Sürekli kavga ediyoruz ne yapacağımı bilemiyorum

deliduman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
6
2
27
Iki iki buçuk yıldır çıkıyoruz. Ondan öncesinde de çok samimi bir arkadaşımdı. Farklı duygular beslediğini sevgili olmak istediğini söyledi. Ben çok heyecanlanmistim ve hoşlandığımı düşünüyordum. Sonrasında bir süre konuşmadım çünkü itici gelmeye başlamıştı. Gel zaman git zaman benimle olabilmek için sarf ettiği çabayı görünce ben de kabul ettim. Sevgili olduk. Geçen yıl altı ay kadar ayrı kaldık sonra tekrar başladık. Ama sorun şu ki beni çok fazla heyecanlandırmıyor. Her gün kavga ediyoruz ve genelde bir şeylere kızan taraf ben oluyorum. Ayrılmak daistemiyorum. Sizce ben bu çocuğu seviyor muyum?

Anlatisinizdan anlasiliyor sevmediginiz bana kalirsa. Ayrica sevip sevmediginizi kendiniz bilmelisiniz. Sordugunuza gore sevmiyosunuz. Karsi taraf iyice size baglanmadan gerekeni yapmalisiniz uzmemelisiniz onu

İnsan sevdiğini olduğu gibi kabul eder sen bu çocuğu sevmiyorsun ,
senin ki hoşlanma sadece

hislerinden emin olamayacak kadar sevginizi yipratmissiniz kavgalardan heyecana sıra gelmiyor sanırım. nekadar sıklıkla buluşuyorsunuz?

sevmediginiz kesin ama hislerinizin mantigini cozemedim bende...emin olmadiginiz bi insani bu kadar uzmek,oyalamak ne kadr dogru sizce?

Aynı okuldayiz ve dolayısıyla sürekli beraberiz bunun da etkisi oluyor tartismalarimizda üzüldüğü zaman ben de üzülüyorum sevinçleri beni de mutlu ediyor ama ben aile konusunda çok şanssız biri olduğum için sanırım mükemmeli arıyorum ve tabiki o da mükemmel biri değil en küçük bir hatası beni baştan düşündürüyor çünkü gerçekten babamdan başlayarak etrafımdaki bütün erkeklerden yara aldım

Kesinlikle onu oyalamak gibi bir amacım yok birkaç kez haksızlık ettiğimi düşündüm onunla konuşmaya çalıştım ama ayrılmak konusu gelince hemen karşı çıkıyor ve ayrı olduğumuz dönemde yaşadığı bir rahatsızlık yüzünden psikolojik tedavi görüyor yani bu da beni engelliyor

Sizce son bir şans vermeli miyim bizim için hatalarini görmezden gelmeye çalışıp belki de ben heyecan katmaliyim ?

Iki iki buçuk yıldır çıkıyoruz. Ondan öncesinde de çok samimi bir arkadaşımdı. Farklı duygular beslediğini sevgili olmak istediğini söyledi. Ben çok heyecanlanmistim ve hoşlandığımı düşünüyordum. Sonrasında bir süre konuşmadım çünkü itici gelmeye başlamıştı. Gel zaman git zaman benimle olabilmek için sarf ettiği çabayı görünce ben de kabul ettim. Sevgili olduk. Geçen yıl altı ay kadar ayrı kaldık sonra tekrar başladık. Ama sorun şu ki beni çok fazla heyecanlandırmıyor. Her gün kavga ediyoruz ve genelde bir şeylere kızan taraf ben oluyorum. Ayrılmak daistemiyorum. Sizce ben bu çocuğu seviyor muyum?
Seviyosun da tutku yok. Anlasamiyomussunuz zaten ayril gitsin

Ben her türlü iliskimde çok yıkıcı davranan bi insanım ama bu özelliğim beni de yıkmaya başladı artık. Sadece sevgilim değil arkadaşlarımla da yaşadığım sıkıntılarda hep olmuyorsa zorlama anlayışına sahiptim. Ama böyle olmak istemiyorum birçok arkadaşımı kaybettin gerçekten zor durumdayım etrafımda kimse kalmayacak bu hallerim yüzünden

X