarda tekrarladığını bizzat tecrübe ettim. O işten de ayrıldım zaten. Şükürler olsun şimdi rahatım. Seninde stresten olabilir canım.

sabah sabah süt içilip dışarı mı çıkılır,valla ben yapsam bunu gümbür gümbür olurum.
kesinlikle sabah içme,bebiş misin sen:emir_bebek:

Back
X