Sürekli Kavga Etmekten Bıktım Artık :((((((((((

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Şu an hem ağlıyor hem yazıyorum.

Bıktım artık sürekli nişanlımla kavga etmekten.Normal bir tartışma olmuyor malesef bizimki.Durup dururken,en ufak birşeyden kavga çıkıyor.Ama o anlarda söylediği sözler o kadar ağır,o kadar aşağılayıcı oluyor ki,ne yapacağımı bilemiyorum.Ağlamaktan,kendimi sıkmaktan başka birşey gelmiyor elimden.Hatta bazen bayılacak gibi oluyorum.

Lanet olsun diyorum böyle ilişkiye.Çok kötüyüm.Yapabilsem,cesaret edebilsem,yaşamak istemiyorum bu dünyada.Ben haketmedim...

Biliyorum,çok fazla da anlayamadınız ama yazmak istedim...

iyi de yaşamak istememek ne demek oluyor! hayatın senin elinde istersen güzelleştirirsin istersen sürünürsün..
rest çek olsun bitsin kimsenin seni üzmeye hakkı olamaz sen bu dünyadan biriciksin sakın unutma! ve sonuçta nişanlılık döneminde kişiler birbirini tanımayı hedefler.. demekki birbirinize uygun değilsiniz. bitirmeyi düşünmez misin??
ve ayrıca sakin ol soğukkanlı ol lütfen bu senin ilk tartışman ilk hakaret duyman olmasa gerek.. biraz düşün eksileri artıları yazarsan sana daha çok yardım gelebilir diye düşünüyorum.. ama önce derin nefes al ve sakinleş..

iklimyaya tamamıyla katılıyorum

Son düzenleme:
bu kavgalar ilk degilse sonda olmaz gibi aslinda neden niye tartisma cikiyor ilk basta bunun cevabini biliyormusun durduk yere kimse kimseye agir konusmaz konuyu bence biraz daha acarsan daha cok yardim edebiliriz sana ayrica sacma dusunceler de getirme aklina kendine yaparsin

Her gece hıçkırıklarımı kimse duymasın diye kendimi sıkmaktan bıktım.Ellerim titriyor şu an yazarkende...

Benim moralimi bozup,lafları sokup,rahat rahat uyuyabiliyor.Bense böyle sabaha kadar ağlayarak uyuyabilmeye çalışıyorum.24 saat evdeyim,buna rağmen öyle şeyler söylüyor ki,afedersiniz kendimi o....... gibi hissediyorum.Sebep internetten kaynaklanıyor.Ben interneti kullanmayı bilmeyecek kadar cahil miyim ki başıma birşey gelsin.Aşırı kıskanç.Birde herşeyi kaba kuvvetle çözebileceğini sanıyor.Konuştuğum erkekleri dövecekmiş,madem bana lafını geçiremiyormuş.Benim çevremde arkadaşım kalmadı.Aile içinde de huzurlu değilim.Herkes benden birşeyler bekliyor.Benimse kendime olan bütün güvenim gitti.Kapattım kendimi eve.Tek başıma dışarıya çıkma cesaretim bile kalmadı.

Daha ne söyliyim ki.Hangi birini...

madem iş şimdiden bu kadar kötü neden yeni bir yol çizmiyorsunuz kendinize?

şimdiden böyleyse evlenince olacakları tahmin edemiyorum.. bence çok akıllıca düşünmelisin ilersinide göz önüne getir..

Her gece hıçkırıklarımı kimse duymasın diye kendimi sıkmaktan bıktım.Ellerim titriyor şu an yazarkende...

Benim moralimi bozup,lafları sokup,rahat rahat uyuyabiliyor.Bense böyle sabaha kadar ağlayarak uyuyabilmeye çalışıyorum.24 saat evdeyim,buna rağmen öyle şeyler söylüyor ki,afedersiniz kendimi o....... gibi hissediyorum.Sebep internetten kaynaklanıyor.Ben interneti kullanmayı bilmeyecek kadar cahil miyim ki başıma birşey gelsin.Aşırı kıskanç.Birde herşeyi kaba kuvvetle çözebileceğini sanıyor.Konuştuğum erkekleri dövecekmiş,madem bana lafını geçiremiyormuş.Benim çevremde arkadaşım kalmadı.Aile içinde de huzurlu değilim.Herkes benden birşeyler bekliyor.Benimse kendime olan bütün güvenim gitti.Kapattım kendimi eve.Tek başıma dışarıya çıkma cesaretim bile kalmadı.

nişanlın kaç yaşında bilmiyorum ama tamamen sana güvemniyor ve sen böyle biriyle ömür geçireceksin! şiddete bak ya konuştuğun erkekleri dövecekmiş! ya senin kendinle alıp veremediğin ne ki buna bu şekilde konuşmasına fırsat veriyorsun? aile baskısı yok ise üzerinde ailen arkandaysa ki bu önemli bir konu bence bitirmelisin..!

hastalık derecesinde kıskanç ve şiddet eğilimi olan biriyle bu şekilde ömrünü geçirebileceğini düşünüyor musun
daha nişanlısın,5 çocukla ortada kalmış değilsin..
yol ver gitsin:47:

10 yıl mücadele verdik ailelerimize.En kötüsüyse akrabayız.Daha iyi olmamız gerekirken hep daha kötü oluyoruz.Ayrılma fikri aklıma gelse de,bilmiyorum.Alışkanlık mı bu bilmiyorum.İşin içine ailelerde girdi artık.Ya diyorum öldüreceğim kendimi,ya da herşeyi böylece bırakıp gideceğim.Çıldırma derecesine geldim artık...

Hemen hemen her gece bir yerden bir kavga çıkarıp beni bu duruma getirmeden rahat etmiyor sanki.Tabii ne halde olduğumu gözü görmediği için sanıyor ki hiç umrumda değil,ben nette arkadaşlarımla eğleniyorum.Bu kadar geniş bir insan olamadım hiç...

Ertesi günse hiç birşey olmamış,hiç o kelimeleri kendisi etmemiş gibi devam etmeyi düşünüyor.Uzatan ben olmuş oluyorum bu durumda...

gecen hergün ömürdendir ve bak sen birgününü daha aglayarak üzülerek gecirdin...
deger mi sence?
peki seni bu denli mahveden bir insanin sevgisine inanabilir misin?
hele cok kirici laflar ediyorsa saygi da yok demektir...
sen en iyisi otur güzelce düsün, ne istedigine karar ver...

10 yıl mücadele verdik ailelerimize.En kötüsüyse akrabayız.Daha iyi olmamız gerekirken hep daha kötü oluyoruz.Ayrılma fikri aklıma gelse de,bilmiyorum.Alışkanlık mı bu bilmiyorum.İşin içine ailelerde girdi artık.Ya diyorum öldüreceğim kendimi,ya da herşeyi böylece bırakıp gideceğim.Çıldırma derecesine geldim artık...

Hemen hemen her gece bir yerden bir kavga çıkarıp beni bu duruma getirmeden rahat etmiyor sanki.Tabii ne halde olduğumu gözü görmediği için sanıyor ki hiç umrumda değil,ben nette arkadaşlarımla eğleniyorum.Bu kadar geniş bir insan olamadım hiç...

Ertesi günse hiç birşey olmamış,hiç o kelimeleri kendisi etmemiş gibi devam etmeyi düşünüyor.Uzatan ben olmuş oluyorum bu durumda...

bence tamamen alışkanlık..
o hayatınızda oldukça kendinize saygınızı yitireceksiniz
çünkü bu insanlar düzelmiyo
her geçen gün biraz daha artan oranda üzerinizde hak iddia etmeye,sizi malı gibi görmeye başlıyo
bu sevgi mi?
ve lütfen ölümden bahsetmeyin.hayatınız bu kadar ucuz mu!

Herşeyi de içime atıyorum.Aileme yansıtmak istemiyorum.Zaten istemediler hiç bir zaman ailelerimiz.Ben demiştim diyecek annem,belliydi böyle olacağı.Biraz da bundan mı güç alıyor ne,yani söylemiyor nasıl olsa,bilmiyorlar diye...

Ama illa ki birşey olduğunda anlıyorlar onlarda.

Saygı falan kalmadı.2 gün iyiysek 3. gün sanki yıllardır içinde biriktirmiş gibi bir anda patlıyor.Ama söylenen şeyler hep aynı,değişen birşey yok...
Şakaları bile bir acayip...

Kendime çok kızdığımda oluyor.Ama yüzyüze geldiğimizde unutuluyor herşey.Bu yüzden kızıyorum kendime.Çünkü yaptıkları,söyledikleri yanına kâr kalıyor...

Artık mantıklı düşünemiyorum ki.
Bende hep derdim bu intihar vakalarını okuduğumda yada duyduğumda,deli mi bunlar.Nasıl yapabiliyorlar böyle şeyler diye.Ama gerçekten de deli olma durumu demekki.İnsanın bir anda gözü hiç birşey görmüyordur.Ben cesaret edemem evet,delirdiğim anlarda bile biraz mantık devreye giriyor galiba...

Ama düşünmenin bile normal insan standartlarının altında olduğunu biliyorum...

canım hemen o adamdan kurtul,,daha başındayken kurtar kendini..zaten böyle biriyle evlensende mutlu olamazsın..o zaman da ailem biz demiştik derler diye ömür boyu çekicek misin?
yazık etme kendine..

İntihar etmek daha mı kolay ayrılmaktan?
Birinde ailenize hesap vereceksiniz diğerinde Yaradana...
Sadece bunu düşünün...
Ayrıca sizin arkadaşlarını dövmeyi düşünen biri yarın size de elini kaldırabilir,bunu unutmayın!

Back
X