- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 648
- Konu Sahibi everytime_night
3 yıl önce ewlendim çalışıyordum herşey çok güzeldi eşimi herşeyden çok sewiyorum ama hamile kaldım işten ayrıldım şuan 9 aylık bir kızım var ve sürekli kendimi sorguluyorum keşke daha geç hamile kalsaydım diyorum arkadaşlarıma özeniyorum falan ve eskisi gibi bakımlı olamıyorum bebeğimden vakit kalmıo hele bu aralar heran peşimde odadan çıksam ağlıo bebeğimden deil kendimden şikayetçiyim bebeğimi çok sewiyorum ama sanki eşimde soğudu benden eskisi gibi sürekli iyi giyinip makyaj yapıp onu karşılayamıorum eşimlede sürekli kavga ediyorum tıkanıp kaldım artık rüyalarımda bile keşke diyorum hamile kalmasaymışım kabuslar görüorum arkadaşlarımın hayatlarına özeniyorum ne güzel çalışıolar geziolar eşleriyle vakit geçiriolar ama sonradanda diyorumki allahtan belanımı istiyorsun bebeği olmayan bir sürü insan var bilmiyorum psikolojim çok kötü yardım eden yok zaten annem pek gelemio rahatsız bütün gün bebeğimleyim çok sıkılıorum çalışmak istediğimi söyledim eşime yılbaşından sonra işe başlıyım dedim olmaz diyo kızım zaten 1 yaşına giricek yılbaşında off çok kötüyüm
(((